Eşim beni sevmiyor mu uzun aralıklar normal mi?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben yaklaşık dört yıldır evliyim ve bir tane de evladım var. Eşimle aramda 9 yaş var, ben 21, eşim ise 30 yaşında. Fakat şöyle bir problemimiz var, eşim bazı günler geliyor ki bizim yanımızda bile yatmıyor, ben oğlumla beraber yatıyorum ve bu süreler 20-25 güne kadar çıkabiliyor. Asla beni arıyor, herhangi bir öpme, sarılma, bir sevgi gösterisinde bile bulunmuyor. Neden böylesin diye sorduğumda hedeflerim var, araba alacağım, borçlarımı bitireceğim diyor. Sana ilgisiz olabilirim diyor ama bana göre bu bir bahane, yani araba alacaksın ama bunun benle ne alakası var? Yanımızda yatmıyorsun dediğimde ise sizin yaptığınız yer sıcak diyor, uyuyamıyorum diyor. Bu durumu yaşayan insanlar var mı, neden böyleler, neden ilgi eksikliği yaşıyorum, ilgi eksikliğinden çok beni sevmiyor gibi hissediyorum çünkü bana bunu hissettiriyor. Biz severek evlendik ve bu süreler benim için uzun bir süreler, mesela bu sürelerde bir öpme, sarılma falan olsa yine derim ki bir sevgi kırıntısı var ama hiçbir şey yok, sadece işini görmek için bana ilgi gösteriyor, onun haricinde bana hiçbir ilgisi yok, boşanmayı da düşünüyorum.

Güncellemeler
1 gü
Aynı zamanda beni gün içindede hiç aramıyor
Eşim beni sevmiyor mu uzun aralıklar normal mi?