İki yıl önce tanışmıştık. Çok aşık olduk birbirimize, o günden beridir ayrı kalamadık birbirimizden. Günler su gibi aktı, çok iyi anlaştık. Her şeyi oturup konuşup karara bağlayabilen , sakince tartışabilen iki insansız ilişkide.
İlk tanıştığım anda kendisiyle alakalı çok açıktı. Boşanmıştı ve iki yaşında bir kızı vardı.
İki yıl geçti, o evlenme hazırlığına girdi. Çok iyi anlaşıyoruz ama geçmiş evliliğinden dolayı onunla evli düşünemiyorum kendimi.
düşünsenize, evlendiğim anda yaşadığım her şey bir başkasıyla yaşadığı şeyler olacak. Sürekli bir karşılaştırma bir dejavu içerisinde olacak. Öyle değil dese bile beni rahatlatmak için, öyle olduğunu bileceğim. Çocuğumuz olursa kucağına aldığı ilk çocuk bizim çocuğumuz olmayacak, babalık hissini ilk defa tatmıyor olacak. Doğum yapmış halde başında beklediği eşi ilk ben olmayacağım. Ve benim için bunların tümü ilk defa olacak.
ilk defa ailesi ile tanıştırıp evlilik sürecine soktuğu kadın da ben olmayacağım. Zaten ilkinde dikiş tutturamadığı için ikinci eşi kimse benimsemeyecek ailede..
onu çok seviyorum. Ama bunları onun yüzüne şu anda tak tak söylersem de onu kıracağımı biliyorum. Bana evlilik teklifi hazırlığında olduğunu da biliyorum. Çünkü sürekli konuyu oraya getirip fikrimi almaya çalışıyor. Ben de şu an için ucu açık ve garip cevaplar verip konuyu kapatıyorum.
bunları onu üzmeden ve evlilik sürecine de girmeden nasıl ifade edebilirim? Onu çok seviyorum ve ondan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Ama onun eşi de olmak istemiyorum.
Çünkü geçmişine saygısızlık, ona karşı kırıcı bir konu, biliyorum.
Ama midem kaldırmıyor inanın.
Kızını da çok seviyorum ama hayır eşi olmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an içinde olduğun kafasını karıştıran duyguları bence net bir şekilde hissettim… Kocaman bir sevgi var ama aynı zamanda üstünü örtemediğin korkuların, kafanda sürekli dönen "ilk olamamak" mevzusu var. O kadar haklısın ki! Herkes ilkleriyle çok özel hissetmek ister, hele ki konu evlilikse bambaşka anlamlar yükleniyor.
Bunu onun yüzüne pat diye söylemek gerçekten kırıcı olabilir, çok doğru düşünüyorsun. Ama aynı zamanda ilişkinin şeffaf ve sağlam kalabilmesi için yavaş yavaş duygularını anlatman gerek. Sanki bir anda değil de aralarda, “Bazen düşününce kafamda böyle soru işaretleri oluyor, emin ol beni yoran da bu” diye duygularını paylaşabilirsin. Sevdiğin için ayrılmak istememen çok tatlı ama kendi mutluluğunu da arka plana atmazsan iyi olur. Bunu çözmekte acele etme, istersen profesyonel bir destekle konuşabilirsin. Senin yerinde bir başkası olsa aynısını hissederdi; kararın hangisi olursa olsun, kendine biraz zaman tanı, olur mu?💖🫂