ben çirkinim. evet çok tipsizim. kimse bana aşık olmuyo. aşık olduklarım çirkin olduğum için benle çıkmıyo. hani çok çok çirkin değilim ama çirkinim. şişman değilim. zayıfım. makyajla bile güzel olmuyo yüzüm. hani şişman olsalar bile güzel olan kızlar vardır ya çünkü onların burunları güzeldir yani kıvrımlıdır şirindir küçüktür. benim burnum çirkin. sonra gözlerimde göz kapaklarımdüşük. yani göz kapağım derken üst kısım. gözüm de pörtlek olduğu için... sonra dudaklrım ince. şimdi böyle anlatınca çook yaratık gibi çirkin biri aklınıza geldi aslında o kadar da kötü değil tipim ama yine de tipsizim diyebilcek kadar tipsizim. kimse bana aşık olmuyo. kimse bana güzelsin demiyo. bari fiziğimi düzeltiyim diyorum ama spor yapamam bir hastalığımdan dolayı. evet bir de hastalık konusu. ne ararsanız var. bir kanser değil çok şükür ama bir o eksik kardeşim. bütün tipsizliğim yetmiyomuş gibi çok da çekingen utangaç asosyal biriyim. popüler girişken değilim. cesaretsiz ve özgüvensizim. bunun nedeni tipim. güzel olsam eminim böyle olmazdım. hadi insanlar der güzelliik öneml değil sağlığın yerindeyse ona şükret. ama o da yerinde değil işte. ailen yanındaysa derler ona sevin hayır ailem de yok. napiyim yani bir insan bu kadar şanssız olabilir mi ya. tek bir artım yok. bir tane bile yok. hoşlandığım hiç kimseden karşılık göremedim bugüne dek. biriyle çıktım geçenlerde o da en yakın arkadaşımla aldattı. o benden daha güzel evet. içki sigara kullanmadığım için ortam yapamam. zaten asosyalim dediğim gibi. benden hoşlananlar da oldu elbet bir kaç kişi ama onlardan da ben hoşlanmadım. ve hoşlanmaktan da vazgeçtiler zaten yazmıyolar artık. tipimin farkına vardılar heralde. ne yapsam olmyo. zengin değilim güzel kıyafetler alıyım. makyajla da düzelmiyorum. göz kapağım düşük olduğu için makyaj gözükmüyo zaten. her konuda şanssızım. ailem yok derken biri yaşıyo ama onla da kardeşim sürekli kavga ediyo. berbat bir aile hayatım var. günlerim sürekli korkarak geçiyo.
Cevabın nedir?
+1 yılöncelikle şartlar ne olursa olsun negatif olma, pozitif ol sen farketmesende bu karşıya hemen yansır. Ayrıca dış yoksa sende içi geliştirmelisin. Şöyle düşün tanıdığın yakışıklı bir insan var ama biri sorsa yakışıklı derken bir düşünüyosun diyelim. Peki neden düşünüyorsn?
çünkü insan tanıdığı kimseyi sadece tipiyle yargılayamaz. Farketmeden konuşmasını düşünürsün, hareketlerini, bakış açısını olay sadece tip deildir. erkeklerde bir yaştan sonra tip aramazlar çünkü güzel ve aptal kızların tadını yeterince almışlardır, artık zaman karakter ve zeka bulma zamanıdır onlar için. Bu yüzden tipe takılma maymun bile olsan takılma. Genel kültürünü geliştir, kendi karakterini analiz et, hitabetini geliştir... ne biliyim ya yine ne çok yazdım... *-*11 Yorumla
Soran+1 yılanladım, olabilir tabi ama ben de eğlenmek gençliğimin tadını çıkarmak istiyorum. bu tiple benle arkadaş olmuyolar sevgili olmuyolar kendi başıma mı eğlencem
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kadar dürüst bir kız açık sözlü kız her zaman Güzeldir... Emin ol karşına biri çıkacak ve çok mutlu olcaksn sabret :(
512 Yorumla
Soran+1 yılçıkmıyo ama işte :/ dış güzelliğe bakıyo herkes
- +1 yıl
Ya kimse kusursuz değillll ki sen takma bu kadar sen kendini fazla ezmissin :/ senin de güzelliklerin var görmyorsn
Soran+1 yıllisede sınıfımdaki kızlar gerçekten çok çok çok güzellerdi. içleri kötüydü ama yine de herkes onları çok severdi kimse laf kondurmazdı. o.. olmalarına rağmen kimse yüzlerine vurmazdı. şımartırlardı. aşırı güzellerdi ama. başka arkadaşlarım bile oha bu kız çok güzelmiş diye bana sorarlardı. içleri kötüydü ama dışları çok güzel. istediği erkekle çabasız çıkıyolardı. ben çabayla bile çıkamadım. 2 yıl birini sevdim çok sevdim açıldım peşine düştüm ama o benimle eğlendi. burnun çok büyük dedi. çirkinliğimi yüzüme vurdu. ve en yakın arkadaşımdan hoşlandı.
