Erkek arkadaşım evlenmek istediğini ima edip duruyor. Ben evlenmek istemiyorum ondan direkt olarak söylemiyor (bence). Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Sizlerin düşüncesini gerçekten akıl almaz, çocuk dışında her şeyi yapıyoruz zaten demişsin evlenmeden rahat rahat her şeyi yapabildiğin için evlenmek istemiyorsun zaten uzaktan bakıldığında gayet mantıklı dost hayatı yaşıyorsunuz neden evleneceksin ki ama eğer kabul etmezse ayrılırsakta ne yapalım demişsin, insan sevdiği kişi için konu ne olursa olsun, tek çırpıda ayrılırsak ne yapalım dememeli diyemez, ki diğer bir nokta fakat birine bağlı yaşamak istemiyorum demen başlı başına problem, insan sevdiği insanla hayatını birleştirmekten korkmamalı, mantıklı olarak evlenmek istenmemesinin tek bir sebebi olabilir, karşındaki insanın sürekli seni yönetiyor olması, seni istediği yöne çevirmek istediği gibi biri yapmak istemesi dışında evlenmemek için gerçekten bir sebep yok, dediğim gibi dost hayatı yaşıyorsun, yaşantı biçimine karışan yok, hayatının düzeni yok, sana tavsiyem kadın erkek farketmez git evli olduğu halde dostu olanlara bak neden karısını aldatıyor, anlamaya çalış, bide bekar olanlara bak neden bekar hayatı yaşıyor ve hayatımızın en berbat yıllarında rahat etmek için en güzel yıllarını köle gibi yaşıyoruz, neden okuyoruz, neden toplum içinde yaşıyoruz, herşeyi boşverip gidip sade bir hayat yaşamak var niye o kadar derdi çekiyoruz, 21 yaşında evlenen ne yapıcak ki, günümüzde bir çocuk 19-20 yaşında ailesinin yanından ayrılıyorsa daha hayatın ne olduğunu bilmeden direk evlenmek istemesi yanlış, arkadaşın içinde bu geçerli 25-27 yaşına kadar beklenmeli bence, standart şartlara göre neredeyse 1-2 yaş öncesine kasar ailenle yaşıyordun belki hala öyle, ailenden kopunca kendi ayaklarının üstünde durmanın zorluğu ve verdiği hazdan dolayı bu hayat benim hayatım istediğim gibi yaşarım demek gayet kolay ve güzel, ama işin işine müslüman olduğunu katarsak yaratılış gayeni katarsak, nereden geldiğini nereye gideceğini bilmek lazım, aileler dini yaşam kosunda körü körüne ya zorluyor ya da hiç karışmıyor, biraz dini öğrenip yaşayarak anlatılsa bunlar olmaz, sende haklısın...
05 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman değilim
- +1 yıl
O zaman şöyle diyeyim, madem müslüman değilim diyorsun, mesela insanları ev gibi düşün, evlenirsen o evin anahtarı tek sende olur, ama evlenmezsen o eve giren çıkan belli olmaz, etraftan bakıldığında oluşan görüntüyü de katarsak bizim müslüman olan ülkemizde hoş karşılanacak bir durum değil, evlenip evlenmemek tabi ki senin fikirlerin ama çoğu insan sevdiğiyle hayatını birleştirmek ister, bu insanın geninde vardır, aşk dediğimiz şey zaten tek bedende 2 ruhun yaşaması değil mi?
Soran+1 yılVerdiğiniz örneğe katılmıyorum. İnsanların kendi iradesi var ve evlenmeyen insan önüne gelenle yatar savı yanlış. Görüyoruz evli ama bir sürü halt yiyenleri de. Öyle olmaktansa hoş karşılanmayayım daha iyi.
