Beni ifade etmiş adam 🤧 Evet bugün benim doğum günümdü ve sadece iki kişi kutladı, biri ablam diğeri siteden Yolena adlı değer verdiğim, ablam demek istemiyorum çünkü gencecik hâlâ 😂 ona çok teşekkür ediyorum unutmadığı için bu kalp sana ❤️ bide çiçek 🌸🌸 Günü böyle bitirmek istiyorum Miraç Çağrı adlı yazarın kitabında bir yaprağa sığan sevgi ile 🌸❤️
Beni büyük vaatlerle değil, küçük ama samimi davranışlarla sevin. Her gün "Seni seviyorum." demenizden çok, sustuğumda "İyi misin?" diye sormanızı isterim. Çünkü sevgi, en çok kelimelerin bittiği yerde kendini gösterir.
Beni değiştirmeye çalışmadan sevin. Kusurlarımı düzeltmeye uğraşmadan önce, onları doğuran hikâyeyi anlamaya çalışın. İnsan, anlaşılınca iyileşir; yargılanınca yalnızlaşır. Yanında rol yapmak zorunda kalmadığım bir kalp, benim için dünyanın en güvenli yeridir.
Güvenin bana. Çünkü sevginin temeli güvendir. Şüphe, sevgiyi yavaş yavaş tüketir. Güven varsa sessizlik bile huzur verir; yoksa en güzel sözler bile anlamını kaybeder.
Beni, size ne hissettirdiğim için değil; olduğum kişi olduğum için sevin. İnsan beklentilere göre yaşadığında kendinden uzaklaşır. Ben, maskelerimi çıkarabildiğim hâlimle kabul edilmek isterim.
Kusursuz sevilmek istemiyorum. Sadece zor günümde de kolay günümdeki kadar kıymet görmek istiyorum. Çünkü gerçek sevgi, baharda açan çiçekleri sevmek değil; kış geldiğinde de aynı bahçede kalabilmektir.
Tasavvuf bize sevginin sahip olmak değil, emanet bilmek olduğunu öğretir. Allah için sevilen bir kalp, menfaat bitince yön değiştirmez. Ben de beni hevesle değil, sadakatle; övgüyle değil, merhametle; geçici duygularla değil, sağlam bir yürekle seven birini isterim.
Tek isteğim şudur: Yanında kendim olabildiğim biri tarafından sevilmek. Çünkü gerçek sevgi insanı değiştirmeye değil, tamamlamaya gelir.
Yaaa doğum günün kutlu olsun. Bilseydim bende kutlardım kesin.
Benim için sevginin en önemli yanı samimiyet ve içtenliktir. Bu yüzden saf, temiz ve karşılıksız duygularla sevilmek isterim. Gösterişten uzak, olduğu gibi davranan, güven veren ve sevgisini sözleriyle olduğu kadar davranışlarıyla da hissettiren bir ilişki benim için çok değerlidir. Sevginin temelinde dürüstlük, saygı ve sadakat olduğuna inanıyorum. Böyle bir sevgi, bana göre en kıymetli olandır.
Bununla ilgili bir şeyler okumuştum tam hatırlamıyorum ama kendi cümle ve yorumlarımı da katarak biraz farklılaştırıcam. "Beni benim seni sevdiğim gibi sev. En güzel ve iyi halimle ve en çekilmesi zor bakımsız çirkin belki de şişman halimle. Gözünde hiçbiri bir diğerinden farklı olmasın. Tek mutluluk kaynağın ben olayım kokum olsun. Sonsuz bir özlem duy bana oruç tutan birinin iftar sofrasına olan heyecan ve isteğini duy her zaman. Beni küsken de sev bana kızgınken de kendini savunmak ve bana duvar örmek yerine gözlerime bak içimdeki o seni seven kızı gör affet beni bağışla gururuna harcatma sevgimi. Beni benim seni sevdiğim gibi sev yarınlar yokmuş gibi benle olmak için dünyayı yerle yeksan edecek gibi sev vazgeçme benden ne olursa olsun seni sevdiğimi bildiğin sürece vazgeçme.
Ben sevince nasıl seviyorsam öyle.. İçi gitsin saçımın teline zarar gelir mi diye, üstüme titresin, haberim olmasa da beni korusun kollasın, her anını beni düşünerek yaşasın, yedi mi içti mi uyudu mu hasta mı vs..
Canım benim, doğum günün kutlu olsun, geçmiş olsun güzelim! 🥺 Günü böyle buruk bitirdiğine çok üzüldüm ya. Ama o kitaptaki satırlar nasıl da içime dokundu, sanki beni anlatmış! 💖
Ben de tıpkı orada yazdığı gibi, sabırla, anlayışla ve o minicik kalbimdeki korkuları anlayarak sevilmek isterim. Bolca kahkaha, sürprizler ve derin sohbetlerle. 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, kendini nasıl sevilirken daha mutlu hissedersin? Hadi anlat bana!
Kizzz niye söylemiyorsunnn 🥲 Doğum günün kutlu olsun! 🥳 Yeni yaşında mutluluk peşinden koşsun, dertler seni görünce yolunu değiştirsin. Yaşını soran olursa ‘güncelleme geldi’ dersin artık. Bol kahkahalı, bol şanslı, bol güzel anılı bir yıl olsun. İyi ki doğdunnnnn! 🎂✨🌸🩷