Eski nişanlımı çok kırdım, ayrıldıktan aylar sonra samimi bir özürle geri dönebilir miyim?

Merhabalar. Eski sevgilimle 1,5 yıllık bir ilişkimiz vardı, 7. ayımızda da nişanlandık. Yaklaşık 5-6 ay önce ayrıldık, ayrılan bendim. Son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyordu ve kendini biraz salmıştı, ben de ondan soğuduğumu hissetmeye başlamıştım. Ayrıldıktan sonra beni ne kadar çok sevdiğini daha iyi fark ettim. Benim için okulu bıraktı, ailesiyle ve arkadaşlarıyla arası açıldı, bunların çoğunda benim de payım vardı. Sürekli bana destek olur, yemek yapar, beni görmek için haftada iki kez sabah erkenden 1,5 saat yol gelirdi. Hiçbir zaman lüks istemez, “Yeter ki sen yanımda ol.” derdi. Sorunlarımız da vardı. En küçük tartışmada ağlar, bana güvenmekte zorlanırdı. Ben ise çoğu zaman kavga çıkarır, kusurlarını yüzüne vururdum. Annem ve kardeşim ona kötü davransa bile sesini çıkarmazdı. Tek istediği benimle yürüyüş yapmak, vakit geçirmekti. Bir gün bana, “Senden bir şey istemiyorum, sadece benimle vakit geçir.” dedi. O sözü hâlâ aklımda. Şimdi dönüp bakınca onu çok kırdığımı fark ediyorum. Sizce gidip içten bir şekilde özür dilesem bana bir şans daha verir mi? Beni gerçekten çok seviyordu, hâlâ seviyor olabilir mi? Ayrıldığımızda buraya gelmişti yanıma, çok kötü oldu hatta ambulans falan geldi bizim eve, sırf köyü ayırdım, her şeye rağmen gelir mi bana?

Güncellemeler
21 gü
Erkeğim ben erkeklere sor yok o yüzden burdan soruyorum
Eski nişanlımı çok kırdım, ayrıldıktan aylar sonra samimi bir özürle geri dönebilir miyim?