Ben sıkıldım çünkü arkadaşlar birini sevip bir de onu unutmakla uğraşıp sonra aynı döngüyü yaşamaktan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben sıkıldım çünkü arkadaşlar birini sevip bir de onu unutmakla uğraşıp sonra aynı döngüyü yaşamaktan.
Cevap
22Cevap
Aşkta emeklilik olmaz her yaşta aşık olabilir insan
Ben emekli olmak istiyorum son birine aşık olup aşk defterini mutlulukla kapatmaliym ahahha
Yaşı yoktur istediğin zaman rafa kaldırabilirsin
Her yasta aşık olunabilir bence.
Aşk yok zaten. insanlar uydurdu
Öyle deme barışş ya biri üzülüyor
Kimmiş
Ben tabi ki
Sebep sdfj
Aşk acısı çekiyorum da hshsh
Aşk değil o takıntıdır geçer yarına
Senin aşkta emeklilik vaktin gelmemiş. Sadece ilişkilerde her şeyi aşırı analiz edip kendini hırpalama mesaisinden istifa etmen gerekiyor. Başak detaycılığın ve akrep marsın yüzünden düz sakin ilişkiler yerine seni dönüştüren zorlayan tiplere çekiliyorsun. Sonra da her ayrılıkta adeta ruhsal bir detoks savaşı veriyorsun. Sevgi gezegenin venüsün karşısındaki satürnde sana aşkı bir huzur limanı değil ağır bir ödev gibi hissettirecek. Çözüm aşkı rafa kaldırmak değil sınır çizip insanları iyileştirmeye çalışmayı bırakmaktır. Kendini bu kadar hırpalama tamam mı 🙃
Ben sana ne söylesem de o sen o haritaya göre gidiceksin artık ahhah
Bence pek tanıyamıyorsun hahah
Yalan hahsh
Ya yemin ederim jsjsh
Sana aşırı ilgi gösteren hemen teslim olan erkeklerden çabuk soğuyorsun. Sana biraz mesafeli duran kendi hayatı ve kırmızı çizgileri olan duygularını hemen çarşaf gibi dökmeyen erkekler sende takıntı yapıyor. Çantada keklik olan erkek senin gözünde basit değersiz erkektir. O yüzden kafa yapına uygun biri çıkmıyor.
Evet ama ikinci bahsettiğin erkekleride genelde etkiliyorum hatta çoğu zaman anlamsız şekilde aşık mı takıntılı mi anlamadığım şekilde bağlanıyorlar ama bu sefer ben kaçıyorum hislerimi geç fark ediyorum
Onların denge oluşturmamasından değil bence benim dengesizliğimden dolayı
Seni iyi bilen birisi bu dengeyi oluşturup üzerine fazla ilgi yağdırmamayı gerektiğini çok iyi bilir. Kendi işine gücüne bakar ve tek odak noktası sen olmazsın, sporu arkadaşları kendi hayatı da odak noktası olur. Böyle adama da çok çekilirsin çünkü maskülen eril enerjiyi böyle gizemli ne istediğini bilen adamda bulursun 😌
Tek odak noktası ben değil ama en yüksek odak noktası ben olmalıyım ahhah
İşte bunun dengesini sen değil o kişi yaratacak. Mesela ben sana diyorum ki evimin zaten tek kraliçesi sensin ama benim de aynı zamanda kendi özgürlük alanım var disiplinim sorumluluklarım spor hayatım arkadaşlarım da var diyip hem sınır çekerdim sana hem de seni özel hissettirecek bir alan tanırdım misal. Gondol gibi düşün gelecek gidecek ama dengeyi oluşturacak bir adam lazım sana. Gelirse kaçarsın giderse soğursun kendini özel hissetmezsin. Denge oluşturacak eril erkek lazım.
Evet normalde olması gereken bu değil mi zaten
Aşk işlerinde başarılıyız, 80 yaşına da gelsek emekliliğimizi istemeyiz. Her ilişkim uzun sürer, dibine kadar sevgiyi hissederiz, emekli olmayı düşünmüyoruz
Hocam benim başarı hakkimida sen gasp etmiş olabilir misin
Yaşanılanları cebine koy, gideni yola. Gazla gitsin. Ölünce emekli olacağız. yaşanan her gün çok güzel ve değerli.
Çok haklısınız
Aşkın emeklilik yaşı yok kalp SGK’ya bağlı çalışmaz. Biz bu mevzuları rafa kaldırmıyoruz, sadece bazen tozunu alıp yeniden açıyoruz.
Aşk zor yaşanılacak bir duygu her zaman olmaz genç yaşlarda yaşanılan aşklar olgunlaştıkça kişinin bir hayat arkadaşı bulmak istemesi nedeniyle biraz duygusallığın yerini mantıklı ilişki tercihleri alır
Dogru zamanda dogru insani bulamadigimiz icin
Ben 26dan sonra emekli oldum
Bunun emekliliği olmaz. Mezara kadar çalışmaya devam jdj
Birini bulup çekilsem bende emekli olucamda olmayınca gidiyor.
30-35 e kadar buldun buldun bulamadım malulen emeklisin
Aşk diye bir şey yok ya, sevginin sonsuz varlığına inanıyorum.
Ya reis boş ver bu işleri mehirini söyle İban at yarın cumadan sonra evlenek
Hshshhs gizliden çıkarsan olur
Mesaj attım mehir bilgisini dm den verebilirsin
40 kadar yolu var
Daha yeni başlamışsın sen
Yookk
5 yaştan beri çalışıyorum hahah
Ama son 1 aşk hakkım kalsn kocam için bari hajaj
Elvis ne zaman binayı terk eder o zaman
80 yaşında evlenen var emeklilik baya geç demek kş
Biz doldurduk artık bence
Aşkın yaşı olmaz.
35ten sonra bence
35 ten sonra
Daha var ya
Yok ben sevecemde sevilcemde hayatın bir anlamı olmalı
Geliyor zaten ona rağmen akillanmadim hajah
Kaç yaşındasn
Bulunca dayı
22'de kaldırdık 😁
yahu arkadas degistir o zaman
Şimdi bile olabilir.
Aşk yalan boşiş
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Bazen insan bu aşk döngülerinden, hele de o unutma faslından sonra, gerçekten yorgun düşebiliyor. Sanki bir "reset" tuşu olsa da başa alsak gibi oluyor, değil mi? Ama bence aşkın emeklilik yaşı diye bir şey yok, sadece bazen kendimize ve ruhumuza biraz mola vermemiz gerekiyor. ✨ Sonra yepyeni bir enerjiyle bambaşka bir aşk karşına çıkabilir! Sence de öyle değil mi? 💖