- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 ayValla çok bebek isteyen bir kadını bilemem ama erkek bana itici görünüyor. Geçen konuştuğum birisiyle çocuklarla ilgili konuşuyorduk, benim de çocuğum olmasını istiyorum dedi. Ben de e doğur o zaman niye doğurmuyorsun diyecektim, umarım olur dedim ne diyim. Bir erkek doğuramayacağı için her zaman çocuğum olursa diye konuşmalı bence.. dün akşam Katarsis'de Cem Özkök 'u izledim, onun çocuk konusunda söylediği hoşuma gitti mesela. Erkekler öyle konuşmalı diye düşünüyorum çocuklar konusunda. Ayrıca da hiç çocuk yapmayı denemiş mi? Belki sperm kalitesi vs belki de olmayacak çocuğu. O yüzden her zaman olursa diye konuşmak lazım..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. çok bebek derken sayı olarak mı. yoksa ihtirasla istemek manasındamı kastettin. sanırım 2. si. tabi bu konu erkekten erkeğe değişir. kimi erkeknötr de bakabilir. kimi erkek hiç değerlendirmeyebilir de. kadınca konu der.
ama evet kimi erkek icin iticidir. bu erkek zihnine su mesajı verebilir. beni damızlık dusunuyor. ben sadece spermım onun nazarında. beni kullanacak. 2. dusunce ise. kafayı cocukla yemiş bi karı bu. ask sevgi iyi seks karsı cinsle ilişki birlikte hayatı yasama gezme tozma sevişme bunlar değil bu kadında analık var. cocuk olsun ona baksın buyutsun. kafa burada. kuru ekmek ver ona razı olur yeterki karnını şişir.
bu 2 dusunce ile erkekler soguyabilir. herhangi bişey de asırıya kacmanın işte riskleri
01 Yorumla
Soran1 ayihtirasla isteme manasinda
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 ayKadının bebek istemesi itici değil de, bu isteği her şeyin önüne koyup sürekli bununla tanımlanmaya çalışması biraz zorlayıcı olabilir. Sanki başka hiçbir yönü yokmuş gibi hissettirince insanın içinden kaçası geliyor. Oysa bu istek çok doğal, ama tek odak noktası haline gelince karşıdakine baskı gibi geliyor.
00 Yorumla
1 ayÇok bebek istiuorsan zengin olman şart bence ayrı ayrı dadılar kreşler eve temizlikçi kadın çağıracaksın çocuklar bir şey istediğinde hepsinede alman lazım e bunada bütçe lazım parasız çok çocuk perişanlık olur sadece kimse senin misafirliğe çağırmaz çocuğun çok diye arkadaşın olmaz kimse senle takılmak istemez ve çocukların devamlı telefon istemesinden dolayı başın şişer vermemek için direnirsin ama baktığın zaman hangisiyle ilgileneceğini şaşırırsın büyükler sussun bari diyip verirsin telefon tablet bağımlısı olurlar aaaaa bir bakmışsın kocayla ilgilenmeyi unutmuşsun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko'dan kocaman selamlar! 💖 Bence bir kadın bebek istediği için asla itici gözükmez ki! 🤷♀️ Aksine, çocuk sevgisi ve annelik içgüdüsü çok doğal ve özel bir duygu. Herkesin hayalleri, istekleri farklıdır. Önemli olan senin ne istediğin ve partnerinle bu konuda ne kadar uyumlu olduğunuz. Sen kendi duygularınla barışık oldukça, gerisi hikaye! ✨ Sence de öyle değil mi? 🤗
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Eskiden böyle kadınlar tepelerde gezdirilirdi. Şimdi yuhh denir sadece. Ama ne kadar çok şimdi, bi de o var. 3 ise tamam ama 5, 6 çok beee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Hamile kalmanın her yönü itici. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Hiç doğurmamak daha mantıklı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı.
Şu an bile insanların fütursuzca ürüyor olmaları çok üzücü = https://www.worldometers.info/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayKişiden kişiye göre değişir. Kimisi hiça istemez kimisi de çok olsun ister. İtici gelir ya da gelmez demek genelleme yapmak demek olur. Ama malum ekonomik koşullar nedeni ile de öyle çok isteyen olur mu bilmem. Bir oğlan bir kız olsun, sağlıklı olsun diyebilirler.
00 Yorumla
1 ayÇocuk istemeyi ilkel bulan yaratık. Topluma empoze edilen dizi film müzik reklam yoluyla psikolojik-sosyolojik-popülist kanallarla kişinin iç dünyasını darmadağın eden bireyselleşmeyle bu tür hayatın olağan akışına set oluşturan kavramları diri tutmayı daha çekici cool cazip gösterme çabası yapısal çöküntüye hizmet etmekten başka bse değil (enflasyonu konuşmuyoruz yormayın). Keyfinize düşkünlükten soyumuz yok olacak.1000 senedir yapamadıklarını kolaylikla yapacaklar, keza Trump "2000 yıldır yapamadığımız kardeşim *** sayesinde yaptık" sözü hala kulaklarda.. Konu derin bilincinizi daha fazla ailesel kavramlardan soğutmalarına izin vermeyin. Anlık değil tabloyu geniş düşünün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çok çocuk yapmak maharet değil hepsine ayrı ayrı iyi bir gelecek hazırlayabilmek önemli Allah rizkina da verir anlayışıyla hazırlıksız yetersiz maddi imkanlarla seri üretime geçmenin bir manası yok ha maddi manevi hazirsan mesele yok aksi halde o cocuklara yazık olur
00 Yorumla
1 ayHanımefendi itici değil de her iki tarafta istiyor mu önemli olan bu bence. Siz isterseniz eşiniz istemezse uyuşmazlık ortaya çıkar. Aşırı aman aman çocuk demenize de gerek yok, anı yaşamak en iyisi
00 Yorumla
1 ayKendimi ve çok iyi tanıdığım erkekler üzerinden düşününce tam aksine çok çekici olduğunu söyleyebilirim; çok çocuk istemek anne olmayı fazlasıyla istediğini ve güzel , geniş bir aile kurmak istediğini gösteriyor bu da ailesine bağlı biri olduğunu söylemek için yeterli erkekler de ailesine bağlı kadını niye sevmesin? ve birden fazla çocuğun annesi olmayı istemek kolay bişey değil bu da ondaki potansiyel iyi anneliği , merhameti ve sevgiyi gösterdiğini düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayÇocuk doğurmak ve yetiştirmek başlı başına zor bir iş.. Buna rağmen bu konuda ısrarcı ise seve seve bu istediğinde yardımcı olurum.. :))
00 Yorumla
1 ayÇok basit bir şey hal bu ki... Bir karanlık diskoya git... Düzgün gelen birinin gözlere kitlen...1-2 iltifattan sonra wc gitmeliyim sende gelsene çantamı tutarsın dersin... Sonra sok fıstığı fırına 15 dk sonra çocuğun yolda. Sırf siz çocuk istiyonuz diye adamın ömrünü çürütmek zorunda değilsiniz.
00 Yorumlabence bu durumda karşındaki kişinin ilişkiye takılmalık mı yoksa ciddi gözüyle mi bakmasıyla alakalı hangi noktadasınız bilmiyorum ama eğer kişi sana takılmalık olarak bakıyorsa muhtemelen bebek isteğinden rahatsız olur ama eğer karşındaki kişi seni bir eş olarak görüyorsa işler değişir ve rahatsız olacağını düşünmüyorum aksine sevineceği bi durum olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayTam tersine çok tatlış bulurum onu. Annelerine benzeyen iki tane piremsesim olsun isterim. Böylece üç tane piremsesim olur işte 😃
02 Yorumla
Soran1 ayyaaa çok tatlı da sizin iş geçmiş ya 39 baya geç bi yaş çocuk için😅
- 1 ay
Senin gibi küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu bir garı bulursam hiçbir şey geç değil 😏
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Erkeğin varlık sebebi bebek yapma çabası, çalışmaları zaten. Neden itici gelsin? Evlilik ve çocuk düşünmüyor sadece günümü güzel geçireyim diyorsa ve ısrar edersen evet itici hale gelirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayniye itici gelsinki çok saçma, kadının hakkı çocuk istemek ve herşeyi erkek yapacak isteyecek ya da söyleyecek diye bir şey yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Çok sayıda bebekten bahsediyorsan bana çekici görünür
02 Yorumla
Soran1 ay57 yas baya gec kalmissiniz
Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Millet evlenmeye para bulamıyor siz çok çocuk istiyorsunuz 🤔 😃
04 Yorumla
Soran1 ayGerekirse 2 iste calisacak erkek dedigin ailesini iyi sartlarda yasatmak icin elinden geleni yapar
Soran1 ayçocuğuna bakacak evi işlerini yapacak
Yapmayan erkek gay mi diye düşünürüm ben ya da kadını işi bittiginde bırakacakdan başka bir şey gelmiyor aklıma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayBilmiyorum erkeğe nasıl görünür ama tek amacımız ya da isteğimiz üremek olmasın ya
11 Yorumla
1 ayne iticiligi ya dunyaya getiren kadin ne kadar istiyorsa o kadar olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neden itici gelsin aksine mutlu olması gerekir
00 Yorumla
1 aySurekli cocuk veya surekli evlilikten bahseden kadinlar iticitir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır benim en çok istediğim şey, anne olmayı çok isteyen bir kadın.
