Bı önceki sorumda size yaş önemli ki diye sormuştum. İlk başta benim için yaş önemli değildi (23-34) kafa yapımız uyuyodu ve çok değer veriyodu (2 ay oldu) ama geçenlerde farkettim ki aslında önemliymiş yaş şöyle anladım tanıdığım biri sevgilimin olup olmadığını sorduğunda ve var dediğimde bana kaç yaşında diye bı soru yöneltmişti o zaman hicbisey diyemedim aramızda şu kadar yaş farkı var benim için önemli değil seviylrum diyemedim onun yerine çok bı fark yok hemen hemen aynı yastayiz dedim işte o an aslında önemli olduğunu farkettim o günden sonra bu yaş konusu baya bı düşündürttü beni onu asla kırmak istemiyorum çünkü çok iyi bı insan çok değer veriyo sevdiğini çok güzel hissetttiriyo ama böyle hem yaş konusunda kararsız kalıp hem devam edersem onu aldatmış gibi olucam bu yaş konusunun beni son günlerde dusundurttugunu ona söylemek istiyorum ama onu kırmakta istemiyorum bı yandan üzülmesin diye vicdan olarak ilişkiye devam etmek istiyorum ama bı yandanda sürekli yaş konusuyla karsilasa karsilasa nasıl ömür geçiririm onuda bilmiyordum bı tavsiyeniz var mı sizce güzel bı şekilde onuda kırmadan nasıl ayrılabilirim ya da sizce devam mı etmeliyim zamanla yine yaş önemsizlesir mı?
Bence güzel bı şekilde onu kırmadan bitir
Bence devam et zamanla yaş onemsizlesir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat