Neden ben ilişkilerimde yaş sorununa takılıyorum?

Bu sitede çok gördüm, sevgilimle aramda 25 yaş fark var, benden 30 yaş büyük birini seviyorum sorularını. Tamam, baban yaşında birini, yanına yakıştırmıyor olabilirsin, saygı duyarım ama. Ben genç gösteren biriyim. Beni görenler 25 yaşinda zanneder. Ona rağmen 6 yaş fark var diye, reddedildiğim oldu, 7 yaş büyüğüm diye, sübyenci muamelesi gösteren kız oldu. Kıza yaşını sordum. 18 im dedi. Sen kaçsın dedi 25 dedim. Öyle bi tepki verdi ki, sanki ben tecavüzcü, sübyenciyim. O derece gururum kırıldı. Bir keresinde birine yaş sormuştum 22 demişti, sen kaçsın dedi. 31 im dedim. Soğudu. Halbuki 9 yaş var ve kız olgun duruyor, bense genç duruyorum. Yani sormak istediğim. Burada 15 ysş, 25 yaş hatta 30 yaşı bile takmadan, sevgili olanlar varken, benim 7-8 yaş fark olanlar, neden beni istemiyor. Yaşı bahane ediyor. Tanışınca oluyor bu, tanıştığımız zaman. İlk başta yaşı sorardım. Yaşı öğrenince, soğuk yaparlardı. Şimdi bir kız var, konuştuğum. Aylardır konuşuyoruz, daha hiç yaşını sormadım, oda bana sormadı. Bundan sonra biriyle tanışırsam, asla yaş sormayacağım, kadının yaşı sorulmaz zaten. O sorarsa söylerim. Dikkat ettim de, ben sormadıkça sormuyorlar, bende suç, 😅

Senin yüzünden, yaş sorusu sorma. Onlar sormadı, sevgili oldukdan sonra öğrendi
Başka yorumum var, aşşağıya yazarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Neden ben ilişkilerimde yaş sorununa takılıyorum?