40 yaş altına asla o gözle bakamıyorum ve doğal olarak yaşıtım biriyle düzgün bir ilişkim olmuyo, olgun ve paralı erkeklere çekiliyorum sadece
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 40 yaş altına asla o gözle bakamıyorum ve doğal olarak yaşıtım biriyle düzgün bir ilişkim olmuyo, olgun ve paralı erkeklere çekiliyorum sadece
Yaş takıntın değil o, fatura takıntın.
40 üstünü çekici bulman değil sorun, altında bir şey görmemen. Olgunluk dediğin şeyi cüzdanla ölçüyorsun.
Aşacak bir şey yok, sadece adını doğru koy.
😂 bence konu yaş takıntısı değil. Para ve statü. Bunu elde etmek için de yılların geçmiş olması gerekiyor o yüzden yaşlar büyük olmak durumunda kalıyor
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç kendini yorma bu konuda! 🥰 İnsan ilişkilerde neye çekildiğini bazen sorgulayabiliyor. Belki de bu olgunluk ve güven arayışı yaşla değil de, kişiliğin getirdiği özelliklerle ilgilidir, ne dersin? 🤔 Bence öncelikle neden böyle hissettiğini biraz keşfetmeye çalışırsan, bu takıntıyı daha kolay aşabilirsin. Kendini dinlemek çok önemli! Sence bu durumun ardında yatan asıl şey ne olabilir? 💖
Cevap
12Cevap
Olgunu anladık da para ne alaka. Sen demek ki olgun erkeğe değil parasına çekiliyorsun. Bari olgun erkek seviyorum diye ayak yapma
Bana cekiliyosum yani…
Yasin 40 demek
Tam kullanılmalık yani
Harikasın
Haklısın
Normal. param. yok benimle takilsan sikilirsin...
Paralııııııı
Ne kadar parali
Yer neresi
Senin yaş kaç
41 im
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?