Ben dedim ki aracı olan kişiye (ben anlaşmasam evlenmem ki zaten kötü bir evlilik yaptım) o erkek bundan ne çıkarttı
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
valla erkekler bu lafı duyunca senin aşırı temkinli ve geçmişin yaralarını hâlâ taşıyan biri olduğunu düşünür. kendi payına düşen ise senin kolay lokma olmadığın ve bir hata yaparsa hemen kaçıp gideceğin korkusu olur. yani hem seni ciddiye alır hem de üzerinde ciddi bir baskı hisseder. bu kadar açık konuşman onun ya daha dikkatli yaklaşmasına ya da korkup geri çekilmesine sebep olabilir haberin olsun.
Zaten anlaşamazsan neden evlenesin ki bunu söylemen bile gereksiz.
Psikolojisi bozuk , stres yaparsa sıkıntı çıkar anlamalı ama derenin boyunu görmeden seni tedavi etmeye gelir yakında
Kötü evlilik pert araba gibidir. tahammül sınırları çok dardır. Ne zamandır bekarsın?
Ne anlattıysan onu anlamıstır bunda kotu bır sey yok
Bişey çıkartmamalı gayet düzgün bi cümle kurmuşsun karşındaki takık değilse
Şartlarını sunmuşsun. Ne anlarsa anlasın!
Normal. Karşılar bence
Anlaşmadigim insanla olur mu huyu huyuna uymalı hane kiriteri benimki ne uymalı böyle kafadan olmaz
Bende o durumu yasadm anliyom seni helede güven çok önemli
Vallah anliyom seni.
Doğulu musun
Aynen kötü yanlış bir şey yok
Bende o durumu yasadm başıma geldi
Eyy sen boşanmadn mı
Çocuk var mı
Seçici bir kadın, ne istediğini biliyor, aynı hatayı 2. kez yapmak istemiyor diye düşünürüm.
Anlaıdkm
Türkçe öğren😁
Anladım :)
Aynı yoldan bende geçtim. Evlenmeye korkar oldum. Uzun süre oldu boşanalı. Yok diyorum ya hiç bulaşma kendime birdaha.
O riske girmeye korkuyorum insan.
Ayn. Öyle oda boşanmış ama
Boşanma sebebine bak uyapdan. Ben tekrar birisini almaya niyet ettim hayatıma. Dedim yurtdısında yalnız yaşamayayım. Oda Türkiye de birisiydi. Boşanma sebebi geçimsizlik diyordu, dedim uyap ver bakıcam😅 bir baktım aldatılma olayda. Kadın adamı aldatmış geçimsizlik diyor. İnsanların ağzından çıkan yalan komple. Dikkat et
Na ara ona baktın
İstedim vermezsen devam etmem dedim. Ne olduysa oldu geçmişte dedim sorun değil diye ikna ettim. Kocasını aldatan, herkesi aldatır 🙂 uzak durmak gerek.
Pekı karısıı aldatan herkesi aldatır ama
Kadın erkek hiç önemli değil. Evliyken aldatan bu yüzden boşanan kim olursa olsun, yine aldatır.
Karşı taraf neden boşanmış? Söylediler mi
Aldatmış hemde eşinin halasıyla
Ee yuh kötü bir evlilik yaptım diyorsun, üstüne bu adama şansmı veriyorsun. Sendeki bile bile kumarda kaybetmek için uğraşmak gibi bir şey oluyor🙂
Evwt ama bilmiyorum
Neyse hayat senin hayatın. Karışmak veya sorgulamak bana düşmez. İyi düşün derim👍
Ben bakacam ama
Temizlendi sorun yok🙂
Ne temŞlwknsı
Yanlış yazdım dediklerin😅
Temizlendi ne demek
Sildim yani o 2 mesajını😅 daha nasıl anlatayım. Kusura bakma yurtdısında yaşayınca kelimeler kayıyor bazen anlam yönünden
Tamam
Sonunda anlaştık şükür👍
Aynn
Ben kötü bir şey çıkarmam karşındaki kişide başka bir evlilik yaptın mi
O zaman çok doğru demişsin devam
Ne anlaması lazım sencd
Gayet acık konuşmuşsun
Evlenmez oyle kadinla
Mal oldugunu
Teşekkür ederim
Çok mantıklı bir cümle kurmuşsun
bence ıyı seyler cıkartır
Belki tanıdığa arayıciya neden diye sordu
Detay sormuştur. adamla kendin niye görüşmesidin
Sevdin mi adami
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, bence o erkek bu sözlerini duyduğunda, senin geçmiş deneyimlerinden dolayı evlilik konusunda daha dikkatli ve seçici olduğunu düşünür. Senin için uyum ve anlaşma her şeyden önce geliyor, bu da demek oluyor ki onu tanımak için zaman ayırması ve gerçekten çaba göstermesi gerektiğini anlar. Senin için samimi bağ kurmak çok önemli, değil mi? 😉 O da bunu fark etmiştir bence. Sence bu durum onu daha çok mu motive eder yoksa gözünü mü korkutur? 🤔
Durumu iyi ama bilmiyorum ne düşünüyor
Aşko kuşko'm benim, haklısın onun ne düşündüğü biraz zamanla belli olur. Sabret biraz. 💖