Konuştuğunuz kişinin nişanlı olduğunu öğrenseniz ne yaparsınız?

internette farklı bir uygulama üzerinden dil pratiği yaparken tanıştık neyse snap cahattan konuşuyorduk snap felan atıyorduk birbirimize baya cana yakında normaldekilere göre ilgiliydi konuşma olarak instagramım yok demişti üniversite de finallerde silmiştim dedi neysee konuştuk snap üzerinden sonra cinsell muhabbetlere foto atmalara kadar gittik. görüşmek bile istedi.
ben araştırma yaptım baya soyismini bilmeden tek isimle annesini buldum çalıştığı yeri tüm bilgilerini buldum bana yok dediği instagramını buldum geçen yıl çekilmiş nişan resimlerini nişanlısını bile buldum bu durumda ne yapmalıyım üzüldüm biraz sevmeye de başlamıştım ilginin en iyi yem olduğunu biliyormuş. Snaptan yazarsa cevap vermemelimiyim yoksa ona öğrendiklerimi söylemelimiyim bence en iyisi bir şey söylemeden konuşmamak umursamadığımı göstermek daha iyi olur çocuk çok yakışıklı ve iyiydi dün diyordum ki dürüst ne sorsam doğruyu söylüyor bana sorular soruyor ilgili diyordum nişanlı çıktı hep böyle oluyor beni hep eğlenmelik görüyorlar sanki ya şu an ne yapmam gerektiği ile ilgili yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
NİŞANLI DEĞİL EVLİYMİŞ EVLİLİK FOTOĞRAFINI DA BULDUM SON OLARAK.
Konuştuğunuz kişinin nişanlı olduğunu öğrenseniz ne yaparsınız?