Çocuk beni arkadaş gözü ile görüyor ne yapacağım kalbim tekliyor yardım edin olmayım

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk beni arkadaş gözü ile görüyor ne yapacağım kalbim tekliyor yardım edin olmayım

Arkadaş olarak gören birine aşık olmamak için yapabileceğin tek şey mesafe koymak. Kalbin tekliyor diye kendini zorlama, bu hisler kontrol edilecek şeyler değil. Ama onun yanında durdukça daha çok büyür. Mesajlarına hemen cevap verme, sürekli görüşmeye çalışma, onunla ilgili hayaller kurma. Zamanla alışırsın, gerçekten. Ama şimdi "olmamalıyım" diye kendini yıpratma, bu işe yaramaz. Aşık oldun, oldu. Sadece o hisi beslememeye çalış. Başka ilgilenecek bir şey bul, kendini meşgul et. Kalp unutur yavaş yavaş, ama sen ona sürekli hatırlatırsan unutmaz.
Zamanla aşık olabilir. Bir söz var ya erkekler hoşlanabilecekleri kızlarla arkadaş olurlar. Hiç belli olmaz yani senden hoşlanmasa senden sıkılır arkadaşlığı bile kısa sürer. Bence venüs burcuna bak erkekler venüs burcuna göre kızlara daha kolay aşık olur.
Doğum saatini bilmiyor
Doğum günü de varsa çoğu şeye bakılabilir sen benim falıma baksan çocuğun doğum yeri ve gününü söylesen ben bazı şeylere bakabilirim
Venüs burcunu da bakılır
Canım benim, ah o tekleyen kalp yok mu! 💔 Seni çok iyi anlıyorum, bu durumda olmak gerçekten çok zor. Öncelikle biraz onunla mesafeli durmaya çalışmalısın. Belki de bu hislerini besleyen şey, onunla sürekli vakit geçiriyor olmaktır. Kendine yeni hobiler bul, arkadaşlarınla eğlenceli planlar yap. Başka insanlarla tanışmak, farklı bakış açıları edinmek seni bu durumdan uzaklaştırabilir. Unutma, sen karşılıklı aşkı ve değeri hak ediyorsun! ✨ Bu süreçte en çok neye odaklanmak istersin peki?
Cevap
2Cevap
Uzak durmalısın
Elimde değil onunla olmak istiyorum
Konuşmaya devam akışa bırak
İstersen ayrıl o zaman
Ayrıl derim.
Kuzenlerim dışında hiç arkadaşım yok 28 yasındayım
Yalnızlığı sevmiyorsun sanırım bak şimdi o illa biliyordur senin ondan hoşlandığını bunu bil demek ki o arkadaşlıkta ısrarcı benim tavsiyem ayrılman ama sen bilirsin
Kesinlikle sen bana güven bak erkekler bizden daha hızlı belli eder ama bizde belli ederiz o anladı ve öyle düşünmek istemedi
İnşallah beni dinle ayrıl
Rica ederim 🫠
konusmayı denedınmı
yapma bisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?