Kendisi anında başkalarının kucağına koşarken, kadının sadece kendi hayatına bakmasını ahlaksızlık gibi göstermeye çalışan bu ezikliğe ne denmeli?
Flörtleşmek yasak mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendisi anında başkalarının kucağına koşarken, kadının sadece kendi hayatına bakmasını ahlaksızlık gibi göstermeye çalışan bu ezikliğe ne denmeli?
Flörtleşmek yasak mı?

Cevap
51Cevap
Aslında erkeğede mübah değilde hemcinslerimin beyni tam gelişmediği için onlar herşeyi mübah sanıyor
Konuuşşşş
Günah olan şeyin kadını erkeği olmaz evrensel kural aldatmak kötüdür yanlıştır haa olmayan bir şey zorla olmaz herşeyin bir adabı usulü vardır
Az önce karpuz yedim. 😄
Bazı erkeklerin beyinleri algı yaratmıyor, topu kadınlara atıyor.
Afiyet bal olsun bu sıcaklarda her gün her öğün yenir dhdj
Teşekkür ederim abla 😌✨
Ricalar beybisii
İstediğini yapabilirsin boş tenekeler kudurur sadece
Yapmıyoruz yapıyor diyorlar jadjjd
Ayrılık nüfus cüzdanına “erkek” ya da “kadın” diye farklı kurallar yazmıyor ki. Ama nedense bazıları erkek yapınca “hayatına devam ediyor” kadın yapınca “olmaz” diyor. Galiba sorun ayrılıkta değil, bazı insanların adalet terazisinde..
Kim demiş mübah leee 2 sene oldu ayrılalı son sevgilimden hala uslu duruyorum 😂
Helal olsun :()
Herkese her yol mübah ama gel gelelim insan biraz üzülür yas tutar be
Ayrılık sürecini fingirdeşerek atlatıyolar sanırım...
Ben 3 sene bekledim sonra hayatıma baktım
Oha abart
O da bjrsey mi ben 5 yil bekledim u süreçte birini sevmekten cok zordu -_-
Geçmiş olsun 🤷🏼♀️
Hiç kimseye mübah değil bu durum.
Aynı fotodan niye iki tane var.
İkisi de ahlaksızdır gözümde. ayrılır ayrılmaz ava çıkan kadın da erkek de gerçekten sevmemiştir ha kendi hayatları tabi yargılamam ama karaktersizlik bu.
İstersem üç tane olur 🤦🏼♀️
Tamam sen 10 tane koy 🤦♂️
😅 gıcıklık yapma maviş
Dayanamaz gülermiş hemen sdjs 😅
Birinde karpuz çatalıyom ya niye zorbalıyon beni sjdhsj
Karpuzun mideye inmeden önce ki son resmi sdjsjs tamam tamam zorbalamadım 🥺
Bazı bencil erkekler kendi acıları geçinceye kadar kadınında acı çekmesini ister kendi acısı bitince kadını zerre umursamaz. Herkes kendine bir sorsun arkasından üzülmeye değecek tip miyim diye. İlişki içinde kadını yıpratan erkekler her daim mağdur rolünü de iyi oynuyor. Bu tip erkekler kadının hemen birini bulmasına tepkili. Kusura baksınlar unutulmayacak tipler değilsiniz
👏👏
Bana da çok garip gelen bir durum bu ayrılık olur tarafların erkek olanı şehir içi tura çıkar adeta kadın bir profil resmi değişirse olay çıkar. Erkek ne isterse yapar eder kadının ayrılıkta da sadakatli şekilde beklemesi istenir. Anlamadığım şey şu kadını kaybetmek istemiyorsan seninle kalmasını sağlarsın. Gözden çıkarıyor bir şekilde ayrılıyorsan da o saatten sonra ne yaptığı seni hiç ilgilendirmez.
Nokta atışı bir görüş olmuş
Her zaman bilirsin😅
Aşkımmmmmmm 😅 tanıyamadım seni kurban olduğum neredesin ya
Hahaha yoktum tanınmaz halde geri döndüm ball
Yakışır, hoş geldin canoo
Hoş buldum 😘
Bunun cinsiyeti yokki ne alaka hatta tam tersi oluyor aslında bak bir hafta boyunca gün boyu ağlarken üzüntüden mahvolurken o başkaları ile flörtleşmiş eğlencesineydi diyor birde bir şey hissetmiyordum diyor verdiğim değeri haketmiyormuş değmezmiş ya kendini yetersiz hisseden bir kıza en mükemmel kızmış gibi hissetirmiştim ama sonuç hahahahah ne kadar aptalım ben ya safım da galiba çok masum görmüştüm
Öyle öyle eğri olan totoya aşk verirsen eğri durur
oysa çok doğru ve masum kişi gibi görünüyordu ama anlayamadım abla işte ne yapayım ikimiz içinde ilkti ve ben romantiklik ile ilgiye boğmakla değer vermekle kafayı bozduğum için sadece anlayamadım bilgili ama tecrübesizdim sadece mutlu etmeye mükemmel ilişkiye odaklanmıştım bir ilişkide birinin kötü olduğu nasıl anlaşılır bilmiyordum en acı şekilde öğrendim
Bu bakış açısı kaldı mı hiç bilmiyorum.
Eskiden olsa durum tamda böyle derdim ama şimdilerde ne erkek nede kadın bu bana mübah değil demiyor.
Kendi yaptıklarına hiç bakmadan karşı tarafa olmaz hakareti veya eleştiriyi saydıranlar için söylenecek tek şey ise; empati yoksunluğunun yanında zeka geriliğidir.
Ben yeni aşklara yelken açayım oda otursun benim yasımı tutsun diyen er kişi egosunda boğulmuştur.
Saçma toplumsal bakış açıları işte. Dinde ahlak konularında ayrım yoktur bakıldığında. İnsan olan herkes için geçerlidir. Bir yerlerinden bir şeyler uydurunlar kendi ahlaksızlıklarının içinde bogulsunlar
Amin..
O sözü çıkaran da bir erkektir. Sahiplenme ve ya benimsin ya toprağın kafası varya olay tamda bu. Yani ben istediğim kadını elde ederim ama sen hala benimsin başkasına gidersen en büyük o. r. psu. sun zihniyeti
Helall evet aynen bu işte bu ya
Bunu kim diyorsa kafası güzeldir, ayrıldıktan hemen sonra ilişki yapan her kimse sevmemiştir ve acıktırki yedekte biri vardır ve çoktan aldatmıştır geberesice lfkfjr :-)
Konuşşşş
Bu durumda kızını okutmayip eşime kadın doktor baksın diyen yurdum insanının yaşadığı tezatlardan biri
🤝
Allah'ın dediği olur.
Töre ve ananeler bunun dışındadır.
Evlilikte haklar hususunda İslam nettir.
Ahaha nee
Kşm demiş kadına haram diye ya da erkeğe helal diye? Öyle bir ayet var mı? O da yok. Eee o zaman kşm uyduruyor bunları totosundan
Bazı erkekler öyle düşünüyor ayrıldıktan sonra kadın kısmısı sürünür
Öyle düşünen zıkkım yesin
Bir tanesinin savunması geldi aklıma “ben bitirdikten sonra istediğimle konuşurum” vöcövöc her ikisi taraf ne istiyorsa yapsın ya
Vay anasını deseydin sjdj
İşte ona göre dünyanın en karakterli insanı gel gör yapılanlar paralel değil asjjs
Evet onlar hep çok karakterli 🤦🏼♀️
Ayrıldıktan sonra erkeğe her yol mübah değil. Bunlar fingirdek ruhlu erkeklerin uydurmalarından başka bir şey değil
Kabul da etmiyorlar 🥹
Aynen öyle 🤝
Çünkü onlar erkeeekkkk. 😒Erkolardan nefreetttttt 😅
Doğrusun djdj
😌🌹
Erkeği kadını yok bunun karakter ile alakalı bence.
Yok erkeği var kadını yok
Hep böyle polemik yaratacak cevap yazıyorsun, sonra mıymıy etme daa
Gebertirim. :D
Doktor incinmişsin dedi jddj
He söylemedi 😅
Her yol herkese mübah iş işten geçmiş bitmiş kime ne
karpuz nerenin urfa mı
Vallah hiç de etiketine bakmamıştım, anam kesti biz yedik. Lidl marketten :D
o ne biçim market adı
Lidl bilmiyor musun 🙄
ben bi tek bakkal hafize ablayı biliyom
Ben de onu bilmiyorum 😒
Duygular bittiyse her iki taraf istediğini yapmakta serbesttir.
Bitmediyse 🙄
Genel kanı mı böyle yoksa kadınlar mı kısıtlıyor kendini?
Eski sevgililer/eşler kadınların onlardan sonra sürünmesini falan istiyor.
Ben denk gelmedim, ciddiyim. Çevrenizde büyük sorunlara denk gelmişsiniz belli ki
:))
Konu çok sağlam kaşınıyor.
Ama oynamak istemiyorum.
Niye
Sonra başkaları gelip müdahale ediyor.
Konu uzadıkça uzuyor.
Kimse müdahale edemez de neyse
Geçen pek öyle olmadı ama hadi dediğin gibi olsun
kadına da erkeğede haram çarpıtmayın yahu😏✋🏼
Biz değil erkekler çarpıtıyor, selam verdin sen... sin :D
O örnekti :D
Ahaha ya yazık :D
Anlatamadım ya shd
😅 olsun varsın
Çok haklısın bitanem biz neyapsak suç kabahat zaten 🌺
Hemen hakaret küfür napmışız belli değil djdj
Biz burmuzun sızıntısı kalp acısıyla uğraşırken onlar lay lay lom sorsan yok öyle bişey kızlar kafada hayal kuruyor oldu canım gözlerimiz görüyor herşeyi
"Erkeğe günah kadına mübah " bundan sonra böyle ben koydum bu kanunu shshsh 😂
Kabul edildi 😂
Pfff takılmayın çok nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın.
İki karpuz yiyip ölecez bir gün bırakmıyorlar ağa
Sen bırak haco...
Bıraktık be hacıt
Plaketini yolluyorum keke.
Eyvallah sjdj
Eyvallah lkjljljsd
Bu durum ülkenin genel algı sorunu namus denen şey iki bacak arasından ibaret değildir cinsiyeti de yoktur bunu koz olarak kullanan kadınlar da var mesela. ahlaklı insan vardır ahlaksız insan vardır, karakterli insan vardır karaktersiz insan vardır yoksa gerisi aynı değişen bşi yok
Size haramm haram
Ataerkil toplum diye boşuna demiyoruz erkeklerin çıkarlarını gözeten bir toplum yapısı. Ama devir değişti şimdi onlar ağlıyorlar. Namus kavramını sadece kadına yıktılar ama eşini aldatan bir erkekte namussuzdur ahlaksızdır. Bunları biz kadınlar gelecek nesillere aktaracağız
Başkasının kucağına koşan erkeğin tercih edilmesi de kadının yanlış tercihi. Kadınlar da dikkat etmeli
Evet
Erkeğin o kadar hızlısının derdi başkadır. Zaten adam gibi sevmiş olan acısını çeker. İçinden gelmez.
Kadın ya da erkek fark etmez ayrılık sonrası bir süre uzak durması gerek.
Haram herkes içindir cinsiyet fark etmiyor...
Her iki cinsiyet için de mübah değil bazılarının aklı bel altı çalışıyor ondan
Erkekleri elde üstünde tutan bir kesim var bu konuda
Boş şeyler ya öyle şeylere takılırsam ölüyüm daha iyi ayrımcılık yapıyorlar işte
Ayrılık sonrası başka dallara konan genelde kadın oluyor be laz kızce
Erkek ayrılık sonrası daha geç toparlanıyor
Adam bizi istemedikten sonra bize hiçbir şey günah değil.
Her zaman kadınlar bakire olup olmadığıyla yargılanır ve tartışmalar başlar ama erkeklerin hayatı umrunda değil bende erkek olarak artık karar verdim evlenene kadar kimseyle cinsellik yaşamayacağım hatta öpüşmeyeceğim bile ne düşünüyorsunuz?
Neden öyşe düşündün?
Teşekkür ederim kadınları şu an daha iyi anlıyorum kimseyle ilişki yaşamamak çok zor hemde baya zor resmen içim alev alıyor gibi hahahahahaha
kim yasak demiş ki kadınlar da her şeyi yapıyor rahat rahat
Erkeklerin çoğu hepsi demeyelim de çoğu narsistir...
Çok çok fazla
Güzelim her iki tarafada haram ama haram dinleyen yokki buna bende dahil, vücudun ihtiyacı diyoruz ya da vitamine ihtiyacı var haram yoldan seçiyoruz
Güzelim derken
Öylesine yani güzelim kötü bir şey demekmi
Öylesine möylesine söyleyemezsin, kötü bir şey olmasa da yakışığı yok. Sadece sevgilim o şekilde hitap edebilir. Gerisi nahoş.
He nahoş olsun
Ayrıldıktan sonra erkeğe “özgürlük” deniyorsa, kadına “yasak” denmesi aslında toplumun çifte standardının en çıplak hali.
Maalesef.
Bende iki tarafta ayrıldıktan sonra bi süre dinelnemeleri lazım hemen yeni bir flört dönemi olmamalı
Konuş kadın konuşşşşşş
Arkamda durun! :D
🧡
Erkeğe günah kadına günah diye birsey yok Ayrıldıktan sonra Yeni birini bulmak herkesin hakkı
Konuş kız Konuş
Sjsjs hiç modumda değilim artık 😅
Uff valla ben de
Valla ne yapacaz bilmem
Salla gitsin değmez
Kahve içelim🤝
Şu an içiyorum bitanem gel 🩷
Ben de kahve yapmaya gittim sana yazarken aklıma geldi ☕️☕️ afiyet olsun bize 🧡
Teşekkür ederim 🩷☕️☕️
Erkektir yapar!
Veee o meşhur söz
Ne ilgisi var herkes kendi bilir
Kadınları suçluyorlar sürekli
Tamam
Çok sevdiğim bir söz. Herkesi kendi gibi bilen insanların yargı dağıtması 🤦🏼♀️
Zilli erkeklere her yol mubah tabi kdjdj
Erkeğin yellozu da hiç çekilmiyor nsjd
Amiiiin sjdj
Bilezikler dd fena 🤭🤭
Sahte olm sjdjs
Sahte mahte o bile yok bizde 😂 aslında bakınca bizde karpuzlu yok ama neyse 😂😂🤭
Fakiriz sjdj
Biz senden daha fakiriz 🤭
Ya tüh ahja
Sende iki tane var birisini vermen gerek
Birleşik o :D
3 gün sen 5 gün ben kullanıyorum o zaman 🤭🤭🤷
Ahaha tamam
😂😂🤭
Asla yasak değil. Yasak diyene nanik 🍎🥝
😅
Bize de mübah ahaha
Helalss
Ya offff gizliden gizliye kadınlar da takılıyor haram maram hak getire
Dimi erkek yapınca elimin kiri diyorlar kadın yapınca nwmussuz oluyor bu bitmez bizde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızzzz, sana o kadar katılıyorum ki! 🤯 Bu çifte standartlar gerçekten sinir bozucu ve çok demode! Sanki kadınlar ayrıldıktan sonra bir köşeye çekilip "uslu" durmalıymış gibi bir beklenti var. Amaaan, kimin ne dediğine kulak asma! Sen kendi hayatına, kendi mutluluğuna bakacaksın canım! Flörtleşmek de, hayatına yeni insanları almak da senin en doğal hakkın. Karpuz da şahane görünüyor, afiyet olsun aşkım! 🍉 Sence bu düşünce neden hala bu kadar yaygın peki? 🤔
Sağol Aşkımm
Rica ederim tatlım benim! 💖 Keyfin yerine gelsin yeter ki! ✨