3 yıllık ilişkide birlikte yaşıyorum, sorumsuz ve ilgisiz böyle bir erkekle evlenilir mi?

Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var yaşlarımız 26 evlenmeden önce birbirimizi daha iyi tanımak için birlikte yaşamaya başladık ailelerimiz de buna onay verdi ilk başta her şey çok güzeldi o bir iş kurma sürecindeydi kurdu ben destek oldum maddi manevi evin sorumluluğunu üstlendim eksiklerini giderdim zamanla durumumda değişiklikler oldu ve paramı biraz kısıtlı harcamam gerekti. Evin maddi sorumluluğunu ona verdim ben temizlik bulaşık yemek evdeki her şeyi aksatmadan yaptım. Sonra sorumsuzluğu ile karşılaştım elektrik su faturalarını ödemiyor geciktiriyor lütfen öder misin dediğimde ödeyeceğim deyip 5 gün bazen 6 gün beni bekletiyordu. Market alışverişi yapmaktan çok korkuyor ne zaman gideceğiz desem morali bozuluyordu ben anlayışsız biri değilim cebimizdeki paraya göre de alışveriş yapabiliriz fakat geleceğim şimdi çıkarız deyip market kapanma saatine kadar beni bekletip en son dakika gelip istemediğini zaten belli ediyordu. Ben de elimdeki parayla eksikleri tamamlıyordum dolaptaki. Getir'den sipariş vermeyi daha çok seviyor bana önce kredi kartını verdi evde eksik olursa sipariş ederim diye ben de çok har vurup harman savuran biri asla değilim kimseyi zor duruma da sokmam sadece eksiklerde veriyordum sonra bir gün yine yemek yapacağım soğan eksikti evde sipariş vereceğim veremedim çünkü internet alışverişine kapatmış kartını ben öyle olduğunu düşünmek istemesem de sanırım ben almayayım diye tabii giderken de para bırakmadığı için ben alamadım ve yemek yapamadım. Gece geç saatlere kadar dükkândan dönmüyor arkadaşlarıyla boş sohbetler yapıyor artık kendimi kadın olarak değil anne gibi hissediyorum. Her şeyi halletmeye çalışıyorum. Şu an bunu sinirim bozulduğu için yazıyorum artık suyu ödemediği için kesik ve tam 1 hafta oldu anneme gittim kalmak için ama o da benimle kalmak istediğini söyledi annemde, annem de kendi düzeninin bozulmasından rahatsız oldu ve biz geri eve dönmek zorunda kaldık. Üstelik hasta oldum bugün yani her şey üst üste geliyor. Tamam zor zamanlarımızda da yanımızda olmamız gerekiyor ama en azından açıklama yapan benim içimi rahatlatan bir adam görmek isterdim karşımda problemimiz yokmuş suyumuz kesik değilmiş gibi öğlen 12'ye kadar uyuyan bir adam değil. Daha çok fazla şey anlatırım ama gerçekten anlattıkça sinirim bozuluyor sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.

3 yıllık ilişkide birlikte yaşıyorum, sorumsuz ve ilgisiz böyle bir erkekle evlenilir mi?