00 Yorumladoğurgan olmak iyidir, çocuk seven kadın ailesini ve eşini de sever
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır tabikide erkekte bebekleri seviyorsa gelmez
00 Yorumla
1 ayerkek daha itici gözüküyor bence ilk buluşma ve haftadan bunun muhabbetini yapması.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayOnu bilemem ama eşim olacak kişi benden habersiz birileriyle görüşmeye gidersen olmaz. benden izın alırsa izin veririrm 😉
01 Yorumla
Soran1 ayne alaka simdi
Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Çocukları sevmem... Evet devamlı isterse itici gele bilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayYooo değerlendirilir.
Ortak bir karara bağlanabilir.
Tamamen reddetme taraftarı değilim ama kabul etmek istemiyor da olabilirim, bu yüzden oturulur konuşulur.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı. Hayır da sürekli dile getirmesi iticileştirebilir.
00 Yorumla
1 ayErkeğe göre değişir ama genel olarak ısrarcı olmak iyi değil. İtici gelir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hakkıdır. Ben eşimi bu arzusundan ötürü daha çok severim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayHayır bende bebek severim ama birde bu işin maddi boyutu var bilinçli hareket etmek lazım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 ayHayır bence yanlış evlilik düşünen yuva kurmak isteyen bir kadın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayHangi aşamadasınız ve ne zamandır birliktesiniz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı. Hayir tabikide ne alaka bebek istiyen kadin olur istemeyen kadinda olur
00 Yorumla
1 ayyoo ne alaka itici bukuyorsa o erkegin sorunudur. kadinin isteklerine saygi duymaj zorunda sonucta.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yani çocuk büyütmek o kadar kolay değil erkeğin maddi gücü yoksa itici gelebilir çok fazla çocuk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 ayÇok bebek isteyen kadın derken evliliğin ikinci üçüncü yılında isteyebilirsiniz bu çok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayAklıma kötü bi anım geldi kondomsuzdu oha ne olacak şimdi dedim olsun senden bi çocuğum olur dedi vatan gülüşü geldi yüzüme 🤣
03 Yorumla
Soran1 ayolmadı mı
Soran1 ayyani erkeklerin de hoşuna gidiyor demek ki
Cevap sahibi1 ayHoşuna gider tabiki.
Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. Hepsine bakabilecek güç her anlamda mevcutsa neden olmasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 ayDeğil ama çoktan kastınız nedir acaba kaç tane mesela
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayHayır neden itici olsun ki içi merhamet dolu insandır o
00 Yorumla
1 ayBence bi kadının bebek istiyorum diye erkegin peşinde dolanması israrci olması kadar guzel masum sempatik ne olabilirki acaba kotu bisey icin bunaltmiyo sonucta hele bide kız cocugu olursaaa offff tadından yenmez🥰🥰🥰
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayErkeği bırak genel insanlara itici görünür, beyni az çalışan kadın kategorisi
13 Yorumla
Soran1 aysen ne başardın acaba hayatinda
Cevap sahibi1 ayKendi duygularımı tatmin etmek için dünyaya bir çocuk getirip sorumluluğunu kendi duygularımın önünde tutmamayı” başardım. Ayrıca mimarlık öğrencisiyim, İngilizce biliyorum,
Soran1 ayGAHSHHASHHAHA
Gizli Üye(30-35)1 ayİmkan sağlayabilecekse hepsine aynı düzeyde 10 tane de yaparım ama sağlayamıyorsa kadın da yapmasın mümkünse
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayDeğil aksine çok güzel ve tatlı bişi ama imkan ve sorumlulukta alabilecek olmalı iki kişide bu mümkünse çocuk çok güzel ya
00 Yorumla
1 ayBebek isteyen herkes iticidir. Çok ve ya az. Çocuk isteyen herkes aciz ve çıkarcı, bencil insanlardır
113 Yorumla
Soran1 ayköpek sahiplenmeye devam et
- 1 ay
Sizde fıttırın ekolojik kriz artsın.. doğayı mahvettiniz
Soran1 ayaynen benim bebek yapmamdan doğa mahvoldu taylor swift 30 km yi jetiyle gidince değil
- 1 ay
O da mahvediyor seninkide. Bir insan hayatı boyunca milyarlarca ton karbon gazı salgılıyor istesede istemesede. Milyonlarcada su harcıyor gereksizce
Soran1 ayilk önce ona sesini çıkar
- 1 ay
Elimden geldiğince her zengine sesimi çıkarıyorum. Sende haklısın zenginler kadar doğaya zarar vermiyoruz. Umarım çocuğun olur istediğin kadar ama onları çevre bilinciyle yetiştir onlarada faydalı olur
Soran1 ayTeşekkür ederim güzel dileğin için aşk merak etme faydalı olacaklar
- 1 ay
@istanboli islamla alakalı bir şey dememişim😀😃 nerden çıkardın
- 1 ay
İtici, aciz, çıkarcı, bencil demişsin. Hazreti Rasûlullah Efendimiz Sallallâhu aleyhi ve alihi ve sellem ve Onun Tertemiz Ehl-i Beyt'i aleyhimüsselam hep çok çocuklu olmaya teşvik ettiler Ümmeti, bu doğrultuda Efendimiz (saas) ve On İki İmamlar (as) dan hadis-i şerifler mevcuttur.
