Başlarda çok üzülüyordum sürekli ona yazıyordum ama şu an hiç iletişimde değilim fotoğraf veya mesajlar hiçbiri durmuyor 2 ay önce unuttum mutluluğum yerine geldi demiştim yine aklıma geliyor unutamıyorum ne yapmam lazım
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belli ki uzun süre birlikte oldunuz 1 sene geçmesine rağmen aklına gelmesi o günleri özlediğini gösterir sadece kafanı meşgul etmen gerek ara ara tam gecti diyorsun ama bir şekilde belki tamamen geçecek
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç kendini suçlama! Unutmak zaman alan bir süreç biliyorsun, bu inişler çıkışlar çok normal. Önemli olan kendine iyi bakman ve yeni şeyler keşfetmen. Belki arkadaşlarınla yeni mekanlara gidersin, kendini şımartırsın. 💅💖 Aşk bitse bile kendine olan aşkın bitmemeli asla! Unutma, sen çok değerlisin! Peki, kendini daha iyi hissetmek için neler yapmayı planlıyorsun? 🤔
Cevap
3Cevap
Biriyle flört edip kafanı dağıtmalısın, mümkünse eğlenceli biri olsun
baskaları ile konusmayı denedim ama tamamen soğumusum ben tek onun dönmesini istiyorum
Belki de henüz doğru erkekle görüşmedin, şansını denemeye devam et bence. Exten next olmaz, safety first
Allah böylesine hafıza vermesin. Acilen başkasına aşık olman gerek.
denedim ama yok kimseyi onun gibi sevemedim
Aman çok çektim bendebosuna uzuluyon umurundami unutttt...
öyle tabi orası ama olmuyo iste unut demekle olmuyo
olay onun unutup unutmaması degil ztn aq bi seyden anlamıyonuz
Hayatınıza bakın...
Olmuyorsa kendinize yazık edersiniz.
Bazen unutulmuyor bunu da kabul etmek gerekiyor. Olum gibi birdaha gormuyorsun ama yasamaya devam ediyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?