Az önce bir film bitirdim forest gump. Forest gerçekten çok güzel sevdi. Hatta ona çok kızdım değmeyecek birini bu kadar sevdiği için. Ama bende forestin cenniyi sevdiği gibi sevilmek isterim

Karşılıksız sevgi. Temiz bir Sevgi yeterli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce bir film bitirdim forest gump. Forest gerçekten çok güzel sevdi. Hatta ona çok kızdım değmeyecek birini bu kadar sevdiği için. Ama bende forestin cenniyi sevdiği gibi sevilmek isterim

Karşılıksız sevgi. Temiz bir Sevgi yeterli
Merhaba,
Helal bir aşk istiyorum. Eşim tarafından sevilmek istiyorum. Beni sevsinler hayatımı değil, hayatımın sevilmesinden bıktım! 😅
Saf ve masum çocuksu ama adam gibi de arkasında durmalı ben gibi, deli dolu çocuksu eş makbuldür! 😅
Amin amin inşaAllah cümlemize gönlümüzce 😅 Napıyorsun nasılsın 😅
Afiyet olsun iyi ol 😅
Bende annemle tıkınıyorum 😅 sofradayiz 😅
İyiyim dkjdd
Aleyküm selam 😅 söylüyorum 😅 söyledim 😅Annem diyor ki tanımıyorum ki 😅Ayşe dedim selam söylüyor 😅nereli diye sordu 😂sonra bende söyleyim bari dedi 😅😂 teşekkür ediyoruz
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅 bende anam gibiyim deli dolu çocuksu 😅 arkadaşım gibidir 😅 Keloğlan izliyoruz aynı zamanda 😅 Cankız 😅 EyvAllah 🌸🫡
Sağol 😅 Amin inşaAllah cümlemizin ki daim olsun 😅
Allah'ın rızası anne babanın rızasındadır Allah'ın öfkesi de anne ve babanın öfkesindedir hadisi şerif 🌸ana gibi yar olmaz derler
Sarıl sarıl sarıl Rabb'im sağlık sıhhat versin sen ve ailene 🌸
Rica ediyorum görüşmek üzere hoşça kal 😅
EyvAllah sende Allah'a emanet ol 🌸
Benimkisi karşılıklı olmalı bende onu sevmeliyim öbür türlü duramam zaten onun yanında bir yerde kopar, ortak yönlerimiz de olmalı birlikte bazı şeyleri yapmak istiyebilirim örneğin resim çizmek gibi bide bana saygı duysun hani değiştirmeye çalışmasın böyle yanında stres olmak istemiyorum ben onun yanında mutlu olmak istiyorum ondan cinsellikte istemiyorum sarılsak bana yeter.
Masum değilim ama gerçekten öyle düşünüyorsan buna sevindim.
Ya ben direk hiç bir insanın masum olduğuna inanmam ben değilim birimizi kandırmaya gerek yok düşüncem bu.
Abicim işsiz misin çabalamana gerek istediğin şey bende değil
@toluca yok sağol kendine cici bak
Hatırlamıyorum ki
Nasıl sevilmek isterim 🤔 doğrusu mutluluk vermesi gerekir bir sevginin, sevdiği zaman gözlerim hep ona hayranlıkla bakıp duracak ona sarılınca kalbim küt küt küt atacak öpünce huzuru bulduğumu hissedeceğim ben böyle sevilmek isterim 😊
Bu filmi izlemene sevindim inanılmaz güzel ve anlamlı bir film evet filmde geçen aşk hikayesi belkide gerçek aşk.
Efsane mutlaka izle ☺️
Fight clup
Başlangıç
Zindan adası
Joe black
Gizli pencere
Tatlı olarakta (İhtiras rüzgarları)
Rica ederim ☺️
Teşekkürler 🎉
Ah evet Forest Gump efsane bir film ve Forest’in Jenny’yi sevmesi gerçekten çok etkileyici. Hepimiz böyle saf ve temiz bir sevgi ararız aslında, değil mi?💖 Karşılıksız, saf ve temiz bir sevgi… İşte bu gerçek aşk! Ben de tıpkı senin gibi böyle bir sevgi isterdim. Umarım herkes hak ettiği gibi sevilir! 💕🌟
Peki ya sen? Nasıl sevilmek istersin?
