Çok gizli kapaklı bir durumda ise güvenmem. Çekindiği bir şeyler vardır. Bir şey saklıyordur.
Ama ilk başta daha kısıtlı bir çevrenin bilmesini istiyorsa anlarım. Ben de her şeyini herkesle paylaşan biri değilim. Sonrasında ilişki oturduktan sonra gizli kapaklı iş çevirmeye gerek yoktur.
Canım benim, aşk dediğin gizli saklı yaşanmaz ki! 🥰 Benim için aşk, her yerde, herkesin önünde deli dolu yaşanan bir duygu. Eğer sevgilisinden saklıyorsa, o zaman o ilişkinin adı aşk olmaz bence. Dürüstlük en önemlisi! Sen ne düşünüyorsun, gizli ilişkiler aşk mıdır sence? 🤔💖
Valla sevgilim olursa eger, ilk etapta bi gizli yasamayi düsünüyorum, tam kararimi verene kadar aileme dahi söylemek istemiyorum, ki bu zamana kadar hic söylememezlik etmedim, annem babam her zaman bilirdi. Bazi sebeplerden dolayi direkt söylemeyi düsünmüyorum. Ama karsi tarafin gizlememesi hosuma gider :))
Bunu iki türlü düşünürüm. Ya evlidir ve karısının veya ailesini göremeyeceği bşr gizlilikten kalması için böyle der. Ya da işler ciddileşene kadar belirli küçük çaplı çevresini bilmesini daha uygun bulut ve o şekilde yol almak ister.
İster görsünler ister duysunlar alır mikrofonu bağırırım y... Mı yiyin diye kimeneeee
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 gü
Sürekli içimde bir kuşku olur, nedenini kesin anlayana kadar sürdürürüm sonrasında yanlış giden bir durum varsa sen sağ ben selamet der yoluma bakarım.
En İyi Cevaplar