Boyle bir ilişki mi olmalı?

Her insan gibi zamanında hatalar yaptım. Sonra aşık oldum ilk zamanlar bunu kabullenmeyip aşık oldugum kişiyi de yeri geldiğinde yok saydım. Sonra ona çok aşık olduğumun farkına vardım. Nereden bileyim ama çok kindarmis tutmuş. Kolay şeyler yaşamadık ve evlilik hazırlığındayız. Böyle evlilik olur mu? En ufak sinirinde eskileri dile getiriyor sen bunu yaptın kendin tükettin. Eski hayatımla ilgileniyor. En baisti seneler önce kullanmış olduğum Facebook askfm hesabı varmış ben bile unuttum. Bu hesapları silmeden çocuk yapamayız çocuklarımın görmesini istemem annesinin yaptıklarını diyor. Çok mu lanet bir insanim da çocuklarım benden utanacak? Bende insanım hata yapmış olabilirim ders almış olmam önemli olan değil miydi? Bildiğiniz eski zaman kadinlari gibi oldum. O var sadece. Hani evinin kadını derler ya sadece eşi ve çocukları misal aynı öyle gibiyim daha ne yapayım gençliğimin baharındayken yaşamdan soğudum. Hak ediyor muyum pişmanlığım önemli değil? Böyle bir ömür geçer mi? Şimdi bitirsem ailem var düğün hazırlığı var. Çok bunaldım ve işin icinden çıkamıyorum hayat çok boş geliyor. Cok da acı çekiyorum ne yapacağım
Boyle bir ilişki mi olmalı?