• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İlişkinin flört aşaması uzarsa evlilik hayal mi olur?

Gloster_
Gloster_ Takip Et
Guru Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor
Uzun süren ilişkilerde, rahatlığa alışmak evliliğin gerçekleşmesini engeller mi?

İlişki Soruları Flört Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• AnıYaşarken
    AnıYaşarken Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl

Flört aşamasının ne kadar uzadığı, etrafın ya da ailenin ne dediği hiç önemli değil aslinda. İlk başlarda bayanın ailesinin hoşuna gitmese bile, taraflar bir birini sevdiğini yeterince belli ediyorsa zaman geçtikçe kabullenip sahipleniyor iki ailede.

Evet flört dönemindeki gibi heyecanlı olmuyor evlilik hayatı. Ve Gerçekten cicim ayları çabuk geçiyor. Birbirini "kısmen" tanıyan fakat evlendikten sonra değişik huyları oldugunu öğrenen , aynı zamanda birbirini sevip saygı duyan, Her gün fikir çatışmaları olduğu halde anlayış gosterebilen bireyler olarak daha sağlıklı bir evlilik sahibi oluyor.

"Tecrübe ile sabit" Uzun flört dönemi evliliği rafa kaldırmıyor. Percinliyor. ( 10 Yıllık flört döneminden sonra evlendim eşimle )

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Flört aşamasının uzaması demek, o zaman zarfında birlikte bütün aktiviteleri yapmak demek. Evlendiğinde yapacak bir şey bırakmamak demek. O kadar uzun zamanı birlikte geçirince evliliğin bir heyecanı kalmıyor.
    Şöyle düşünmeye başlıyorlar: Zaten birlikteyiz, istediğimizi de yapıyoruz. Şimdi evlenirsek düğün masrafı, ona masraf buna masraf, ee zaten evlenirsek değişen bir şey olmayacak, en iyisi erteleyelim derler ve bir süre sonra sıkılır ayrılırlar.

14
    1 Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

Eig...

Yorumla
  • gunay1994
    gunay1994 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

diyelimki flort asamasi 7 ay 6ay surdu nisanlandi evlendi ciftler peki evlendikden sonra ic yuzleri ortaya cikmaya baslayinca nolur tabikide siddetli gecimsizlik tabikide 10 yil demiyorum flort olsun tabikide oyle bir sey dogru diyil ama 6 7 ayda cok kisa bir zaman ben sevgilimle 2 yildi konusuyorum ben evlenmek icin acele etmem bu zmanalarin tadini cikariririm ha sevgili olduk 6 ay nisanli 1 aydan duyun sonrada evlenince problemler ortaya cikar ay neymis biz biri birimizi tanimamisiz o zmana kardesim tani evlen

1
    0 Yorumla
  • ciğerkûşem
    ciğerkûşem Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 72%
    +1 yıl

Uzun süreli flörtlerde iki taraf da oldukça yıpranıyor. Hem olumlu hem olumsuz pek çok şey flört döneminde tüketilmiş oluyor. Her şey başlangıçta çok güzeldir, heyecanlıdır, gittikçe bu heyecan azalır. Heyecan azalınca, arada evlilik gibi kuvvetli bir bağ yoksa ayrılık yolu gözüküyor. Hoş, şimdikiler evlilikte bile heyecan bitti diye ayrılabiliyorlar o da ayrı mesele.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

125

Cevap

138

Cevap

• civilfrc
    civilfrc Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Şimdi evliliğin düşünülebilmesi için ben şahsen 3 aşamaya dikkat ediyorum.

