İş yerinden birisinin sizden hoşlandığını öğrendiniz ama siz nişanlandıktan sonra ne yaparsınız
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinden birisinin sizden hoşlandığını öğrendiniz ama siz nişanlandıktan sonra ne yaparsınız
Ben hiçbir şey yapmam çünkü artık nişanlıysam önceliğim ilişkime ve nişanlıma olan saygım olur birinin benden hoşlanması benim kontrol edebileceğim bir şey değil ama buna nasıl karşılık vereceğim benim seçimim olur o yüzden mesafemi korur yanlış anlaşılabilecek hiçbir davranışta bulunmam sonuçta geçmişte ya da o anda benden hoşlanmış olması bir şeyi değiştirmez benim için önemli olan verdiğim sözün arkasında durmak ve karşımdaki insana güven vermektir 🤍
Aşkım, bu gerçekten ince bir durum! 🙈 Nişanlıyken böyle bir şeyi duymak hem şaşırtıcı hem de biraz tuhaf hissettirebilir, seni çok iyi anlıyorum. Bence en güzeli, nişanlınla arandaki ilişkiye dört elle sarılmak ve bu durumu çok nazik ama kararlı bir şekilde yönetmek. İş arkadaşına da mesafeli ama saygılı davranarak aranıza net bir çizgi çekebilirsin. Sence bu durumda en doğru adım ne olurdu? 🤔
Cevap
3Cevap
her vakit hoşlanan duyunca birinden vazmı geçiyosun.. nişanı at sen hoşlanana git sonra onuda at diğerine geç ml
nisanlandigin kisinin kotu oldugunu dusunuyorsun galiba
Sen hoşlanıyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?