Annem 2 aylık tanıdığı bir adamla evlenmek istiyor?

Ben 22 yaşındayım iki senelik bir erkek arkadaşım var ve bizde ortalama üç seneye kadar evlenmeyi düşünüyoruz. Annem 12 senedir babamla ayrı babam evlendi ve bizimle iliskisini kesti. Annemin Bu süreçte hayatına birileri girdi evlenmek istedi ve hep terkedildi bende kardeşimde bunlara şahit olduk. Şimdi ise tüm bunlara rağmen yakınında bulduğu bir adamda 2 ay geçmesine rağmen evlenmek istiyor. Adam evimize her gün geliyor ve saatlerce oturuyor annemin mutluluğunu elbette istiyorum ama adama güvenemiyorum yanlış bir hareketi olmasa bile bana güvenilir gelmiyor annemde yıllardir kötü şeyler yaşadığı için tüm bunları unutup evlenmek istemesini aklım almıyor ona zamanı olduğunu düşünmesi gerektiğini söylüyorum vakitlice oturup kalksın evimizde kalmasın evde genç kızın var dedim ama o sen bu adamı istemiyorsun kendi ilişkine bak o zaman ben dışarıda görüşürüm sen rahat et gibi bana suçluluk duyguları aşıladı. 18 yaşında erkek kardeşim var o sal annem mutlu olsun diyip tüm bunları görmezden geliyor evde yalnızım ve psikolojim bozuluyor sizce ne yapmalıyım?

Annem 2 aylık tanıdığı bir adamla evlenmek istiyor?