1) Onun bana sadakatine. (benim sadık olacağım her zaman garanti olduğu için)
    2) Birbirimize duyduğumuz güvene (Aşırı zor güvenen bir tarafım var)
    3) Beni nasıl etkilediğine yani aramızdaki uyuma. (Bu maddede aklım başka yerlere gitmiyor, amaç onun davranışları benim günlük yaşantımda sıkıntılara sebep mi oluyor yoksa motivemi ediyor bu önemli, beni her an ayağımdan tutup aşağı çeken birini eş olarak asla kabul edemem)

Bu üç maddeyi şu ana kadar geçebilen olmadığı için flört bile çok kısa sürüyor :)

1
    0 Yorumla
  • CompLeX
    CompLeX Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

flörtlük haline alışan iki insan evlilikten umduğunu bulamaz o günlere geri dönmek ister yani evlilik hayal değil ama mutluluk hayal gibi gözülüyor ve aldatılmakta cabası.. hani insan alıştığı flörtlük hayatına geri dönmek isteyince mecburen aldatmış olacak başka biriyle..

sevgi mutluluk işte bu kadar ince bir çizgi üzerinde dans etmeye benziyor

1
    0 Yorumla
  • Luis3
    Luis3 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Evlenmeden önce birlikte yaşamayı öğrenmek daha sağlıklı bir birlikteliğe götürür çiftleri. ya da birbirlerinin kusurlarını bulmaya görmeye başlarlar uzaklaşırlar birbirlerinden.

Bazı kişiler evlenmeyi değil birlikte yaşamayı severler tercih ederler. İlişkiyi diğer dış etkenlerden korumak gerekir. Sadece iki kişi arasında geçmeli ilişki başkaları dahil olursa buna ailelerde dahil ilişki zarar görür bence.

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Çoğu zaman o flört devri biter gider.. Çünkü o zaman kişiler hep negatif tarafları görmeye başlar.. Her irdelenen negatif taraflar daha çok soğumaya ve uzaklaşmaya neden olur.. İşte o nedenle aşk bir anda duyulan istek ve tutkudur ve sevgiye dönüşmez ise biter diyoruz..

2
    0 Yorumla
  • 4llah-Diyen-Portakal
    4llah-Diyen-Portakal Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Birlikte olmaya devam ettikten sonra kağıt üzerine imza atılmış veya atılmamış, önemi yok.
    Aileleri, akrabaları, dostları susturmak için sözleşme yapılıp iş resmiyete dökülüyor o kadar.
    Çevreyi ikna etmeye lüzum yoksa direkt sevgili olarak da devam edilebilir ilişkiye.

0
    10 Yorumla
    • berçem123
      berçem123
      +1 yıl

bir erkek tarafi olarak bu normal geliyor ama kiz annesi veya kiz babasi olnca bunlar normal seyler olarak gorulmiuor gelelim ki sana sen bacini sevgilisiyle gezmesne tozmasna biyerlerde kalmasna resmiyete dokmeden ya da isin adi konulmadan izn verirmsn hoslanrmsn bundan? hic bu acidan baktin mi nisanlilarsa rahatca gezerler de kalirlarda biyerlerde

Yorumla
    • hUZURVEREn
      hUZURVEREn
      +1 yıl

yaklaşık 3-5 sendir siteye üye olurum çıkarım yine gelirim ama sen hep buradaasın emekliliğe az kalmış olsa gerek ama nedense 5 yıldır yaşında hep 24 doymadınmı hala,

Yorumla
    • berçem123
      berçem123
      +1 yıl

ben bu hesabi yaklasik 1 senedir kullaniyorum :) senin kafan bozuk. galiba

Yorumla
    • berçem123
      berçem123
      +1 yıl

ayrica 20. yasndaym

Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

@berçem123 sana demiyor görüş sahibine diyor:)

Yorumla
    • hUZURVEREn
      hUZURVEREn
      +1 yıl

hay ALLAH razı olsun @Gloster_ çok büyük yükten kurtardın beni saol

Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

@hUZURVEREn cümlemizden :) :D

Yorumla
    • berçem123
      berçem123
      +1 yıl

:D hayr yani yorumda bitek ben vardm o yuzden ustume alindim :)

Yorumla
    • hUZURVEREn
      hUZURVEREn
      +1 yıl

@berçem123 sıkıntı yok ben senden önce yazmıştım ama seninki benden önce düşmüş ondan oldu sanırım,

Yorumla
    • berçem123
      berçem123
      +1 yıl

anladm tamam ozaman

Yorumla
  • _aeternitas_
    _aeternitas_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Belli süre flört olmalı fakat uzaması gevşek davranmaya sebep olur

1
    0 Yorumla
  • UmtKSKN
    UmtKSKN Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Flört süresi evliliğin kalitesini belirlemekte her ne kadar bir unsur olmada flört döneminde yaşananların kalitesi çok önemlidir. Bireyler flört dönemini basite indirgeyip olumsuzluklarla dolu yaşıyorlarsa mutlaka evlilik yolunda alınan kararlarda belirleyici olacaktır. Ama süre bir etken değildir.

