Aşk İlişkileri Ne yapmaya calisiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana her gun Gunaydin yazip umut verip simidede Boyle diyen Eski sevgili? Ne yapmaya calisiyor Sizce? Ne yapmaya calisiyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hücumborusu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Yolla gitsin. Gevşeğin teki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Adi Gercekten haram olsun uzun surmedi pek diyor Bide ve daha halen konusuyor Yorumla hücumborusu +1 yıl İşte sen de durdurma. Ben konuşmak istemiyorım de gitsin. Yorumla Soran +1 yıl Dedim numarasini sildim Sende silersen sevinirim dedim. O da silmicem diyor ya Neyin kafasini yasiyor Neyin pesinde anlamiyorum Bide Iyi geceler Yazmis daha Sonra yazmiyorum yaziyor daha Yorumla hücumborusu +1 yıl Engelle gitsin Yorumla
DearPresident Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 36% +1 yıl bir kere versene demeye çalışıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yolla gitsin. Gevşeğin teki
Adi Gercekten haram olsun uzun surmedi pek diyor Bide ve daha halen konusuyor
İşte sen de durdurma. Ben konuşmak istemiyorım de gitsin.
Dedim numarasini sildim Sende silersen sevinirim dedim. O da silmicem diyor ya Neyin kafasini yasiyor Neyin pesinde anlamiyorum Bide Iyi geceler Yazmis daha Sonra yazmiyorum yaziyor daha
Engelle gitsin
bir kere versene
demeye çalışıyor
Ne alaka
buz gibi bir hava var burda