Evlilik sadece aşk değil maalesef. Benim ileriye dönük planlarım var ve onları verirken acaba eşim ne der diye düşünmek istemiyorum. Kariyer yapmak istiyorum çocuk değil.- +1 yıl
şöyle anlatayım görücü usulü dendiğinde herkes karşı çıkıyor, ama işin özünde o insanın hayata bakışını anladıktan sonra devamında O insanı diğer yönlerini tanımadan kabullenme duygusu olmalı, görücü usülü denen budur, gününüzde flört ayarında karşımızdaki insanın sevimli ve iyi yönlerini görüyoruz, iş ciddiye dönünce hoşnut olmadığımız özelliği olduğunda ya baskıyla düzeltmeye çalışıyoruz ya da yol veriyoruz, kabullenme duygumuz hiç yok çünkü tüm insanları aşırı hızlı ve Kolay şekilde tanıyabildiğimiz için bu olmazsa başkası olur diye yol veriyoruz, senin yapman gereken o çocuğa evlenmeme isteğini anlatmak yerine iş ciddiye dönmeden flört Zamanında yapmak istediklerine karışılmaması gibi özelliklerini izah etmek, o dönemde kabullenmezse zaten uzaklaşır anlayışla karşılarsa ne Mutlu ama bizler flört aylarında huylarından çok espiri yapmasına, eğlendirmesine şunu bir tavlayayım bana bağlansın GERİSİ KOLAY HUYLARINI DÜZELTİRİZ dediğimiz içn böyle oluyor, bü yüzden kısa vadede bende istemem
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmek istemiyosan hiç bir erkekle görüşme konuşma kanına girme bari bakalım nereye kadar duracaksın. yok siz kızlar illa o kucaktan o kucağa gitmeyi daha zevkli bulmuşsunuz düzgün evlenmek isteyen erkekleride yoldan çıkartıyonuz. o çocuk ta sen böyle yaptın için hiç sevmediği kızların canını yakacak belkide, hepiniz aynısınız diye. sonra erkekler aldatıyo oluyo. Evlenmiceksen görüşme nasılsa bir gelecek düşünmüyon kaybetsen çokta üzülmessin zaten
46 Yorumla- +1 yıl
@sevda1981 teşekkür ederim bir bayan olarak sözlerime katıldığınız için
Soran+1 yılSevince illa evlenmek gerekmiyor. Ayrıca kendisi biliyor zaten zorla tutmuyorum onu
- +1 yıl
bence hiç seviyorum deme sanmıyorum sevdiğini sadece berabersin seninle ilgilenmesi hoşuna gidiyor... vs, sen kendini düşünüyosun. o da seni sevdiği için vaz geçmiyor. Hele bide ayrı şehirlerde yaşıyorsanız daha diyecek bişey yok...
Soran+1 yılbeni benden daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz demek 👏🏻
aynı evde yaşıyoruz sayın herhangi-birisi bey- +1 yıl
hiç bişey idda etmiyorum sadece düşüncelerimi sölüyorum. sorumluluk alamamak ve bir kişide bağlı kalıp hayatını ona bağlamayı istememek. bunun içinde gerçek sevgi olamaz. alışkanlık ve diğer sölediğim sebepler var sadece. zorla tutumuyorum diyosun. gitse 3 gün canın yanar alışkanlığın gittiği için bu mu yani
+1 yılonunla paylaş neden evlenmek istemediğini bir süre sonra bu düşünceler değişebiliyor bir zamanlar ben de istemiyordum korkuyordum büyük sorumluluk boşanma korkusu vs zamanla aşıyorsun diyorlar umarım öyle olur yani biraz zamana bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor zaten nedenleriyle birlikte. Korkmak değil benimki birine bağlı yaşamak istemiyorum
+1 yılevlenme daha çok erken belli mi olur belki ondan daha iyi biriyle tanışırsın. bence evlilik için ideal yaş 26-27 falan sen kariyer yapmana bak evlilik basit iş
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
26Cevap
Bize denk gelmedi böylesi :) Ne zaman duygusal bişeyler yaşamaya kalksam hemen evlenecek olunuyor. O değil de ayrılınca kısmeti açılıp evleniyor hemde hepsi :D
01 YorumlaHazir olmadigini henuz dusunmedigini soyle. O da ne yapacagini bilsin. Oyalama.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an da bundan sonrasında da istemiyorum. Kendisi de biliyor zaten bunu.
