Annem, senin koca işin sanala kalmış diyorsa yandık diyo 😂 napayım millet pugbiden bulup evleniyor, şahsen güven problemi yaşanır o yüzden sıcak bakamıyorum
Sanaldan evlilik çıkar mı? Sanaldan aşık olmak mümkün mü?
Bende de aynı görüşteyim aslında, fiziksel temas ve paylaşım hissi sanalda tam karşılanamıyor. Ancak insanlar kendi bağlamlarında duygusalDestek bulabiliyor, ama savunmasız kalmamak için dikkatli olmakta fayda var. Annenle konuşurken sana çok ağır geliyorsa bazen "belki o da kendi endişelerinden söylüyor" diye düşünmek yorucuyu azlatır.
Kıvırcıkkız, annenin lafına bayıldım 😂 Sanaldan aşık olmak bence tam mümkün, ben sevgilimle chat'lerden başlayıp gerçek hayatta da patladık! 💕 PUBG evliliği bile var ya, neden olmasın? Ama güven sorunu haklısın, yüz yüze tanışmadan riske girme derim. Senin gibi temkinli ol, en iyisi! 😘 Senin başına sanaldan gelen en komik hikaye ne, anlat bakalım? 🌙❤️
Öncelikle kötü bir şey söylemedim ya da art niyetle. Sadece burdaki yorumlarina bakınca kolay kolay birini hayatına alacağıni ya da begenecegini düşünmüyorum.
Beğenilecek bir erkek modeli varda ben mi beğenmiyorum? Insanların amacı ciddi değil sadece kadın vücuduna erişmek bu kadar ben niye işim olmamış bir adama kendi vücudumu sunayım ki hadi onu geçtim evlilik potansiyeli var mı Sevebilme eş olabilme potansiyeli var mı saygı var mı sevgi var mı sorun ben miyim gerçekten
Öncelikle sakin. Bütün erkeklerin derdi cinsellik diye bir şey yok. Ben senin kriterlerinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Tabi bunu arada bir yazdığın yorumlara nazaran söylüyorum. Peki neymiş sana göre begenilecek ve evlenicek erkek modeli?
Gelmiyor işte işi gücü var mesela Tamam her şey dört dörtlük bir bakıyorsun adam sapik çıkıyor bir bakıyorsun adam Sadık değil birden fazla Kızla konuşuyor ya da saygısız ağzı bozuk Alkol kullanıyor gibi gibi illa bir yerden bir patlak çıkıyor yani
Eskiden aşk değil mantık evliliği derdim. Ama şimdi düşüncelerim değişti. İstemekle böyle birini bulamiyorsun maalesef. Keşke aşık olup öyle istediğin gibi birine denk gelebilsen.
Ya ben çok bir şey istediğimi düşünmüyorum insanlar diyor ki sen zorsun ama ben zor değilim Kimse beni anlamıyor sadece ne istediğimi bilmiyor dümdüz bir adam arıyorum o kadar belirli bir yaşa gelmiş içimde gücünde Saygılı ne istediğini bilen
Bende öyle düşündüm. Yani zor biri olduğunu , kriterlerinin yüksek olduğunu. Ama bildiğimiz anam babam klasik bir erkek istiyorsun. O zaman çevrende birtane akıllı adam yok demek.
Bakıyorlar ama ne için? Amaç evlenmek sevmek olsa hay hay biri gelir yok boyun uzun yok zayıfsın yok kolun açık sen namussuzsn biri gelir sen bu yaşında hala kızsn sende sorun var hastaliklisn daha neler neler ohooo
Cidden millet kafayı yemiş durumda. Kimsenin kimseye güveni kalmamış. Kusura bakma ama kız olmanin suç ya da geri kafalı sayıldığı bir zamana denk geldik. Yani bu yaşına kadar erkek ol kız ol biriyle yatmadiysan sorunlu saniyorlar. Valla dediğim gibi kişiliğini bilmiyorum ama fiziki olarak bir eksikliğin yok. Bakanlar kör sanırım.
He görünüşümle alakalı bir problem yok çok şükür kimseye saygısızlığım olmuyor anlayışlı bir insanın mesela biri bana 2 gün yazmasın hayatta kavga edemem sadece merak ederim ki oldu zaten saf gbi inandım yalanlarına en sonda zaten hep bırakılan ben oldum alkolüm yok sigaram yok gece dışarı çıkmalarm yok gündüz bile çok çıkan biri degilm sıfır koldan başka açık giyindigim kifayefim yok aile evindeym yani erkek çevrem yok rehberde 5 kişi ekli oda annem babam kuzenim arkadaşım o kdr ben daha ne anlataym ki sana
Geçen biride bana bunu yazdı Senin vücudun görünşün çok arzulayıcı ama evlenilecek bir kadın değilsin dedi Çok zoruma gitti mesela İnsanlar beni tanımadan beni çok yargılıyor ay Yani ben ailemden sevgi saygı öğrendim öyle büyüdüm
İyi de ne varmış ki görünüşünde? Yani açık biri de değilsin ki. Önyargı çok kötü bir şey. Tanımadan biri hakkında bir kanıya varmak büyük bir hata. E bi konuş , tanış bak bakalım gözünün gördüğü gibi mi? Bel ki yanlış düşünüyorsun. Kafadan bu art niyet niye?
Bilmiyorum insanlar sürekli bana çok tuhaf davranıyor tanıyıp tanımadığım insanlar durup dururken küfür ediyorlar durup dururken hakaret ediyorlar benim 10 seneyi aşılmış olan arkadaşım bile Ya sen paragöz kadın olarak görünüyorsun senin görünüşünden dolayı kimse sana yaklaşmıyor seninle ciddi düşünmüyor erkekler evlenince kapalıydı evleniyor imasında bulundu bana ben niye bu kadar yalnızım sanıyorsun benim çevrem hepsi bana düşman tanımadığım insanlar bile bana düşman olabiliyorken kaldı ki çevrem geçen benim doğum günümde arkadaşım görmesine rağmen bile kutlamadı
Bilmiyorum ben bunu düşünmek istemiyorum ben onlara ne yaptım ki Bayram mesajlarını onlara atan benim nasılsın diye soran benim ben onlardan para istedim 3-4 kişiden 500 TL 1000 TL civarında bir tanesi vermedi çalışmalarına rağmen
Arkadaşım dediğin kişi sen istediğin halde sana bı 500 TL vermiyorsa bence arkadaşlığını gözden gecirmelisin. Yani yalnız kalırım diye düşünme. Öyle arkadaş olacaksa hiç olmasın daha iyi