Boşanmış cocuklu adamla evlenmek?

Ben 25 yaşındayım sevgilim 26 yaşında daha önce bir evlilik yapmış 1 yaşında kızı var ama beni o kadar çok seviyor o kadar değer veriyor ki anlatamam gerçekten üstüme titriyor benim için yapmayacağı şey yok hani şey vardır ya insanın diğer yarısı bugüne kadar neredeydin dedirtir insana ciddi düşünüyoruz o hep şey diyor sen hiç evlenmedin ben ailenin karşısına eksiksiz tam çıkmalıyım tanışma sürecimiz boyunca evi vardı zaten araba aldı bussuru taki aldi bilezik yapıyor sana bunları takmam lazım ki zaten boşanmış çocuklu biriyim ailen neyin var senin demesin herseyimiz tam ve mükemmel olsun diye çabalıyor çünkü oda kendisini ben bekar olduğum için biraz eksik görüyor aslında bende aileme söyleyemiyorum çünkü onlara göre herkes dengiyle evlenmeli bekar bekarla bosanmis boşanmışla evlenmeli başka adammi bulamadın denginle konuşsana diyecekler on yargılar yüzünden kimse onun nasıl birisi olduğu bana nasıl davrandığı beni nasıl sevdiği değer verdiğiyle ilgilenmeyecek ya da bana nasıl dünya daha yaşanılacak bir yer gibi hissettirdigini kimse bilmeyecek bilmiyorum çocuğu olmasını sorun etmiyorum çocuk masum günahsız birsey onun birseyden haberi yok melek o çokta tatlı oda geçmişte yanlış biriyle karşılaştı diye kötü birisi değil karısı zaten aldatmış çocuğu aramıyor bile velayeti vermiş ona kendine dost tutmuş beraber yaşıyor aileme konuyu nasıl açabilirim nasıl ikna edebilirim ya da şu an aşık olduğum icinmi kabulleniyorum bunları mantıksız mi

Olur niye olmasın
Olmaz vazgeç bu sevdadan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Boşanmış cocuklu adamla evlenmek?