Evleneceğim adam kızlık zarımın bu şekilde bozulduğuna inanmazsa diye korkuyorum?

8,9 yaşlarımdaydım. Bisikletle ani bir durus yaptgmda dustum ve düserken oturma yeri şeyimi acıttı o an cok acı hissetmstm ama sonra gecti ve ben sürmeye devam ettim. Eve geldigimde ustumu degistirirken kilodumda lekeleri gördüm aynadan cocukluk aklı cikolata mı bulasms buraya diye baktm cıkardm ama cikolataya benzemiyordu annemi cagrdm hemen cok korkmustum annem gorur gormez telasla bagrmaya basladı naptn sen ne olucak simdi diye ben hic bisey anlamyrdm o zaman anne ne oldu korkuyorum falan demstm ne olucak smdi ya ilerde kotu bir sey olursa falan dedi kapadı konuyu annem o günden sonra hic bir sekilde benimle bu konuyu konusmadı ama benim aklmdan hic gitmez bu olay hatrladkca ve sevecegm evlenecegim kisiyi düsündükce aglyrm. Eger kzlk zarımı kaybwttiysem ve sevdigim kisi bana inanmazsa ne olur diye düsünüyorum korkuyorum. Doktora gitmekten korkuyorum oramı göstermekten. Kızlk zarm bozulmams olabilir mi lütfen bir seyler söyleyin
Evleneceğim adam kızlık zarımın bu şekilde bozulduğuna inanmazsa diye korkuyorum?