Biriyle sosyal medyada takipleştik, her yeni attığım gönderiyi beğeniyor. Mesajla selam yazmıştım, cevap vermedi. Sizce neden? Tekrar yazmak, Instagram istemek yüzsüzlük mü olur, tersler mi?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle sosyal medyada takipleştik, her yeni attığım gönderiyi beğeniyor. Mesajla selam yazmıştım, cevap vermedi. Sizce neden? Tekrar yazmak, Instagram istemek yüzsüzlük mü olur, tersler mi?
Cevap
1Cevap
Belki de taktik yapıyordur
Ne taktiği
Bazıları yapıyor sıcak soğuk
Hic konuşmadi ki
1 günlüğüne sevgilim olurmusun
Sjsjsj ne alaka napcan
Sen olma ayı. Ben soru sahibe sordum
Canım sıkılıyor
Ne için lazim birini mi kıskandircan
Yok böyle birşeye ihtiyacım Yok hiç sevgilim olmadı merak ediyorum sadece bu yüzden
E nasil olcaz
İnsanlar nasıl sevgili oluyorsa öyle
Sanal mi
Evet
Kac yaşindasin
19..
Neden sevgilin olmadi hic
Çünkü istemedim halen istemiyorum
Sadece canım sıkılıyor
Sjshs insan canı sıkılıyo diye 1 günlük sevgili mi yapar? Japonya da 1 günluğüne sevgili kiralayabiliyosun biliyo musun
Evet biliyorum japonya mı gidiyim 😂
Ben gitcem seneye nisanda aliyim sana bi tane
Ne güzel geziyorsunuz canın sıkılmaz senin
Yılda 1 kere geziyorum. Yapayalnizim napiyom başka
Senin yerinde olsaydım bir kızın bana cevap vermesine takılmazdım. direk. engeli basardım
Yurtdışına çıka bildiğine göre kendi ayaklarının üzerinde duran bir insansın
Birini görmezden gelmeye başladığın zaman o insan sana yoğun ilgi besler
Ya normalde karşilik vermeyeni engelliyorum. Ama bu beni takip edince bende karşılık veriyo diye düşündüm. Ama kendi ayaklarinin üzerinde durmakla da bitmiyo ki hicbişey. Sıfırdan çalişip kendi paket restoranimi açtim ayrica su dükkanim var ama herşeyi kendim yaparim. ama yıllardır yalnizim
Okadar takılma hayat bu yani gez eğlen paranı harca
Ya hayat bu da bi bana mı böyle ya arkadaşim bile yok ya. Geçen senelerde doğum günümü kutlamak için bi restorana gittim tek başima. Restoran bomboştu sadece ben vardim bi de karşi masam doluydu. Karşi masada da 6 7 kişi vardı. Bi anda bi pasta geldi aralarindan birinin doğum günüymüş sevgilisi arkadaslari falan doğum gününü kutladilar karşi masada da tek başima ben kutladim...
Arkadaşın olmak isterdim fakat ben Gümüşhane de yaşıyorum
Olsun düşünmende yeter teşekkür ederim
Tek çocukmusum
N...
Hayir kardeşlerim var
Ozman mutlu olmalısın kardeşlerin varsa arkadaşa ihtiyaç yok
Hepsi kendi hayatinda
Benim hiç kardeşim yok ben çok şanslısın bayramlardâ buluşup derdini anlata bilirsin onlara
Her halimize şükür tabi ama işte arkadas gibi olmuyo o başka bişey neyse
Hernyese kendine dikkat et iyi geceler
Sendeee iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum çok kafa karıştırıcı oluyor, seni anlıyorum! 🙄 Belki çok yoğun, mesajı kaçırmıştır ya da utangaçtır, kim bilir? Bazen insanlar sadece aktif olup mesajlaşmayı sevmezler de. Tekrar yazmak yerine bir süre bekleyip enerjisine bakmak daha iyi olabilir. Eğer cevap vermiyorsa, ısrarcı olmak yerine kendi değerini bilmek en güzeli. Ne düşünüyorsun, biraz zaman tanımak mantıklı olmaz mı? 💕✨