2 senelik ciddi ilişkide kötü davranan erkek polemigi? ben bu adamla evlensem ne olacak? evlenmek istemiyorum dusuncesine kapildim?

arkadaslar ben guzel bir kizim oda cirkin ama ben onunla cirkin oldugu icin degil baslarda bana karsi gosterdigi alaka ilgi sefkat duzgun davranislar nedeni ile onunla sevgili oldum ciddi oldugunuda soyledi Şu an iki sene oldu ve oturdugum sehre tasindi uzak mesafedeyken tartisma olurdu ama hep duzeltirdi oturdugum sehre tasindi zaten ondan onceside gorusmelerimiz oldu karsilikli tasindiktan sonra degisimler meydana geldi bana karsi gun ve gun itici davranmaya basladi evlerimiz ayri ailelerimiz oduyor kiralarimizi evet ama sunu demek istiyorum bana karsi asik olan ilgili alakali ben bir seye bozuldugumda onu duzelten biriyken ayrica ismimi gogsune dovme yaptirmisti bu olaylardan once buna ragmen ve bir cok hediye jest yaptigi onca seye ragmen simdi iliskimden asla memnun degilim. evlenilecek birisi degil zamanla yan yana vakit tamamen gecirdikten sonra bana sanki nasil desem kendimi anlamsiz degersiz hissettirmeye basladi sanki kendisi cirkin degilde ben cirkinmisim gibi hani vardir ya boyle bir olay kendinden dusuk birine sans verirsin ve sanki sana kendiymis gibi davranmaya baslar gercekten guzel biriyim hayatimi duzene koymus cildimi duzeltmis hayatimla alakali hicbir sorunum yokken girdi hala cok guzelim ama sanki hayatimi daha iyi hale getirmek yerine kotu hale getiriyor bir sey soyluyorum duymuyor bir sey anlatiyorum orada yok aldattigini sanmiyorum buraya bu soruyu yazdiran evim sabah bir suredir daginik oldugu icin gercekten bunalim gecirmek uzereydim evimde cok dar sabah kahvalti hazirladi o kahvaltiyi bende hazirlayabiliyorum o yokken ve buraya tasinmadan once en basit sey ve yuzume vurdu hazirladigi kahvaltiyi kahvaltidan sonra evimi toplamaya giristim oturdugu koltuktan kalkip asla yardima ihtiyacin var mı demedi. baslarda ilgili alakali biriyken sonradan umursuz sorumsuz biri haline geldi yaklasik 5 saat temizlik yaptim evimde kalkip tek yaptigi sey copleri cikarmam icin cop poseti uzatmasini istemem oldu. onuda istemesem kalkmazdi ve yaptigi diger seyse iki uc bulasik yikamak bense sabahtan beri ondan daha fazla yorulmus ve is yapmis kisi oldugum aciktaydi en son eve gidicem islerim var dedi bende butun gun bana yardim etmedin onceden gitseydin dedim evine bu saat olmus simdi gidiyorsun. bana yardimci olmadi ama acikca hayatimi kiskaniyor benim bunca sure temizlik yapmami bile elestirdi bana kimse temizlik yapilacagini soylemedi kahvaltidan beri boylesin dedi acikcasi sevgilim kalkip temizlik yapiyorsa insan davet mi bekler. sacmalik bir suredir degersiz hissettiren birine hic hak etmedigim sekilde ona gunun sonunda sorumsuz oldugunu bencil ve saygisiz oldugunu soyledim 5 saat temizlik yaptin deyip bana yaptigi iki uc seyi soyledi bu gercekten sevgisizlik. bencillik. ona evlenilecek biri olmadigini soyledim ve evden yolladim cikti gitti acikcasi daha once uzuluyordum ama son sozlerimde uzulmedim bencilce davranmaya basladi uzun suredir. ben bu adamla evlensem ne olacak demeye coktan basladim bile siz ne dusunuyorsunuz?

Ayrıl
Onunla bunlari ve bunun gibi şeyleri daha önce konuştugun halde düzelmediyse düzeltmediyse AYRIL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
lütven okuyun kizlar ozellikle yorumlarinizi bekliyorum lutvennn
Güncellemeler
1 yıl
yorumda yapar misiniz yorumlariniza ihtiyacim var kizlar bakış açınızı merak ediyorum bakış açılarına açığım.
2 senelik ciddi ilişkide kötü davranan erkek polemigi? ben bu adamla evlensem ne olacak? evlenmek istemiyorum dusuncesine kapildim?