kisiden kişiye değişir duygu durumu, önemli biri kalbi, biri güveni kırar🤨🤔
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kisiden kişiye değişir duygu durumu, önemli biri kalbi, biri güveni kırar🤨🤔
Cevap
11Cevap
Aşk daha çok üzer, dostunla bi şekilde barışırsın ama aşk bitti mi daha maalesef olmuyor
Olur belkim☺️
hiç biri üzmez siler geçerim.
İkisininde acısı farklıdır.
Ancak aşkta acı çekmek garantidir ilişki sevgiye dönmüyor kadının naz yapması şımarıklık seviyesine geldiyse.
Ancak dost kazığı öyle değildir.
Ummayan yerden yersiniz.
Bıçaktan daha çok acı verir.
Yinede ikisinin acısı farklıdır.
Karşı karşıya getirilemez.
Dostun saldığı hüzün gibisi yok.
Aşkın doğasında özlem ve acı gibi duygulara yer var ama dostun kitabında yıkıp dökmek vurup kırmak olmuyor genelde.
İnsan olduğunu unutmaya gör, çok uzun zaman bir arada kalmış, emek vermiş ve çeşitli hallere girmiş insanın yanlışını görünce yerle yeksan olur kişi.
Valla beni ikiside uzer.. lakin hayatıma devam ederim.. alıştık artık herhalde bir şekilde.. hatta bazen güzelde oluyor.. bazı şeyleri yapmaya sebep yaratıyorum :))
İkiside olmasin hayatında kimse üzülmesin bence ☺️☺️☺️
Üzülmek te lasim arada ya.. sıkılırım yoksa. hep keyif hep mutluluk nereye kadar :)))
Sende haklisin ben vereyim sana bana ağır geliyor artik 😅😅😅
Tamma ver bari meyhane ye gitmeye sebebim olsun.. bahane arıyorum bu aralar içmeye.. gene yemin bozucam bari değsin :))
Ama boş ver tek dayimsin kıyamam sana ufff sen ic genede arada dertsiz ic oda keyii olur herhalde 🥺😒
Çık içmem söz verdim kendime.. hosbtutmam ama bu sefer farklı olacak hissediyorum :))
tamam ayran ic içki niyetine kafa yapmaz ama dertler üzüntüler kafayi bulandırıyor zaten😅🤣😂
Bulandirmasin.. izin verme.. irade güç her şey sende :))
Amaaqn boş ver bulandığın yerde daha çok karıştırırız😂😂😅
Aşk acısı gerçekten seviyorsan çok daha ağır. Dost acısı onun yarısı kadar dostu da özlüyor insan ama sevdiğin bambaşka
İkiside üzmez ikisininde boş olduğunu biliyorum çünkü
Sevgili bulmak kolay ama dost bulmak zor
Yani oda doğru
Dost acısı o daha beter
Sırtından vuruldun mu?
Aşk acısı
Aşk sanırım.
Aşk tabi
aşk net üzer
İkisi de kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ikisi de bambaşka ve çok derin acılar bence ya! 😔 Dost acısı güveni paramparça ederken, aşk acısı kalbinin ortasında kocaman bir boşluk bırakıyor resmen. İkisinin de tarifi çok zor, hangisi daha çok yakar desek kişiden kişiye değişir cidden. Ben bir aşk kadını olarak kalbimin kırılmasına çok üzülsem de, dostumun güvenimi sarsması da içimi cayır cayır yakar biliyor musun? Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? Sence hangisi daha zorluyor insanı? 🤔