Sevmiyorsun o zaman sevsen bir ömür beraber yaşayabilir miyim değil bit ömür yeter mi derdin...
02 Yorumla
Soran+1 yılBirini sevince illa evlenmek gerekmiyor.
+1 yılYaşınız mı uygun değil, yahut zamanı var?
Nişan yapın, söz yapın :))07 Yorumla
Soran+1 yılGenciz daha ama sebebi bu değil. Ben evlenmek istemiyorum
- +1 yıl
Neden sevgiliniz var?
Soran+1 yılBirini sevince illa evlenmek mi gerekiyor?
- +1 yıl
Tabiki hayır; gezilir tozulur çocuk yapılır, oyun arkadaşı olur, yanina çanta olur.
Hangi evlilik? Kim dedi ki onu, ben evlilik demedim... (!)
Soran+1 yılÇocuk yapmak dışında şu anda hepsini yapıyoruz zaten. Ne gerek var evliliğe?
- +1 yıl
Okumadan mı hepsini yapıyoruz dedin :))))
Ben soruyu görüp fikrimi belirtmek istemiştim;fakat taban taban zıt bakıyoruz olaya. İyi geceler, umarım herşey istediğiniz gibi olur.
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için. İyi geceler
Onunla mı evlenmek istemiyorsun yoksa evlenmek mi istemiyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum
Soran+1 yılBen direkt evlilik istemiyorum. Değil onunla kimse ile evlenmeyi düşünmüyorum ve o da biliyor bunu
Soran+1 yılBiliyor ki zorla tutmuyorum onu
Sende dolaylı yoldan evlenmek istemediğini belirt :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor zaten
Soran+1 yılUyuyor şimdi uyanınca söyleyeceğim direkt. Ayrılırsak da ne yapalım, bu konulara bakış açımız farklı.
Soran+1 yılİlk bahsettiğimde gayet medeni karşıladı ama son günlerde imalarda bulunup duruyor
Soran+1 yılGıcık oluyorum ama ben. Neyse bakalım ne olacak sabah. İyi geceler
+1 yıl00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Sende evlenmek istemediğini ima edecek konuşmalar yap
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor zaten
Soran+1 yılÖyle
Benim başıma bir kaç defa geldi yalnız kadınlar ima edip durur ve ister erkeğin istediğini ilk defa duyuyorum ya da siz çok özelsiniz ya da fena sallıyorsunuz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevdiğin için birliktesin ama ciddiyetinin olmadığını farkettiğinde senden ayrılacak haberin olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğin adama sarılıp sıcaklığında uyumak varken, sana ait olduğunu hissetmek varken neden böyle düşünüyorsun 😕
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken de sarılıp uyuyabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun olsun istemiyor musun?
Soran+1 yılHayır
+1 yılSenin sevgilin neyi sevip neyi sevmedigini sen bilirsin en iyi. Sevmediği şeyler nelerse onlari yap
00 Yorumlabir sekilde konusmalarinla belli etmeye calis daha erken de
00 Yorumla
+1 yılben bu tür konulaırn açık açık konuşulmasından yanayım
00 Yorumla
+1 yılYaa ne kadar güzel bence ilişki çok uzamadan evlenilmeli
10 YorumlaNasıl bişeydir bu ya bizimki ara verelim der sen evlenmek istemiyorsun o zaman niye sevgiliisin niye hayallerini yıkıyon çocuğun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayallerini yıktığım yok. Biliyor zaten istemediğimi
Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. o çocuğun yerinde olmak isterdim 😄 Evlenmek istemeyen bir sevgili kulağa hoş geliyor 😍
00 Yorumlaevlenmek istemiyorum ömür boyu bakire kalmak istiyorum de
01 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. istemedıgını nedenlerıyle bırlıkte soyle nıye kasıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten biliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istemiyorsan vaktini daha fazla alma insanın.