- +1 yıl
ne kadar karaktersizmiş ya. Belasını bulur inşallah! hiç insanın fiziksel kusuruna öyle denir mi.. Ya onlar her erkeğe verdiği için değerliler. sen düşünme bunları anlaşılan çok dertlisin.
Soran+1 yılaynen öyle . çok kötü biriydi. ona rağmen sevmiştim.
evet öyleyim. bazen umursamıyorum ama bazen de böyle kafama takılıyo. keşke güzel olsaydım.- +1 yıl
İnsanın kaderi güzel olsun dış görünüşün inan değeri yok bu kadr. senin de imtihanın bu işte sabret :(
Soran+1 yılortalama inşan 75 yıl yaşıyosa 55 yıl daha sabretmem gerekicek. yalnızlık kötü
- +1 yıl
çok karamsarsın canım o kadar da değillll
Soran+1 yılakrabalarım var evlenenememiş olanlar. ben de öyle olucam. tabi hastalıklarımdan ölmezsem
- +1 yıl
bir gün öyle mutlu olursun ki dönüp baktııgında çok abarttıgını anlayacaksın.. Teşekkürler eig için de.
Soran+1 yılhiç umudum yok. rica ederim
- +1 yıl
:((
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılcirkinlik yoktur bu senin kendine yakistirdin birsey her insanin kendine göre özelikleri güzellikleri var ve sen bunu kulanmiorsun bu özelikleri basitine kacip ben cirkinim diorsun kendinle barisik olman lazim önce cok zor bir durum cok iyi anliorum aile konusunda ayni kaderi paylastim ama bu dünyanin sonu degil sadece kendine zarar veririsin sadece kenidni insanlardan uzaklastirirsin olursun lütfen bir dur de ceki düzen ver cevrendeki seni yanliz birakan insanlara inat yap bunu.
00 Yorumla
+1 yılSabrın sonu selâmettir derler. Sen isyan etme elbet güzel bir insan karşına çıkar. kalbinde güzel olsun ama isyan ederek kötüleştirme.
02 Yorumla
Soran+1 yılkarşıma biri çıksın istemiyorum benim sevdiğim beni sevsin :/
- +1 yıl
Inşallah.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılMerhaba
Sen çok güzelsin. Buna inan.
Kimse çok güzel değildir.
Sınıfındaki öbür kızlar gibi olmaktansa tertemiz birisin ve bunun karşılığını alacaksın. İnşâAllah.
İsyan etme sabret ve dua et.
Emin ol dua edersen sabredersen karşına öyle biri çıkar ki
Seni sadece sen olduğun için sever.
O zaman şükredersin.
Üzülme lütfen02 Yorumla
Soran+1 yılya ben onu sevmezsem? :/
- +1 yıl
Sende seversin canım
Dua et :-) ♥
belkı bır gun ıcındekı guzellıgı gorebılen bırı olur
18 Yorumla
Soran+1 yılben ondan hoşlanmadıktan sonra neye yarar. herkes gönlündekini ister... sadece sevdiğim beni sevsin beğensin, başka herkes çirkin bulsun umrumda olmaz
Soran+1 yılbenim sevdiğim beni nasıl sevemiyosa ben de beni sevemem. kalbimde başka biri varken onu kullanıyomuşum gibi olur
Soran+1 yılbende beni seveni sevemem yani. tipe bakmıyorum asla. sadece herkes sevdiğini ister ya öyle işte
Soran+1 yılbaşıma gelmemiş şey değil. o da oldu biliyo musun? hoşlandım ve evlendi resmen. kıs süreli sinir krizi geçirmiş ve ağlamıştım ama sırf onun için değil hiçbir hoşlandığım benden hoşlanmıyo üstelik evleniyolar diye. üstüste gelmişti her şey. napıcam işte yine depresyona girerim heralde
Soran+1 yılyapabileceğimi sanmıyorum
insan her haliyle kendisiyle barışık olmalı allah kimseyi 4-4lük yaratmamıştır kiminin güzel yüzü yoktur ama güzel sözü güzel bakışı güzel gülüşü güzel kalbi vardır bu nasıl baktığınla alakalı çok takılma böyle şeylere kendini sev
11 Yorumla
Soran+1 yılkimse iç güzelliğe bakmıyo işte sorun orda. sadece sevgililerini değil arkadaşlarını da tipe göre seçiyolar
+1 yılSabret senin için çok güzel.. bence fizikende güzelsin.. Prensin gelip seni alıcak sabretmelisin ama isyan etme..
