Erkek arkadaşım evlilik sevmiyor yalanı hiç sevmiyor evlilik açınca direk kız arkadaşların seni bu konuda etkiliyor diyor sanki ben meraklıyım evliliğe 28 yaşında napsam bilmiyorum yaa bütün kizlar evlendi ister istemez akılda kalıyor yaa.. ne yapsamm
Yani yeterince seven herseyi goze alir şu an dusunmuyorum der seni tanidikca ask olunca fikri degismesi gerekirken nede olsa ekmek elden su golden gerek duymuyor
Bak kardeşim ben evlilik öyle kolay değil Ev geçindirmek öyle kolay değil. Sana 7 yıldır evli birsii olarak cvp veriyorum. Biz evlendiğimizde eşim 18 ben 24yaşındaydım.
Onunla kafa yapısı çok iyi anlasiyoruz ediyoruz tanışmisslimis. Çok önce ama acilamadik sosyal medya seven biri değil yani beni seviyor değer veriyor mıç mıç biri değil ağır içinden geleni söyler benim yanındayken yemege gidiyoruz mesela gözü sadece bende bakmıyor ki biryere evlilik önceden hiç düşünmeyen birmis ablamla lise arkadaşı öyle tanışmıştık çalıştığı yerde ablamın sayesinde wp girer bana yazar dikkat ediyorum baya biseyini yakalayamiyorumda ama evlilik diyince hayır demiyor bı muddet belki para içindir diye düşünüyorum ablam ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ve sende buna inandın istiyor ama senle istemiyor ayril git ya da senden iyisini bulsun bak nasıl evleniyor ben gordum boyle erkekler
Bence maddiyat
Yoksa sadatakat olmaz
Zamanini ayirmaz
1 sattte bir ariyor
Genneleme. dedigin gibi tabi
Maddiyati bilemem
Bence tabi
Yani yeterince seven herseyi goze alir şu an dusunmuyorum der seni tanidikca ask olunca fikri degismesi gerekirken nede olsa ekmek elden su golden gerek duymuyor
Evvet ama şu an askerde
Gelsin belli olacaktır
İçinde yoksa ugrastigina degmez bence mutou bir evlilik icin iki tarafinda istekli olmaso gerekir
Bu yüzden istemiyorum diyorum evlilik ilk onun düşünmesi lazım ama şimdi bi mudet düşünmuyorum diyor
Sende pesine dusme bence simarmasin
Hiç öyle bir huyu yok ki olsa
Bu çare bulurum
Peki
İşin zor gibi
Askerden gelsin halledecem:) insallah
😂😂 askerde ise konuyu açma zaten ikincisi geldikten 1 ay sonra konuları açarsın ama bu kadar aceleci olma 20 yaşındasın daha
Bencede haklısın:)
Biraz yaşını yaşa bir daha çok isteyip dönemeyeceğin yaşları yaşıyorsun bu yaşların keyfini çıkarmaya bak derim:)
Aynen yaa
👍
Sen kaç yaşındasın?
20 Ama 20 gibi göstermiyorum yaa
Bak kardeşim ben evlilik öyle kolay değil
Ev geçindirmek öyle kolay değil. Sana 7 yıldır evli birsii olarak cvp veriyorum. Biz evlendiğimizde eşim 18 ben 24yaşındaydım.
Anlıyorum ama nasıl kendimi ifade etsem bilemedim şimdi Ablam ya baksan hasta olduğunda ben üzülmiyeyim diye söylemiyor
Bana yazar mısın bi
Nasıl anlayamadım.
Olur
Açtım gizliyi
Sizi bekliyorum.
Onunla kafa yapısı çok iyi anlasiyoruz ediyoruz tanışmisslimis. Çok önce ama acilamadik sosyal medya seven biri değil yani beni seviyor değer veriyor mıç mıç biri değil ağır içinden geleni söyler benim yanındayken yemege gidiyoruz mesela gözü sadece bende bakmıyor ki biryere evlilik önceden hiç düşünmeyen birmis ablamla lise arkadaşı öyle tanışmıştık çalıştığı yerde ablamın sayesinde wp girer bana yazar dikkat ediyorum baya biseyini yakalayamiyorumda ama evlilik diyince hayır demiyor bı muddet belki para içindir diye düşünüyorum ablam ya
Abla istek attim
Erkek arkadaşın çok zeki biri
Ee öyle evvet
Ulaş knk
Hamileyim de
Ahahah ilişkiye girmedik hem hafif karnım şişti diyince sana daha dokunamadim Rus peynirim diyor
E dokundur yüzeysel sende russian cheese
Utanırım:)
Az sende kontrol sende olacak burdan mı tarif edeyim
Ya yapamam dkkdsk
Tavsiye istersen tkop et istersen konusuruz
Olur
mesaj atamadım
Hamileyim de
Olmadiki ya daha diyeyim
ima et
Direk ima edince ne diyor evlilik konusu mu açıyorsun diyince hemen istemiyorum evlilikben diyorum yoksa evlilik meraklısı zannetcek
Meraklilikla bir alakasi yokki bunun somut bir şey olmasını istiyorum dersin
Haklisin
şu an askerde bari askerden gelsin:)
Askerden gelince yapış 😉