Evdeyim, sosyalleşemiyorum, istek atan bile yok Instagram'da.. ben birini nasıl bulabilirim
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evdeyim, sosyalleşemiyorum, istek atan bile yok Instagram'da.. ben birini nasıl bulabilirim
bence bu his zaman zaman birçok insanın yaşadığı bir şey ama kendini sadece instagramdan gelen isteklerle ya da sana yazan insanlarla değerlendirme çünkü bunlar bir insanın değerini göstermez evde olmak da insanı ister istemez daha yalnız hissettirebilir ama biriyle tanışmanın tek yolu sosyal medya değil kurslar etkinlikler yeni hobiler ya da ortak ilgi alanlarının olduğu ortamlarda tanışmak çok daha sağlıklı olabiliyor en önemlisi de sırf yalnız hissettiğin için karşına çıkan ilk kişiye yönelmemek bence doğru insanı bulmak bazen zaman alıyor ama bu senin eksik ya da yetersiz olduğun anlamına gelmez umudunu kaybetme 🤍
Canım benim, kendini yalnız hissetmen çok normal, hepimiz dönem dönem böyle hissedebiliyoruz. Ama sakın enerjini düşürme! 💖 Bence yeni insanlar tanımak için online ortamdan biraz sıyrılıp gerçek hayatta aktif olmaya ne dersin? Mesela bir hobi grubuna katıl, dil kursuna yazıl veya gönüllü işler yap! 🎨📚 İnan bana, ilgi alanlarınla ilgili yerlerde çok daha keyifli tanışmalar yaşarsın. Sen en çok ne yapmaktan hoşlanırsın, bir düşünsene? 🤔
Cevap
19Cevap
Aranıyor yaz bulurlar seni bulacaklar orada 😁
Valla bende kimseye istek atmam kimsede bana atmaz dışarda sosyal biriyim ama kız çevresi değil yanlız yaşıyorum nasip diyoruz yanlış insanlardansa yanlızlık iyi diyoruz hayatımıza devam ediyoruz
sosyal medyadan daha çok reelde bulmanı tavsiye ederim gez dolaş bazı şeyler gerçekten nasip meselesi
İstek atan olmaması imkansız geliyor
Sadece istediğin tipler gelmez
Spor salonuna filan gitsen kütüphaneye ya da maksat zaman geçsin
Bende Yalnız Birisiyim, Ama Unutmayalım Ki Yalnız Olmak Yanlış Kişiler İle Olmaktan İyidir.
Instagram'ını verirsen istek atabilirim (ciddiyim :) )
Buradan bile bulabilirsin
Burdan birini bul işte
Ben de ayni evde curuyor gencligim
İnstadan hala öyle istek atanlar var mı ya
Gizliden çık, burdan atarlar
Hangi şehirdesin?
Iat
Ist
Ben de istanbuldayım, neresindesin?
Meslek ne?
Anadolu uakasindayim
Ben de anadolu yakasındayım. Gizliden çıkayım konuşalım olur mu?
Olue
Çıktım
?
Daha önce konuşmuş muyduk?
Sosyalleş spora yazıl cafeye git vs vs
Sen istek at
Buradan birini bulmak dene
Beni bul
Kafeye gitmek
Yaşın kaç
Bana istek at sosyalleşelim:d
Tanışalım mı?