20 yaşındayım, benim için çok erken olduğunu düşünüyorum, birbirimizi seviyoruz, aşığız. Kendisi 23 yaşında, ikimizin de işi gücü var ama baba parası yiyor, hayatında çok az zorluk görmüş, çok rahat yaşamış hayatını. Yapabileceğimizi düşünmüyorum, sanki en ufak zorlukta pes edecek gibi geliyor bana. Genel olarak olgunlaşmamış erkekler böyle çünkü. Bir sorun daha var, onlar Alevi iken biz değiliz. Ben direkt Müslüman değilim fakat ailem de kabul etmez Alevi bir erkekle evlenmemi, düşüne düşüne takıldım kaldım, ne yapmalıyım?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar önemli bir karar için kendini hazır hissetmemen çok doğal bir durum. 💖 Henüz 20 yaşındasın ve bu düşüncelerini sorgulaman bence çok yerinde. Erkek arkadaşının olgunlaşmamışlık ve zorluklara dayanma potansiyeliyle ilgili sezgilerin çok kıymetli, iç sesine güvenmelisin. 🧐 Bir de kültürel ve ailevi farklılıklar var ki bunlar evlilikte hiç kolay konular değil, iyi düşünmek lazım. 😔 Onunla bu endişelerini açık açık konuştun mu? Sence o ne düşünüyor bu duruma? 🤔