06 Yorumla
Soran+1 yılsağol ama ister istemez bıkıp isyan ediyorum :/
- +1 yıl
hayır isyan etme çirkin insan yoktur..
Soran+1 yılkeşke herkes böyle düşünse
- +1 yıl
herkes böyle düşünmemeli bence farkımız olmalı..
Soran+1 yılorası da öyle ama öyle olsa dünya daha güzel bir yer olurdu
- +1 yıl
Farkliliklar olmazsa hersey ayni olurdu herkesin deeri ayni olurdu
Sen nasıl yaşıyon. Bu tarife göre sen çakinin gelinine benziyon.
06 Yorumla
Soran+1 yılmecbur yaşıyoz işte
Soran+1 yılaynen öyle dedi zaten sıfır hatta eksilerde
Soran+1 yılhiç güvenmiyorum
insanın kalbi güzel olsun. dış güzellik gelip geçicidir ve insana hayır getirmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama geçmesi için 50 yaşına ulaşmak gerekiyo o zaman kadar istediği gibi yaşıyolar güzeller. ben ise bir ömür çirkin ve mutsuz
+1 yılintihar etmeli ya da tek başına kalıp yalnızlıktan kafayı yemeli ben mi tabiki ikinci seçeneği yapacağım.
07 Yorumla
Soran+1 yılasla intihar etmem. o zaman benimki de ikinci seçenek
- +1 yıl
ne güzel delireceğiz :)
Soran+1 yılaynen :D çok üzücü bir durum ama ya... kaçıp gitmek istiyorum yalnız başıma yaşamak istiyorum ama imkanım yok. her yönden yeterisizm arkadaş. allaha inandığım için korkumdan intihar edemiyorum. napcm bir ömür böyle çirkin hasta asosyal mi geçircem
- +1 yıl
malesef ben bu aralar oyunlara sardım yakında ps4 alıyorum zaten bir nebzede olsa unutmama yardımcı olacaktır.
Soran+1 yılben öyle oyalanamıyorum. şimdi üniversite var bitince de iş bulmak zorundayım. malesef unutamıyorum birinden hoşlanıyorum yine bu sıralar ama yine aynı sonuç olcak o benden hoşlanmıycak. şöyle piyangodan para çıksa da estetik olsam :D
- +1 yıl
herkes umudunu piyangoya bağlamış hdi bakalım hayırlısı ne diyiyim :)
Soran+1 yılbaşka türlü zengin olamıycağım için :D bilet de almadım alıyım bari bitmeden he.
+1 yılYav belki bana göre güzelsin, kendin karar verme bu tarz şeylere
04 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum. ben sadece hoşlandığım kişiye göre güzel olıyım yeter
- +1 yıl
İnşallah bulursun istediğin kişiyi, ama emin ol bu kadar çirkin deilsin
Soran+1 yıliyi düşünmene sevindim. birden iyi geldi. sağol
- +1 yıl
Rica ederim takılma insanlara bu kadar
Şehir efsanesi bunlar Aşk diye birşeye inanma derim kafa dengi anlaşıcağın birisi bulman dileğiyle
015 Yorumla
Soran+1 yılgüzeller hep mutlu... masallarda bile prensesleri hep çok güzel diye anlatırlar. bütün iyi mutlu harika şeyler güzeller için
Soran+1 yılgerçek hayatta da böyle ama
Soran+1 yılhayır arkadaşımdan biliyorum. iyi biri değil ama güzel ve mutlu
Soran+1 yılama kaza geçirmiyolar işte. hepsinin gülliği bozulcak diye bir şey yok. hayır arkadaşım gerçekten mutlu bana anlatıp duruyo. oysa iyi biri değil. bir çok kez öpüştü aşık oldum dedi. başka şeyler de yaptı. iyi gibi görünmeye çalışıyo aslında kötü. masumcuk oynuyo. çok yakın olmadığım için bir şey diyemiyorum. desem sanane der haklı da. kötü olduğu için arkadaşlığımı bitirsem dicem ama başka arkadaşı da yok kıyamıyorum.
Soran+1 yıltamam rol yapanlar da var ama yapmayanlar da var.
Soran+1 yılo zaman tüm o azınlık benim çevremde. hepsinin sevgilisi var ve hayallerindeki ve hayellerimdeki şekilde eğlenip mutlu oluyolar.
