ayrılık acısı mı daha ağırdır, yoksa hiç başlamamış bir aşkın içinde kaybolmak mı? hangisi insanı daha çok yıpratır?

ayrılık acısı mı daha ağırdır, yoksa hiç başlamamış bir aşkın içinde kaybolmak mı? hangisi insanı daha çok yıpratır?
Karşılıksız aşk yaşamadım neden çünkü bir hayatım yok mesela atıyorum birini sevdim oda diyor ki ben seni beğenmedim benim çok hoşlandığım bir kız var senden çok güzel üzülürüm ama atlatırım aşk acısı neden acı benimki sınavdı ve ben dedim senin gibi biri olsun oldu 3 yıl acı çektim çünkü çok utandım hep hıçkıra hıçkıra ağladım anılar geldi önüme bu pişmanlık değil nereye kadar devam edecek çocuğun pis niyetini sezdim hani diziler gibi aşık oldum maalesef ama sınav zor olandır acı çektim Allah'tan kız kazıklar attı tuzak kurdular kurtuldum
Bana göre karşılıksız aşk daha kötü. Aşk acısı en azından yaşanmış bir şeyin ardından gelir; güzel anılar, paylaşılan duygular vardır. En azından bir noktada karşılık bulmuştur ama bitmiştir. Karşılıksız aşkta ise hiçbir şeyin yaşanmamış olması en büyük yük. Beklentisiz sevmek yorucudur, umutlanıp hayal kırıklığına uğramak insanı tüketir. En kötüsü de, acıyı bitirecek bir kapanış bile olmamasıdır. Bu yüzden aşk acısı zamanla geçer ama karşılıksız aşk, insanın içini kemiren bir boşluk gibi uzun süre kalabilir.
Aşk acısı daha kötü, karşılıksız takıntıdır er geç biter. Ama o aşkı tadınca,, o duyguları tadınca, sevdiğinle geçirdiğin zamanı düşününce acı çekiyorsun.
Değişmeni umut ediyorum
Sözüm o' kişiye değil, ama yolda görüp yüzüne bakmayacağın kişiler için üzülmeye değmez, sanal ortam herkes kendisini ulaşılmaz, umursamaz, cool gösteriyor yalan gerçek olduğu bile belli değil
İkisi de çok kötü, benim için dereceleri aynı..
Sağ oll ☺️
Cevap
7Cevap
Karşılıksızı daha kötü insana kafa yedirtir
karşılıksız aşk diye bir şey yok takıntı var sadece.
Aşk acısı bence. Bir şey yaşamadan neyin acısını çekicez, saçma bence
Bence karşılıksız aşk duygusu daha kötü Çünkü karşılıksız aşk duygusunda sen sürekli olarak sevginden kendinden ödün verirsin ama karşındaki seni görmez ve bu seni yer bitirir
Aşk acısı zaten karşılığı olmayan aşkla başlar aşk acısı çok kötü
Karşılıksız aşk çok kötü evet ama ayrıldığında o duygular yaşanmış, hissedilmiş insan yaşanmış duyguları çok özlüyor
karşılıksız aşka daha kötü
Ayrılık bence birini hiç tecrübe etmemişsin…
Aşk acısı sanırım
Karşılıksız aşk Allah kimsenin başına vermesin
ikisi de beter şeyler
İkiside kötü
Benimki bambaşka bir durum
Karşılıksız aşk
Karşılıksız olan bence
Karşılıksız aşkk
Sevilmemek çok kötü
Karşılıksız aşkın verdiği acı bambaşka
Karşılıksız
Hic baslamayan