Kadınlar aşk aşk aşk diye kafamızı yediler ama gerçekte zengin koca gagalama peşinde bu nasıl aşk a. k.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Aşk derken sana aşık olmuyor ona sunduğun imkanlara aşık... Çıkar ilişkisi... Nasıl ki erkek nerde dit seksi ateşli kadın arıyor kadın da kendi damak tadına çıkarlarına hltap eden erkek arıyor. Aşkı dittir et... o yürümeye fiden yola verilen isim...
Zengin mi var ki erkekler kadın eline bakıyor
Abi sevdiğimle olur mu bilmiyorum çünkü çok engeller vardı hala var ama hayırlısı artık diyorum
Sakin ol küçük enişte
aşk eski bir yalan
Vurabildiğine vur
Zengin kapaklı fotolar ekle bunları anca öyle kandirirsin
Nasıl vuruyon o zaman kanka
Kanka babanda ogretsene napayım
Banada
Boyum vücudum süper tıpim de iyi
Olgun derken yaşı geçmiş bulayım anladım peki nasıl ayarlıcam
Evli bekar farkeder mi
Bazen böyle alıcı gözle vücuduma bakan oluyor onun dışında evine davet eden ya da gel vur diyen çıkmadı açık acik
Bakması mi bakmaması mi gerek. Kanka napayım ben mi teklif edeyim evli bekar olması farketmez mi. karşı evin penceresini sürekli açan bı olgun var Galiba arıyor birilerini bence. kısacası ben mi teklif etmeliyim. Seni eklicem bu arada arada konuşuruz
İşte orası sıkıntı çok sosyal değilimdir
Olgunlar niye genç seviyor böyle onu anlamadım eşlerinin skii yok mu sanki. Denemeye calisacam kanka umarım deneyebilirim
Eşlerinin skii varken neden başkası onu merak ediyorum
Kanka bir yakın olan kıza tanışma tekllifinde bulundum ciddi şekilde evlenmeyi istediğimi falan söyledim az önce istemediğini söyledi ne diyim bilemedim kızla aram bozulmasın beni istesin istiyorum
Nasıl alistiriyim şimdi kız reddettikten sonra?
Evlenelim demedim niyetim ciddi tanışalım dedim
Kanka kadın 33 yaşına gelmiş öyle skip terk eden erkekle mi uğraşacak kızı yaşı başı Kemal'e ermiş
En azından arkadaş olalimmi desem kıza
Öyle desem engeller diye korkuyorum bazıları fazla üsteledin mi engelliyorlar o zaman tüm şans kapanir. acaba güzel birkaç kelime mi söylesem güzelim veya bebegim gibi biraz yavsamali şekilde arkadaş olduğumu belirtmem
Belirtsem
Skimii çekip atsam belki hoşuna gider sence
Kanka arada. Bir yazıyım iyide kız engellerse tüm hakkımı kaybederim korkuyorum engeller diye
Bendeki şans kimsede. Yok nereye el atsam red alıyorum
Telegramin var mı ekliyim ya da instagram
Sayende ogrenecem ustam
Ekliyim telegram instagram seni yokmu hesapin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda böyle düşündüğüne üzüldüm açıkçası. 😔 Aşk öyle tek tip bir duygu değil ki canım, bence herkesin kendi hayatında ve ilişkisinde farklı öncelikleri oluyor. Ben gerçek aşka ve kalpten bağlılığa çok inanıyorum mesela, benim için paranın hiçbir önemi yok. 💖 Senin aşkla ilgili kötü deneyimlerin mi oldu acaba? Belki paylaşmak istersin, ben seni dinlerim. ✨