1
    0 Yorumla
  • zafertk
    zafertk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 67%
    +1 yıl

20 yaşında meslek sahibi olan insanlar olsak hemen evleniriz sorun değil. Ama o sınav bu sınav derken para kazanana kadar vakit geçiyor. Uzun süre ilişkide insanlar yıpranıyor evliliğe ulaşamadan bıkıyorlar. He diyeceksiniz ki zengin doğup maddi imkanı olanlar da evlenmiyor doğru. İşte o kısımda karakter meselesi

0
    0 Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

ilişkıler sureklı kabuyk degıstırmek zorundadır.. tanısmasından cıkmasına sözunden nısanına nıkahından ebeveynlıge bır suru merdıven var.. dogru zamanda atlanılmalı ve orada fazla beklenmemeli.. evet kanıksamak ve monotonlasmak ılıskılerın bas dusmanı

0
    0 Yorumla
  • lilyum87
    lilyum87 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl

kesinlikle öyle oluyor. O uzun zaman içerisinde her şeyi paylaşıyorssun karşındakinin her şeyini bilecek kadar tanıyorsun. Biraz gizem kalmalı ne bileyim her şeyini bilmemelisin karşındakinin, yaşadıkça keşfetmelisin.. evliliğe bir şey kalmıyor. tecrübe ile sabit olarak kesinlikle uzun flört olmamalı diyorum

0
    0 Yorumla
  • Kingüye
    Kingüye Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Okul, askerlik ve iş hayatına atılmak derken erkek hayata geç başlıyor günümüzde. Bundan dolayı flört süreleri uzuyor evlilikle sonuçlanabilecek birçok ilişki bu süre zarfında heba olup gidiyor. Ama bunu devam ettirebilip olayı evlilikle sonuclandirabiliyorsa çiftler ne mutlu onlara. Uzun flört sürelerinin çok az bir kısmı hariç ülkemizdeki nedeni kariyer ve ekonomik nedenlerden dolayıdır, yani bir tercih değil mecburiyet. O yüzden uzun ilişkilerin oranıda çok çok az kalıyor genel içinde.

0
    0 Yorumla
  • DjUcD
    DjUcD Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

Bian önce evlenmek istiyorsan flört ne kadar uzarsa uzasın karşındaki erkek kova burcuysa 1. sıkma 2. değiştirme değiş 3. her zaman değil yeri geldiğinde yönet
    Sıradan ve pısırık biriyse evlenme zaten boşver 😉

1
    4 Yorumla
    • SexualChocolate
      SexualChocolate
      +1 yıl

uuuu kova erkeği. Dinleyin bu adamı doğru söylüyor.

Yorumla
    • DjUcD
      DjUcD
      +1 yıl

Burcumuz farkımız 😁💪😎

Yorumla
    • SexualChocolate
      SexualChocolate
      +1 yıl

ben de kova burcuyum adadsaasdsd çok karızmatık ve kuğul olduğumuzu soylemeyı unutmussun :D

Yorumla
    • DjUcD
      DjUcD
      +1 yıl

Zeki ve çılgın olduğumuzuda yazmamışım 😱😱😁

Yorumla
  • Gönülbabacors
    Gönülbabacors Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Artık günümüzde herkes evlilik hayali kuruyor zaten uzun bir ilişkiye gerek duymuyorlar bugun tanışıp sevgili olup evlilik hayalleri kuran insanlar var sonra bana diyorlar ki neden aşka inanmıyorsun varda biz mi inanmadık.

