Bir zamanlar hayatımı kurtardı diyebilirim. Onu sevdiğimi biliyor ve arada mesafe olduğu için sevgili durumlarını istemiyor. Arkadaştan da öteyiz ama sevgili değiliz dedi. bir süre soğukluk girdi aramıza, biraz konuştuk ve ben bir mesaj gönderdim. Görüldü yaptı. Erkekler neden sır kutusu gibi? Dertleri ve sorunları var ve anlatmak istemiyor. Bu soruyu gizliden paylaşma gereği duymuyorum ve sadece dalga geçmeden, mümkünse kırmadan yorum yapmanızı istiyorum.
Böyle bir mesajı görüldü yapıp cevap yazmayan biri değer vermiyor mudur?
şöyle bir durum var ki ben kendim için söylüyorum mesela kırıldığımı üzüldüğümü söylediğim her insan bana acıyo ve ben onların hep yardımına koştuğum halde benim üzülmemi kaldıramıyolar sen nasıl üzülürsün falan diye ve ben her zaman pozitif olup etrafımdakilere enerji veriyorum bitip tükensem de bunu gösteremem çünkü güç aldıkları kişi biterse onlarda biter bu yüzden benim üzülmem yıkılmam yasak iznim max 1-2 hafta sonra üzülmem yasak ;) :D bu yüzden söylemem mesela ben o arkadaş ta böyle düşünüyodur ya da buna benzer bir düşüncesi vardır emin olabilirsin ;) :D
bende sevgilime trip atıyorum yazsa roman olur yani :D :D :D onu geçtim de dediğim gibi ben trip atarsam bile tatlı trip atarım izin tripler gibi acı biber tadı vermez :D vede illa peşinden koşmasını istiyosan bir köpek al kendine o insan peşinden koşmak zorunda değil yani şu huyunuzdan vazgeçin sırf siz erkekleri peşinizden koşturuyosunuz diye bende nerede popüler ulaşılmaz kız var alayını peşime takıyorum hani yaptıklarınıza dikkat edin o yakışıklılar diğer hemcinslerinin öcünü alır sizden öğrendik ;) :D
Yanlış yapıyorsun. Kaybedeceksin. Aynı şeyleri yaptım. Zorlama umursama bu kadar takma kardeşim. Çok üzüleceksin yapma. Oluruna bırak. Cidden olacağı varsa oluyor. @sinxxx
kardeş cidden sende sülük gibi yapışmışsın be güzel konuşmuşsun itiraf edeyim ama yanlış kişiye bir insan istemiyorsa istemıyordur uzatmanın çatalı agzına zorla kakmanın ne alemı var yazdıgın bu guzel mesaja cevap verme hareketinde bile bulunmamaış içinden ne demiştir kim bilir ayrıca erkekler sır gıbı değil siz anlamak istemiyorsunuz saçma sapan duygusala baglıyorsunuz
Msjin sonundaki seni seviyorum cümlesi karşı tarafı sıkıntıya sokar belki gerçekten o da seviyordur seni fakat mesafeden dolayı istemiyor olabilir veya senin konuşmanın sonunda seni seviyorum cümlesinin karşılığını kendince veremiyor / bu sevgiyi taşımaktan korkuyor da olabilir
"Anlatmak istersin, fakat yorgunsundur. Anlatmadan anlaşılmak istersin, mecalin yoktur. Sonra boşverirsin. Bırak kim ne düşünürse düşünsün." Bu paylaşımının üzerine mesaj attım o da görüldü yaptı
sen bu çocuğa arkadaş gibi yaklaşmışsin mesajimda boyle ona aciyormuş gibi ondan hoşlanan biri gibi degilde arkadaşca seviyormuş gibi belki senden daha ciddi sevgili tadında bir yaklaşim bekliyordu o gelmeyince sinirlendi ve cevap vermedi
kardesim dogru kisiyi beklemeye koyul o zaman uzulmene gerek yok herkesin basina gelen durumlar bir sure sonrada gecicek illaki o aciyla yasiyacak halin yok sonucta sabret sadece
En İyi Cevaplar