3 gü
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Her kilidi açan anahtar iyidir. Her anahtarın açtığı kilit ise...
Her anahtarın açtığı kilit ise eee nedir? O kiliti alır arka deliğinize monte ederim kim kimi açıyor görürsünüz 57 yaşına gelmiş yolun sonuna gelmek üzere hâlâ Allah’ın ayetlerine korkusuzca pişkince inkar edip kendi kendine laf uyduruyorsun.
@ønsïb1an Seviyesiz, varoş
Hiçkimseyi ilgilendirmez naptığımız
Herkes istediğini yapmakta özgür
Iki tarafta yapsin ayni seyi
Kim demiş erkeğe serbest kadına haram diye
Herkesin hayatı kedisi bilir
Dar beyinli erkeklerin uydurmaları işte.
Yo herkes istediği şeyi yapsın
Afiyet olsun
Oldu🙂
Miss 😀
Erkeğe de günah.
Niye
İslâm şeriatı açık orta da bakabilirsin
Kim diyor bunları
Sizin cinsiniz
Ayıp etmişler o zaman
Çoook..
Her 2 cinsiyet de eşit kim uydurdu erkege mubah kadına haram cehaletini
Erkek duygusal kontrolu kadına gore daha zayif birde her erkek icin gecerli degil bu dedigin
Sana da mubah olsun
Yok değil
toplumumuz..🤗
@ela5sonmez tam bir Lut kavmi değil mi hxjxjxhd
Böyledir bu isler hic şaşmaz
Evet ne demeli
O başı boş sokak giriyor. En nefret ettiğim şey.
Kimseye Mübah Değil?
Bence herkese mübah 😂
Haklisin asko
Böylelerini dövmek lazım
Kime göre
Bazı erkeklere göre
Cahillikten başka bişey değil
Ona ne şüphe..
İstediğini yap kimse kısıtlayamaz ayrılmışsın çünkü
ne manada
Kim üzdü seni yine?
Ne alakaydı ki
Görselden çok sorudaki açıklamaya odaklanınca böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını düşündüm
Üzmekle ne alakası var lan 36 yaşındaki aklı başında zeki kadını kim üzebilir gördüğü ikiyüzlülüğü söylemiş her ota boka kim seni üzdü demeyi kesin sanki körüz de gözlem yapmayı da bilmiyoruz
Soru sahibi ike sorusuna cevap yazıp kendi düşüncesini aktaran yani 2 kişinin olduğu ortama 3. Tekil şahıs olarak dahil olmanda adil ve etikmi sence
Soru sahibi oldukça kibar ve umursamayan bir kadın olduğundan dolayı sana cevabını vermemiş seviyene düşerek ama ben herkese hak ettiği muameleyi göstermekle ısrarcı olduğum için bazen mecbur senin gibilerin seviyesine düşüp cevaplarını verip yeniden kendi seviyeme yükseliyorum.
Tanımadığın birine lan diyecek kadarda haddini aşma hadsiz
Soru sahibi umursar ya da umursamaz bu sanamı kaldı hayırdır sen kim oluyorsunda cüret ediyorsun böyle bir terbiyesizliğe
Sen kadına böyle bir soru sorduğu için “seni kim üzdü YİNE” demeye cüret ediyorsun da biri sana bunları söyleyince mi edepsizlik yapmış oluyor zoruna gitmiş oluyor, komik olma lütfen ahahahahah.
Buna Cevap verip vermemek soru sahibinin kendi insiyatifinde olan bir şey sen kim oluyorsunda soru sahibi adına yorum yapıyprsun ilk önce sen buna cevap ver terbiyesizliğin lüzumu yok
Burada yazıp soru sahibinide benide rahatsız etmeye hakkın yok
Soru sahibi de bir kadın ben de bir kadınım hemcinsim erkeklerin ikiyüzlülüğünü söylemiş diye zoruna gidip seni kim üzdü diyemezsin bir şeylere sesimizin çıkması için bizi illa birinin üzmesi gerekmiyor.
Ya sabır git belanı başka yerde ara tövbe tövbe, Sana ikiyüzlü karsktersiz haysiyetsiz şerefsiz gav@t olanı denk geldiyse benim suçum ne
Bu platformda onlardan çok var hepsini tek tek saydırma şimdi bana kulkanıco nickleri ile birlikte hepsinin köküne kibrit suyu
Sitedeki sahte insanlsrla işim olmaz bir erkek olarak dersimi zamanında aldım
Bir daha birilerini eleştirmeden önce genelleme yapmamayı ve önyargılı olmamayı öğren tamammı
Şimdi dahada yazma benim sınırlarımı zorlama
Bak yine 🤣 karşıma kötü erkek çıkmış bilmem ne ajdkfkfkfkfjfk daha çok gencim 20 bile değilim ve sadece lisede bana aşık olan eski sevgilim girdi hayatıma o ise bana adamlık nasıl olur sadece onu gösterdi. aynen karşıma çok g@vat çıktı hü 🥺 hahahaahahahahha
@ønsïb1an helal kız :D 🌸🌸
@Sosyetic_SheqiiL sen beni tanıyorsun zaten ne düşünmüş olsanda gocunmam eyvallah der geçerim
Gizli birini nasıl tanıyabilirim ki
Gizlilik sadece bir perdeden ibaret perdenin önüne çıksam hıı tamam senmiydin der geçersin çünkü tanıyorsun
Kimsin?
Konumuz kim olduğum değil boş ver gerek yok soruna yazdım geçtim 3. Tekil şahıs karıştırdı ortalığı en azından ben öyle düşünüyorum
Tamam bye
😤😤😤😤
işine gelirse erkek her daim kadından üstündür