0
    0 Yorumla
  • Probiis
    Probiis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 53%
    +1 yıl

engellemesini bırak bence insan sıkılır bir süre sonra ben şu an 3 senelik bir ilişki içerisindeyim allah izin verirse 5 sene anca sevgili kalmak istiyorum evlilik olmasa da bir söz nişan olmalı diye düşünüyorum sevgililik nereye kadar

0
    0 Yorumla
  • MortenHarket
    MortenHarket Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl

Engellemez. Gerekli koşullar sağlanınca evlenilir. Evlenmek için evlenilmez. Çoğu şeyi hazır hale getirene kadar uzun bir vakit elbet geçecektir. Geçsin geç olsun güç olmasın derim. Ayrılık olacaksa da olsun. Sorun etme

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ne kadar çok zaman o kadar çok kavga .. en geç 3 yılda yüzükler takılmalı yoksa el oglu el kızı alacak

2
    0 Yorumla
  • DişiAslan-_-
    DişiAslan-_- Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Flört uzasın daha bile iyi bu, karşındaki kişiyi en ince ayrıntısına kadar tanırsın işte oh miss :) Evlilik hayal olmaz, belki ayrılma ihtimalin daha yüksek olur ama ilişki sağlıklı kurulur

0
    0 Yorumla
  • BeyefendiAbazan
    BeyefendiAbazan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

herşey olabilir

https://i.hizliresim.com/R0Elja.jpg

0
    0 Yorumla
  • bettina
    bettina Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

Kişilere göre değişir 10 yıl sevgili kalıp evlenleri biliyorum ben. Lakin benim ilişkilerimi uzun sürdüremiyorum o yüzden 2 ay sevgili kalıp evlenicem planlar o yönde :)

0
    0 Yorumla
  • Erdalllli
    Erdalllli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Adalet tez elden verilmelidir deniliyorsa, ya da Adalet gecikmez tez verilmeli Deniliyorsa İnan bana seninkide Buna benziyor uzun süreli flörtlerde Sorun oluşma olasılığı yüksek, Çünkü evlilik döneminde Flört etmen gerekli olan şeylerin bir çoğunu Flört döneminde de yaşıyorsun o sebebe, her şeyin ortası makbuldür

0
    0 Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Engellesin, ne var yani? İlla evlenmek mi zorundasınız? Ki inanın ilişkiye en büyük zararı evlenmenin verdiği istatistiki olarak kanıtlanmıştır heralde.

0
    0 Yorumla
  • Saglikci1992
    Saglikci1992 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl

Cok buyuk ihtimal hayal olur. Cunku yasanabilecek ne varsa yasanmis, konusulacak ne varsa konusulmus oluyor. Evlilige de pek bir sey kalmadigi icin iliski monotonlasabiliyor ;)

0
    0 Yorumla
  • BigHeart
    BigHeart Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl

Bu flört, söz veya nişan süreci ne kadar çok uzarsa o süreç içerisinde bir çok aksilik olup, problem yaşanabilir. Bunlar yaşandıkça insan tahammülsüzleşir. Bu psikoloji ilişkiyi yıpratabilir.

0
    0 Yorumla
  • minnnak
    minnnak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    +1 yıl

Yaşanacak duygular kalmadığından, olay monotan bir duruma dönüyor. :)

0
    0 Yorumla
  • cesaretinvarmı
    cesaretinvarmı Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Birbirini tanıyacak kadar süre flört etmek normaldir.
    4-5 sene sevgili olup, birlikte yaşamak nedir ya?

2
    0 Yorumla
  • Sosyalist-Devrimci
    Sosyalist-Devrimci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 83%
    +1 yıl

Hayal olur !

Malesef ki uzun süreli bir ilişki kolay kolay evliliğe gitmiyor. 8 senedir flört edenleri tanıyorum.

Ama bana çok ters bir durum.

1
    0 Yorumla
  • a_yilmaz
    a_yilmaz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 61%
    +1 yıl

Birlikte yaşamaktan, beraber birşeyler yapmaktan keyif alan insanların sıkılacağını düşünmüyorum, şehir efsanesi o.

1
    0 Yorumla
  • Tuğçearmagan
    Tuğçearmagan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Bunlar bahane bir neden Bir arayış. Allah nasip ettiyse kısacık süren flörtlede olur upuzun süren flörtlede böyle düşünmek bence yanlış

0
    0 Yorumla
  • İçerdeyim67
    İçerdeyim67 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

Bazı durumlarda söz konusu olabilir evet.. Her ilişkide geçerli olmaz ama bu durum. 😏 İlişkiden ilişkiye değişir.. Bunu iki sevgili anlar zaten.

