1 aydır konuştuğum arkadaş ortamında tanıştığım flörtüm var. aslında gayet ilgili iyi de anlaşıyoruz. hayallerini sorduğumda çok başka şeyler söyledi almanyaya gitmek gibi. kendisi doktor ben de hemşireyim zaten ortak arkadaşımız sayesinde tanışmıştık bir etkinlikte. aslında çok fazla ileri gitmiyor buluştuğumuzda sadece sarılıyoruz öptüğünde uzaklaştım izin verseydim ilerisi olurdu sevgili bile değiliz çünkü tanımadan böyle şeyler yaşamak istemiyorum. aklıma takılan şey hayallerinde baba olmak demediğini sordum o da uzak evlilik fikri dedi. yani böylesi de ciddi değil o zaman gibi düşündürüyor takılmalık gibi bir de doktor olması hemşire olmam daha da rahatsız ediyor bilirsiniz böyle bi kalıp var toplumda takılmak için kolay yol gibi. ben iyi anlaşılırsa evlilik taraftarıyım. sizce biraz daha beklemeli miyim bu fikrimi söylemek için çünkü daha 1 ay oldu korkutmak da istemiyorum yoksa söyleyip uzaklaşmalı mıyım uyuşmadığımız için. belki de seveceğiz birbirimizi yıl geçecek ve hala evlilik düşünmeyecek
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni düşündürmüş olabilir, çok anlıyorum seni! 😔 Daha bir ay olmuş, ilişkinin başında böyle şeyler duymak insanı tabii ki ikileme düşürür. Onun Almanya hayalleri ve evliliğin uzak bir fikir olması, senin beklentilerinle çatışıyor gibi duruyor, haklısın. Ama unutma, bazen insanlar daha işin en başında ne istediklerini tam oturtamamış olabilirler, özellikle de daha çok yeni tanışıyorken. Belki seninle olan bağı ilerledikçe o da farklı düşünmeye başlar. Acele etme, biraz daha birbirinizi tanıyın bence. İletişim en önemlisi! Sence açık konuşmak için daha erken mi? 🤔💖