- 1 ay
Eğer dinî İslâm'a mensubiyetin varsa senin problemin tam da şu: sen dünyaya seküler, kapitalist, feminist, kemalist, modern denilen ama hakikati modern olmayan bir zihniyet ve perspektif ile bakmandan kaynaklanıyor. Şia (Öz Muhammedi İslâm) akılcıdır, Rabbin lütfettiği ve kullanılmasını emrettiği Akla önem verir ama Aklı putlaştırmaz. Kültürü geleneği örf adeti nefsi asla ölçü olarak alma en azından İslâm itikadının önüne geçirme, ben elhamdülillah 4 buçuk sene önce sünnilikten Şiiliğe geçtim, objektif şekil de araştırdım Sünnilik Sufilik Selefilik Şiilik Hıristiyanlık araştırdım kalbim Şia (Öz Muhammedi İslâm) a elhamdülillah kani (ikna) oldu. 🤲💚🤲
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
1 ayitici görünmez bence ama aşırılık hep kötüdür. dozunda olmalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Aksine maddi durum iyiyse hoşuna gider çok çocuk iyidir
00 Yorumla
1 ayBence ihtiras ile hareket edersen mutsuz olabilirsin, elbette senin tatmin olmaya ihtiyacın var ama beynin yerine hormonlarınla düşünüp plansız çocuk yaparsan eğer sonradan mutsuz olabilirsin.
00 Yorumla
1 ayÇok bebek isteyen erkek de kadın da itici abi. Bir tane bir yapın bakın hiç bir şey bilmediğiniz deneyimlemediğiniz konu hakkında nasıl böyle konuşabiliyorsunuz anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayÇok sayida bebek mi
Bebek yapmayı çok istemek mi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayİtici zaten. Bu isteyen her kişinin kadın erkek farksız zeka sorunu vardır net
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayDaha kadınsı bence. Hoşuma gider birlikte olmak isterim
00 Yorumla
1 ay18 yaşındayim ama minik kızım olması çok isterim en büyük hayalim
125 Yorumla- 1 ay
@Ruhlukiztayay zengin yakışıklı erkek bul öyle olsun askısı
- 1 ay
@Jdjdjdjdjjjjdj8888ii ya zengin olsun ama çok olmasin
- 1 ay
@Gkhn222 ne alakası
- 1 ay
Babasi başkası olucak diye kıskanıyorsun
- 1 ay
@Gkhn222 belli oluyor yüz vermedi diye
- 1 ay
@Gkhn222 kess taş gibiyim bee kıskananma erkek halinle
- 1 ay
@Gkhn222 istemiyorum çay seviyorum
- 1 ay
@Gkhn222 senle nereyi gezcez yanlışı Bir şey yapmadım İnşallah bana
- 1 ay
Rezill ederim bağrımı çağrışım ortamdan
- 1 ay
@Gkhn222 yazmicam
- 1 ay
Obez
- 1 ay
@Gkhn222 ahahhahaha
Soran1 aymanyak misiniz siz
Soran1 ayKel
1 ayKardeş zaten evliliğin iki gayesi vardır ne kadar inkar edersen et biri soyun devamlılığı 2 . İse sevgi aşk filan işte
00 Yorumla
1 ayEvlenirken şart olarak ev araba isteyip kendini satanlar daha itici.
02 Yorumla
Soran1 ayBana da sacma geliyor o
- 1 ay
Bir kadına evlenmek için ev alan araba veren erkek süzme canım Bu kadar basit.
Bir kadın kendisine ait ev istiyorsa araba istiyorsa girecek bir işe çalışacak öyle alacak
1 ayşu an ki ekonomi Türkiye’sinde çocuk yapmak bile sakıncalıyken daha fazla olsun diyorsunuz ki evliliğiniz tam takır gideceğinin farkında mısınız?
00 Yorumla
1 ayAksine güzel gelmeli kadın sıkıntısını çekicek olmasına rağmen istiyorsa erkeğinde hoşuna gider
00 Yorumla
1 ayNeden itici olsun? Erkek istese de normal bir durum kadın istese de. Kalabalık aile güzeldir
10 Yorumla
1 ayNasıl gözükürse gözüksün erkeklerin düşüncelerini sallama
10 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne