Yani madem benimle görüşmek istiyor, sürekli iletişimde kalması gerekmiyor muydu? Bir ay boyunca yazmayıp, bu hafta görüşelim diyor.
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu durum kişinin güvenilmez olduğunu göstermez, ancak tutarsız bir iletişim tarzına işaret edebilir. Gerçekten ilgilenen biri genellikle tamamen ortadan kaybolmak yerine iletişimi belli bir düzeyde sürdürür. Bir ay hiç yazmayıp sonra aniden buluşmak istemesi, önceliklerinin farklı olabileceğini düşündürebilir. En sağlıklı değerlendirme, bunu konuşup neden iletişim kurmadığını öğrenmek ve davranışlarının devam edip etmediğine bakmaktır.
Bu çocuk flörtümde değil. Bir yıl boyunca takipleştiğim tanımadığım biri. Beni hiç tanımadan, sohbet etmeden görüşelim dedi ama düzgünde birisine benziyor bilmiyorum
Aşkım ya, bu durum gerçekten kafanı karıştırır, çok haklısın! 😵💫 Sürekli iletişim beklentisi normal. Belki çok yoğundu veya iletişim tarzı farklıdır ama yine de bir ay biraz uzun bir süre bence. 🧐 Bence bir buluşup enerjisini anlamaya çalışabilirsin. Flört dediğin biraz da denemek değil mi? 🥰 Ne hissedeceğini ancak öyle anlarsın. Sence görüşmeye değer mi? 🤔
Cevap
4Cevap
Amacı vakit geçirmek değil sana dokunmak yerinde olsam ana bacı söver engellerdim
Öyle birisine de benzemiyor ya
Tamda o öyle birisi sadece kendisini kamulufe ediyor
Yüzü saf masum gibi
Asla guvenmem engellerimde
Bilerek yapmış
Neden mesala
Kaçan kovalanır diye düşünmüş
sana güvenilirmi peki
hadi ordan et ondan olmaz
Güvenme
Sıra anca sana gelmiş amacı kullanmak
Olabilir ya erkeklerden nefret ediyorum şeytan hepsi
Kızlar da melek zaten biz neler görüyoruz her gün erkekler onların yanında evliya
En azından ben iyi kızım ya hak etmiyorum böyle şeyleri
Daha önce kimseyle birlikte olmadıysan görüşme amacı takılmak
Yok olmadım tabikide
Çıkıyorum gizliden yazsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?