arkadaslar ben guzel bir kizim oda cirkin ama ben onunla cirkin oldugu icin degil baslarda bana karsi gosterdigi alaka ilgi sefkat duzgun davranislar nedeni ile onunla sevgili oldum ciddi oldugunuda soyledi Şu an iki sene oldu ve oturdugum sehre tasindi uzak mesafedeyken tartisma olurdu ama hep duzeltirdi oturdugum sehre tasindi zaten ondan onceside gorusmelerimiz oldu karsilikli tasindiktan sonra degisimler meydana geldi bana karsi gun ve gun itici davranmaya basladi evlerimiz ayri ailelerimiz oduyor kiralarimizi evet ama sunu demek istiyorum bana karsi asik olan ilgili alakali ben bir seye bozuldugumda onu duzelten biriyken ayrica ismimi gogsune dovme yaptirmisti bu olaylardan once buna ragmen ve bir cok hediye jest yaptigi onca seye ragmen simdi iliskimden asla memnun degilim. evlenilecek birisi degil zamanla yan yana vakit tamamen gecirdikten sonra bana sanki nasil desem kendimi anlamsiz degersiz hissettirmeye basladi sanki kendisi cirkin degilde ben cirkinmisim gibi hani vardir ya boyle bir olay kendinden dusuk birine sans verirsin ve sanki sana kendiymis gibi davranmaya baslar gercekten guzel biriyim hayatimi duzene koymus cildimi duzeltmis hayatimla alakali hicbir sorunum yokken girdi hala cok guzelim ama sanki hayatimi daha iyi hale getirmek yerine kotu hale getiriyor bir sey soyluyorum duymuyor bir sey anlatiyorum orada yok aldattigini sanmiyorum buraya bu soruyu yazdiran evim sabah bir suredir daginik oldugu icin gercekten bunalim gecirmek uzereydim evimde cok dar sabah kahvalti hazirladi o kahvaltiyi bende hazirlayabiliyorum o yokken ve buraya tasinmadan once en basit sey ve yuzume vurdu hazirladigi kahvaltiyi kahvaltidan sonra evimi toplamaya giristim oturdugu koltuktan kalkip asla yardima ihtiyacin var mı demedi. baslarda ilgili alakali biriyken sonradan umursuz sorumsuz biri haline geldi yaklasik 5 saat temizlik yaptim evimde kalkip tek yaptigi sey copleri cikarmam icin cop poseti uzatmasini istemem oldu. onuda istemesem kalkmazdi ve yaptigi diger seyse iki uc bulasik yikamak bense sabahtan beri ondan daha fazla yorulmus ve is yapmis kisi oldugum aciktaydi en son eve gidicem islerim var dedi bende butun gun bana yardim etmedin onceden gitseydin dedim evine bu saat olmus simdi gidiyorsun. bana yardimci olmadi ama acikca hayatimi kiskaniyor benim bunca sure temizlik yapmami bile elestirdi bana kimse temizlik yapilacagini soylemedi kahvaltidan beri boylesin dedi acikcasi sevgilim kalkip temizlik yapiyorsa insan davet mi bekler. sacmalik bir suredir degersiz hissettiren birine hic hak etmedigim sekilde ona gunun sonunda sorumsuz oldugunu bencil ve saygisiz oldugunu soyledim 5 saat temizlik yaptin deyip bana yaptigi iki uc seyi soyledi bu gercekten sevgisizlik. bencillik. ona evlenilecek biri olmadigini soyledim ve evden yolladim cikti gitti acikcasi daha once uzuluyordum ama son sozlerimde uzulmedim bencilce davranmaya basladi uzun suredir. ben bu adamla evlensem ne olacak demeye coktan basladim bile siz ne dusunuyorsunuz?
2 senelik ciddi ilişkide kötü davranan erkek polemigi? ben bu adamla evlensem ne olacak? evlenmek istemiyorum dusuncesine kapildim?
Güncellemeler
1 yıl
lütven okuyun kizlar ozellikle yorumlarinizi bekliyorum lutvennn
Güncellemeler
1 yıl
yorumda yapar misiniz yorumlariniza ihtiyacim var kizlar bakış açınızı merak ediyorum bakış açılarına açığım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, aşkla aşk yaşanmalı, bencillikle değil 💔 Sana kendini değersiz hissettiren biriyle ilişki yürütmek çok yorucu olur. Hele ki evlilik düşündüğünde, böyle davranışlar katlanarak stres yaratabilir. Güzelim, senin kendine ve değerine inanman gerekiyor. Eğer konuşup düzeltme çabaların da sonuç vermediyse, durum oldukça net. Anket cevabım kesinlikle "Ayrıl." 💅✨ Kendine hak ettiğin mutluluğu yaşatmayı unutma. 🌈 Yine de içindeki hislere kulak ver, seni sen yapan o ses zaten! 🌸 Peki, kalbinde bir şüphe var mı hala? 🙋♀️
benim niyetimden şüphem yok ama onun kalbiyle ve davranışları ile alakalı uzun süredir aklımda şüpheden fazla şey var kafama sokulan. aşk kaygı degildir tek bildigimde bu
Ah be güzelim, ne kadar doğru söyledin! Aşk, kaygı değil, huzur demek. 💖 Senin gönlün böyle bir ilişkinin içinde sıkışıp kalmamalı. Şüphe ve huzursuzluk bir ilişkiyi kemirir, kendini bitkin hissedersin. Karşındaki insan seni tamamlayacak bir yol arkadaşı olmalı, yük haline gelmemeli. Eğer kalbinden huzur taşmıyorsa, kendi mutluluğun için daha cesur kararlar alabileceğine inanıyorum. 🍀 Sen hem güzel, hem de güçlü bir kadınsın. Huzura ve aşka yelken açma zamanı gelmiş gibi duruyor! 💫 Ne hissediyorsun şimdi? 🫂
aşkın ne olduğunun tanımını yapmama gerek kalan şey değildir aşk :) kendi ortada olur nettir.
insanlarin dusuncelerini onemsemem ama goruyorum ki görünen köyde kilavuz istemiyor. çünkü gordugum ve hissettigim seylere bile saygisizlik yapan biri sen oyle dusunuyorsun sen oyle anladin dercesine. kimsenin kimseyi yormasina gerek yok bence. ben öyle anlamıyorum her şey ortada. bir degersizlik söz konusu ve umursamazlik. Kimse bulunmaz hint kumaşı degil
birde buraya bu soruyu sorduran birisi beni hicbir sekilde onemseyen biri olamaz bir kizi burada veya birilerine bir seyleri soracak gözlem yaptiracak bir sekilde iliski denilen kavrami yitirecek seyler yapan biri zaten goze almis demektir banada gule gule demek duser
ciddi bir iliski bu sekilde yasanmaz.
ciddi iliski kavramindan once ortada olmayan bir cok sey varken ciddi iliski kavrami en son anlamsiz bir kavram ama gorunen ciddi iliski sadece gorunurde olan hicbir sey o kadar ciddi degildir gorunurde ama yok. şöyle böyle denilip ama gösterilmeyen hissettirmeyen hicbirseyin anlami yok
karsi taraftaki tutum.. bir yola girdik ayip olmasin diye devam eden bir ilişki bana hissettirilen şey .
Böyle hissettiren gösterilen hicbir seyin a anlami yok