0
    0 Yorumla
  • minemeralistanbul
    minemeralistanbul Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 74%
    +1 yıl

Hayır engel değil, rahatlığa alışmak derken evlenmeden aynı evi paylaşmayı kastettiysen yine engel değil.

0
    0 Yorumla
  • VicdanımRahatsız
    VicdanımRahatsız Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

İnsanların geneli partnerlerinden bir süre sonrasında sıkılırlar bu nedenle işi fazla uzatmak iyi değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizemkarasu
    Gizemkarasu Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ya onlar muhtemelen evliliğe pek meyilli olmayan kişilerdir sadece ilişkileri flört üzerine kuruludur

0
    0 Yorumla
  • gozdesener
    gozdesener Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 56%
    +1 yıl

okul iş vs durumlar yoksa flört dönemini fazla uzatmadan evlenilmeli bence fazla uzayınca sorunlar çıkıyor

0
    0 Yorumla
  • xxxx18
    xxxx18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

bence hayır sonuçta evlenince de ömür boyu beraberlik surmicek mi sürecek ha flört döneminde gecirmissin O uzun yılları ha şimdi fark eder mi?

0
    0 Yorumla
  • Nunis6788
    Nunis6788 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl

Yasli Basi geldigse uzamasi uygun olmaz nereye kadar flört herseyin örfü adeti var herkesin yasantisi farkli kimisi rahat kimisi sinirli

0
    0 Yorumla
  • EsDeLi
    EsDeLi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 68%
    +1 yıl

Kendimden örnek vereyim malesef hayal oluyor ve karşındaki insan beklentileri çürüyünce bunu açıkca söylüyor ayrılıyor:(

0
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Icinizden geldigi gibi karsilkkli guven saygi icinde yasayin iliskinizi herseye sonuc odakli bakmayin, kendiliginden gelicektir

0
    0 Yorumla
  • Baknediom
    Baknediom Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence alakasız. Uzun olmali ki bir birinizi tanıyın benim 4 5 senelik bir ilişkim vardi. İlk zamanlar güzeldi ama zamanla bir birini daha iyi tanıdığın için doğru kişinin o olmadiğini aliyorsun.

0
    0 Yorumla
  • boksöreda
    boksöreda Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Genel örnekleyecek bir soru ama benim görüşüme göre alışkanlık olduktan sonra o benim için evelenirim onunda benimle evlenmesini isterim

0
    0 Yorumla
  • selim23
    selim23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

Ortada gerçek sevgi be aşk varsa isterse 30 yıl flört olsun bişey olmaz 😁🙏🏻

1
    0 Yorumla
  • trance12fusion
    trance12fusion Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bilhakis doğru evlilikler meydana çıkar.. bir dene bakalım yasayabılcekmısın sevgilinle aynı evde.. sonra evlenırsın..

1
    0 Yorumla
  • aysişma
    aysişma Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Engeller. Flört uzarsa evliyken yapılacak her şey o aşamada yapılmış olur. Biz böyle iyiyiz ne gerek var düğüne masrafa düşüncesi başlar

0
    0 Yorumla
  • Blossom_
    Blossom_ Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Çok uzun flört sevmiyorum , evlilikte paylaşılsin bazi şeylerde. .

1
    0 Yorumla
  • Bipolaroid
    Bipolaroid Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

evliliğe engel oluşturmaz ama evliliğin tadı kalmaz bence

0
    0 Yorumla
  • Peaceblack
    Peaceblack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

flört işi yanlış yollara sürükler uzarsa yani tadında bırakılırsa bir şey olmaz

0
    0 Yorumla
  • mlsgun
    mlsgun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

o kişiden kişiye ilişkiden ilişkiye değişir fakat uzadıkca evlenme olasılıgı düşüyor bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

tanisma asamasi diyelim buna flört cok absürt kalyor hayal olmaz tam tersne hayal kurar insan :) eger tabi uyusuyolarsa birbirlerne umut vericek hareketler oluyosa..