Soran+1 yıliyi biri miyim bilmiyorum. çevremdekiler iyi biri olduğumu söylüyo. tek iyi yönüm bu mu ki. ondan bile emin değilim...
Soran+1 yılumarım. teşekkürler
+1 yılBöyle konusuyon. ama. sana. burdan. biri yazsa. tribinden. yNinA varilmaz demi
03 Yorumla
Soran+1 yılniye trip atıyım ne tribi atıcam ki.. ben çekingen biriyim konuşamam bile
- +1 yıl
Benle konuşabiliyor bak rHTsin. yani
Soran+1 yılkimliğimi belli etmeden rahatım tabii
- Diğer konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılresmini koy görelim burada seni tanıyan olmaz korkma
03 Yorumla
Soran+1 yılbelli olmaz
- +1 yıl
koy resmi kaldırırsın bir süre sonra
Soran+1 yılhayır ya nolur nolmaz
Bence saçmalıyorsun iç güzelliğinle dürüstlüğünle yazdın ama sabırlı ol biraz üzülme...
03 Yorumla
Soran+1 yılkimse iç güzelliğe bakmıyo. ilk önce dışına bakıp beğeniyolarsa ona göre iç güzelliğe bakıyolar
Soran+1 yılüzülüyorum ama hoşlandığım kişinin asla benden hoşlanmıycağını bilmek çok kötü bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdim kız seni herşey uçkur değildir. senle sabaha kadar harika muhabbet edilir ama kendini güvende hissetmen gerekli
00 YorumlaHer tipin bir alicisi vardir ama 5 yil ama 15 yil sonra karsina bred pit cikmasa da bir cugili cikar diye dusunuyorum uzulme bu kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılhıı çok sağol ya
+1 yılher kör satıcının bir kör alıcısı vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılama körler gören birini istiyosa napsın? yani ben de yakışıklı birine aşık olmuştum... tipine bakmamıştım tabii çok iyi biriydi ama anladım ki beni beğenmedi ben de vazgeçtim
+1 yılBenim kadar tipsiz olamazsın üzülme:)
29 Yorumla- +1 yıl
Haksizlik yapiyorsun kendine kardesim, gayet yakisiklisin. Samimiyim
Soran+1 yılolabilirim
- +1 yıl
Teşekkürler ama öyle değilim
Soran+1 yılkaşlarını hafif alıp biraz kilo versen bence de yakışıklısın. bak sende düzelme imkanı var. bende yok. sıfır
- +1 yıl
Kilo daha ne akdar vereyim:D
Soran+1 yılnerden biliyim ya :D
- +1 yıl
Nerem kilolu yahu :D Tamam tipim yok ama vücudum fit:D
https://i.hizliresim.com/W61OG4.jpg
https://i.hizliresim.com/oY33W7.jpg
Soran+1 yılyüzün tombik gibi gelmişti
- +1 yıl
Hı pekii
Niye bu kadar taktın bunu?
028 Yorumla
Soran+1 yılben de sevilmek istiyorum artık. karşılık görmek istiyorum
Soran+1 yılyanımdaki arkadaşlarım güzel. onların lisedyken bin tane sevgilisi oldu. benim olmadı işte. niye güzel değilim ki. ne suçum vardı yani. tipsizliğim yetmezmiş gibi hastayım. belki ilerde doğumda ölücem belki çocuk sahibi bile olamıycam. ha tabi bu tiple beni alcak birini bulursam. bir de ben biri bendne hoşlansın demiyorum. herkes bana hayran kalsın demiyorum. hoşlandığım çocuk benden hoşlansın. hayatımın sonuna kadar sadece o olsun yeter. ama olmuyo
Soran+1 yıl18...
Soran+1 yıldaha ne kadar bekliycem. hani lisede bulamadım üniversitede kesin aşkıma karşılık bulurum dedim yok yine bulamadım. yine platonik platonik takılıyorum. bitene kadar da bulamıycam eminim.
Soran+1 yılyollanmıyo xper +2 mi ne istiyo. burada yeniyim daha
Soran+1 yılveremem malesef
Soran+1 yılunutmazsam
Soran+1 yılumarım
Soran+1 yılaa o kadar çabuk olunuyo mu
Soran+1 yılha öyle mi oluyor. cevaplıyım o zaman birkaç soru
Soran+1 yılevet çok var. özgüvenim hiiiç yok. asosyalim
Soran+1 yılbakalım benim xp hala 10 yazıyo
Soran+1 yılne zaman çıkar ki
+1 yılFoto paylaşirmisin. güzellik görecelidir.
00 YorumlaGel kız seveyim seni ne kadar dürüstsün
00 Yorumla
+1 yılOkumadim
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?