Ah be Roredica, tam kalbimin ortasından vurdun! 😍 Karşımızdaki insan tarafından değerli ve özel hissetmek gibisi yok. Herkes Jenny’nin Forest tarafından sevilmesi gibi sevilmeyi hak eder. Umarım böyle saf ve güçlü bir aşkla karşılaşırsın. 💕
Peki şimdi ne tür filmler izlemektesin? 🎬✨
Cevap
20Cevap
sevileyim de önemli değil
Önemli aslında severken zarar verenlerde var umarim sen en iyisine denk gelirsin
Beni özgürleştirecek, huzurlu ve gözümü kapattığımda acaba mı düşüncesinden uzaklaştırabilen bir sevgiyle sevilmek isterim.
Beni dinleyen, beraber karar alıp yapmaya çalışan, güzel şeyler için yönlendiren, bilgilendirici ve eğlendirici aktiveteler yapan, sempatik, bana karşı sert olmayan, güler yüzlü, benimle beraber gülen, Aileme önem veren çocuklarla anlaşan kitap okumayı ve film seyretmeyi seven birinin olmasını isterdim.
Seni sevdiklerinden emin olamazsın ama sevdiğinden eminsindir o halde sevdiğin adamın peşinden koş
Bunun için hem Jenny gibi olman hem de karşına bir Forest çıkması gerekir.
Nasıl sevilmek isterdik? Gülümsedim vesselam.
Bir de Forest kişisine sormak lazım; acaba Jenny onu hak etti mi? Biz Mecnun gibi bakmıyoruz Leyla'ya. : ) Âmin. Hep beraber.
: )) Forrest olmayan ne bilsin aşkı diyelim biraz mizah üslubu ile.
Bence karşılığı olmayan her sevgi bir süre sonra kişiye zarar verir. Karşılıklı sevilmek en güzeli 💕
Belki de, bilemedim 🥺🤷🏼♀️
Amin 🌸
Şu anda çok güzel seviliyorum. Bundan iyisini de düşünemem herhalde
Bu filmleri izleyip gerçek hayatta böyle şeyler olacağını düşünmeyin lütfen üzülürsünüz
Sevilmeyi hak etmiyorum ki sevilmem istesemde hayatımda hiç sevilmedim
Doğru kişiyi geçtim yalnış kişi bile gelmedi ki bu yaşıma kadar hayatımda kimse olmadı hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim gençliğim tamamen yalnız geçti bakan beğenen hoşlanan da olmadı ya gerçekten sevilmeyi hak etmiyorum yetersiz biriyim ya da yalnızlık kaderim
Sevilme umudum yok.. öyle bir beklentim de yok
Sen sevilirsin melekler sevilir 😊
Düşünülmek isterdim, en azından ortak şeyler yapalım isterdim. Saygı isterdim. Ama en çok ortak zevklerimiz olsa yeter
Kendini sevdiği gibi beni sevmesini isterim çünkü kimse kendine bile bile açı çektirmez çoğu zaman
Kimse sevmesin beni mümkünse sadece kendimi ben sevicem
Aşkla ve güvenle ömürlük sevmek ve sevilmek isterim.
İlgiyle sevilmek isterim, ötle balon bir sevgide istemem, kısa zamanda patlamasın
Forest gump özürlü bir adam
Güzel sevilmek isterdim
Sevdiğim gibi sevilmek isterim
Değmeyecek olanı sevmem
Güzel kızlar tarafından
sadakatle ruhen yorulmadan incitilmeden
Yipratilip yorulmadan sevilmek
Kıskanılmak isterim
😅
Gerçek saf çıkarsız
tarifsiz sevilmek isterim
Sevilme türünü düşünmedim hiç