0
    0 Yorumla
  • pieta
    pieta Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

6 yıldır sevgilim ama evlenmedik hergün beraber olduğumuz için ihtiyaç duymuyoruz acele etmeye belki de. Doğru olabilir

0
    0 Yorumla
  • hereklitoz
    hereklitoz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır. Nerden mi biliyorum :) Bir arkadaşım var bu dertten muzdarip

0
    0 Yorumla
  • pocomotoist
    pocomotoist Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Bence hayır ama bazı erkekler için evet.
    -Gecen bol olsun.-

0
    0 Yorumla
  • Dejavuoldumya
    Dejavuoldumya Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.

Engellemeyebilir. Fakat duygular ve düşünceler zamanla değişeceğinden dolayı, iyi bir şey değil. 😏

0
    0 Yorumla
  • AylizBige
    AylizBige Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Flört aşaması uzun olmamalı zaten ama birbirini tanıma aşaması yeteri kadar uzun olmalı.

0
    0 Yorumla
  • Okşan98
    Okşan98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Engeller ki evliliğe de gerek olduğunu düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • duruakin
    duruakin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

hayir bana kalirsa engellemez ona bakarsaniz evlilikte uzun sürüyor o zaman rahatliga alistiniz hop 1-2 sene yeter ayril saç ma lık

0
    0 Yorumla
  • smhard
    smhard Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

bir iki yıl neyse de fazlasi heyecani bitirir. evlilik adi konur sadece bir zamazingosu kalmaz.

0
    0 Yorumla
  • Mademoiselle88
    Mademoiselle88 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Uzuyan ilişkiden hayır gelmez zira heyecanın birazıda evlilikten sonraya kalsın

0
    0 Yorumla
  • KaderÇabaya_Aşık
    KaderÇabaya_Aşık Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 43%
    +1 yıl

Sevgili olmanın sonu ger daim hüsrandır

İnsanı tanırsın olursa olur olmazsa işine bakarsın

0
    0 Yorumla
  • ÖlüBedenler
    ÖlüBedenler Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

1,5 yil sonra araya aileleri sokun.3-4 yilingecmesin

0
    0 Yorumla
  • DenizKokusuu1
    DenizKokusuu1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 74%
    +1 yıl

bakış açısı değişiyor. alışkanlık falan oluşturuyor gereksiz bence

0
    0 Yorumla
  • 20nisan
    20nisan Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Maalesef yaşadım evet sevgililik uzunsa evlilik nadir görülen bir şey oluyor

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (203)
Devamını Gör(248)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkinin flört aşaması uzarsa evlilik hayal mi olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Flört dönemi uzarsa evlilik hayal mi olur? 11 cevap verildi
Sanaldan evlilik çıkar mı? Sanaldan aşık olmak mümkün mü? 44 cevap verildi
Sanal ilişki yaşayarak evliliğe kadar gidilebilir mi? 97 cevap verildi
Sevgiliyle evlilik hayalleri kurmak ergence mi? 13 cevap verildi
Ciddi ilişki evlilik hayali kurulan ilişki midir? 27 cevap verildi
Sevgiliyle evlilik hayali kurmak saçma mı? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Son dakika fikir değiştirir misin, karar verdikten sonra ne kadar esneksin?
  • Anneden tiksinmek neden olur?
  • Sevmediğiniz biri ile sırf çıkar için sevgili olur musunuz?
  • Gördüğüm yalanlara sessiz kalmam, oyunları izleyip karakteri çözdüğümden mi? Sessizlik bazen en ağır cevap değil midir?
  • Sevgiliyle el ele tutuşarak dolaşmak itici mi bulunuyor?
  • Sizi çekemeyen haset kişilere ne tepki veriyorsunuz?
  • Ya yük gibi ya da yokmuş gibi hissettirildiniz mi?
  • Yarın Paraguay maçını izlemek için uykusundan vazgeçecek olanlar kimler?
  • Mesajlaşma esnasında noktamama işareti kullanıyor musunuz?
  • Aldatmaya ne kadar meyillisin test edelim mi 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