00 Yorumla Ayrıl bacım o zaman 😂 bunuda mı biz soyleyelim. İleri de ararsın ama haberin olsun kardeşim, hem de çok ararsın 😂😂
00 Yorumla
+1 yılİnsan hayret ediyor gerçekten :) Böyle bir kızarkadaş da ben bulsam ya. Ben de düşünmüyorum evlenmeyi
00 YorumlaNeden istemiyorsun peki
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden birine bağlı yaşayayım?
Soran+1 yılAile kurmak istemiyorum ki ben
Soran+1 yılSevince illa evlenmek mi gerekiyor?
Soran+1 yılSeviyorum çünkü
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin dezavantaj larını anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım zaten de bana göre olanları anlattım
+1 yılİstemediğini söylemelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor zaten
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. bekle teklif ederse soyle neden istemiyn ki
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor zaten istemediğimi. Etmiyor ama ima ediyor. Birine bağlı yaşamak istemiyorum
Soran+1 yılSeviyorum ama ölene kadar ona bağlı yaşamak istemiyorum
+1 yılMutluluklar dile ve çek git.
00 Yorumla
+1 yılİmalarını görmezden gel
00 Yorumlaneden istemiyorsun ve yaşın kaçtı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmek istemiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılBirine ölene kadar bağlı yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
Ondan ayrıl başkasıyla yat
O başkasından ayrıl sonra bir başkasını bulup ver
Böyle bir hayat daha zevkli tabi sen de haklısın (!)
Soran+1 yılEvlilik sadece sevişmekten ibaretse sen de haklısın
- +1 yıl
Sevişmekten ibaret değil elbet
A sende bir insanı bir ömür sevebilecek bir ömür sadakat gösterebilecek yürek yok bu çok belli
+1 yıldünya tersine arkadaşş
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen normalde kadın ister erkek istemez. Bizde tam tersi :/
- +1 yıl
sebep
Soran+1 yılBirine bağlı yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
kızım aklını başına al yaşlanınca napcan
Soran+1 yılO zaman da kendi hayatımı kendim şekillendiriyor olacağım
- +1 yıl
sen öyle sanacaksın aldanıyorsun
+1 yılniye oynuyorsun ki onunla?
00 YorumlaDaha erken de geçiştir
00 Yorumla
+1 yılevlen günümüzde boşanmakta bir o kadar kolay
00 Yorumla
+1 yılben evlenmicem sen git evlenicek kız bul de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İlla bir şey yapıcan yani
00 Yorumla
+1 yılneden
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi kararlarımı verirken acaba kocam ne der diye düşünmek istemiyorum
- +1 yıl
ama o karar verirken karım ne der diye düşünecek ama. seni umursamadığını düşün daha kötü
+1 yılYaşlar kaç
03 Yorumla
Soran+1 yıl21 ikimizde
- +1 yıl
Çok erken :(
Soran+1 yılErken evet ve ben değil bu yaşta ileride de evlenmek istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırakın
00 Yorumla Niye istemiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılKararlarımı ona bağlı vermek istemiyorum.
Çocuk değil kariyer yapmak istiyorum.
+1 yılDaha erken de.
00 Yorumla
+1 yılEvlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç oralı bile olma
03 Yorumla
Soran+1 yılYalandan gülümsüyorum sadece
Soran+1 yılBugün bebekli bir çift geçiyordu önümüzden, ne kadar şirinler değil mi? dedi, gülümsedim sadece.
- +1 yıl
Aynen böyle devam :)
mutluluklar dile
00 Yorumla
+1 yılEwlen
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi