Sevgilinizin bı anda evlendiğini duysanız ne yaparsınız?

Arkadaşlar resmen ağlanacak bı durumla karşı karşıyayım ama sinirden ne aglayabildim ne bişey yapabildim resmen şoka girdim galiba stres yapıp kavga bile etmedm o kdar diyorum ilişkimiz yaklasik 3yildr sürüyor bu sene aileme söyledim vs ailem biraz karşı çıktı çünkü daha önce evlenip boşanmış ve bir çocuğu var biraz da problemli bı yapıya sahip bende biraz daha zaman istedim ortalık durulsn evleniriz dedm ve kornmama rağmen geçen ay hamile olduğumu ogrendm biraz panik yaptm ama asla istememezlk yapmadm gidelim hemen nikah kıyalım dedi öğrendikten iki gün sonra düşük yaptm bu duruma ne kdr üzüldüğümü anca yaşayan bilebilir ve aramızda hiç bir problem yoktu dün bı an sosyal medya profili değişti ne göreyim bı kızla yanyana ve ogrendm ki nikah tarihi bile alınmış ve tüm bunları nasıl gizledi sakladı hiç bir fikrim yok her şey o kdr normaldi sadece hayırlısı olsn yazdm sinirden açıklama bekliyorm dedm susmak en iyisi dedi şimdi ben buna ne yapmalıyım aglayamiyorm dün bı an gozmerm aktı sitresten akşam o kdr çok alkol aldım ki normal zamanda o kdr tuketsem komalık olurum sinirimi yenemiyorm arabasının tekerlerin patlatsam nasil yapabilirim üzüntüm geçmeyecek ama bişey yapmak istiyorm canı yansn ya da arabinin boyasını nassil attirabilirim lütfen bilen varsa yazsın empati kurun lütfen aptalca gelebilir ama bı şekilde onu zora sokmak istiyorm
Sevgilinizin bı anda evlendiğini duysanız ne yaparsınız?