Anlaşılarak mı? değerli hissetirilerek mi? deli dolu mu?

Musmutlu akşamlar ❣️🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlaşılarak mı? değerli hissetirilerek mi? deli dolu mu?

Musmutlu akşamlar ❣️🌺
Ben anlaşılarak sevilmek isterdim, çünkü insan her şeye değer verebilir. Bu bir köpek veya eşya da olabilir ama insan ancak özel birini anlar. Hz. Mevlana bu konuda şöyle der. Sustuklarımı duyabilen ile bir ömür geçiririm. Onun hocası hz şems ise; kapımıza değil kalbimize vuran buyursun demiştir.
Bir kadından beklenen Sevgi türü derinlemesine sevgidir...
Yani senin güçlü yanlarını görüp saygı duyarken zayıf yanlarını da fark ettiğinden eleştirmeden yaklaşabilme potansiyeline sahip olması gerekir yani tamamlayıcı dediğimiz kadın tam olarak böyledir...
Sevginin ötesinde olan olguları verebilme yetisine sahip olması gerekir.
Özellikle kadınların en zayıf olduğu nokta ilgiye karşı gösterdikleri zafiyettir!!! O yüzden Güven vermeyi asla beceremezler çünkü en ufak ilgide anında kartları düşer...
O nedenle sevgiden daha önemli olan sadakattir, güvendir ve kesinlikle saygıdır bir kadının bu saydığım büyük çember içinde göstereceği küçük sevgiler bile çok büyük anlam kazanacaktır...
Ben, olduğum gibi sevildiğimi hissetmek isterim. Olduğum kişiyle, hatalarım ve doğrularımla, en güçlü yanlarımla ve en kırılgan noktalarımla kabul edilmek isterim. Beni değiştirmeye çalışmadan, yargılamadan, gerçekten anlayarak sevilmek önemli benim için. Sevgi, sadece güzel sözlerle değil, davranışlarla da gösterilmeli. Güven, sadakat ve samimiyet olmazsa sevginin de bir anlamı kalmaz. Benim için sevgi, sadece iyi günlerde değil, en zor anlarımda da yanımda olmayı bilmektir. Küçük şeyleri unutmayan, değer veren, hissettiren bir sevgiye inanıyorum. Gösterişe ya da abartıya değil, içten gelen bir sıcaklığa ihtiyacım var. Çünkü benim için sevgi, en çok huzurla hissettirilir.
Bir çocuk gibi. Seviyorum diyip iki dakika sonra bağırmadan, sevgisini hissettirerek göstererek sevilmek. Lunaparka mı gitsek dediğimde oflayıp çocuk musun demeden, sonrasında şunu da yaparız dıyecek enerjide olarak. Kişi sevdiğiyle beraberdir. Birbirimizden öğrenip Allah için sevdiğimiz ve sevildiğimiz bir ilişki 🤌
🥺🥺❣️❣️❣️
Ahh işte tam böyle bir sevgi! 😍 Anlayış dolu, derin bir sevgiyle sarılıp, tüm yaraları saran birini kim istemez ki? Ben, değerli hissetmek ve o güven duygusuyla sarılmadığım bir aşkın hayalini kuruyorum. Sen nasıl sevilmek istersin? 💌
Cevap
61Cevap
Merhaba,
Sadece merhametli kanaatkar ve fedakar bir eş istemiştim, olmadı, umrumda değil artık, önemi yok...
Huzur vererek yardım ederek bir şeyler öğreterek
Sevileyim de gerisi hiç önemli değil benim için
Kırmadan, kırılmadan, kısıtlanmadan, anlaşarak, anlaşılarak, huzurlu sevilmek isterdim. Kaostan, kavga, gürültüden uzak...
O zamanlarda artık sevilmek istiyor muyum bilmiyorum yani insanların sevgisi gerçek mi doğru mu samimi bir şekilde mi davranıyorlar emin değilim çünkü insanlar genel anlamda davranışları ile yaptıkları birbirine tutmadığı için gerçek sevginin şu zamanda olduğunu da pek inancım kalmadı.
Hunharca mıncıklanarak sevilmek isterim 😂🙈🥰
Noldu noldu 🤣😆
Bende 🙈😆
bu kadar saf sevilsek yeter de artar bile ya
Her türlü sevilmek güzeldir. Sevilmek yazınca klavyem niye doğrudan sevişmek yazdırdı onu da anlamadım. Allahtan farkedip düzelttim ,😅 neyse o da her türlü güzeldir
anlaşılma, değerli hssetme ve deli dolu hepsini seçme sansımız var mııııoo?
❤️🔥❤️🔥
Böylece bırı var mı
Ya hadi yaaa ohooo bırak şimdi onu bunu şimdi yaa hadi, hadi yaaa
Kıyamasın ya bana. Ben bunu hiç yaşamadım ilişkilerim de. Birinin kıyamadığı birisi olmak istiyorum.
İçten, samimi, çok çok çok öperek ve ben onun kıymetlisiymişim gibi🫠
Hepsini bir arada alayım ben, full paket 😁😁
Aha büyle
Tadında sevsin benim için yeri geliyorsa ölsün 😀
Sonra tekrar dirilsin… mümkün mü?
Sevmeselerde olur ayağıma dolanmasınlar yeter ya. Gerçekten
Anlaşılarak ve değerli hissettirilerek. Deli dolu olmasına gerek yok beni bu ikisi de benimsesin bu ikisi de sevsin yeter bana. Çünkü deli dolu seveni biliyorum da değer verilmeyip anlaşılmamayı da biliyorum.
Herkes bir şekilde seviyor zaten. Ama anlayarak sevene denk gelmek inanılmaz zor.
Hepsinden biraz diyelim.. Ama insan ilk önce bütün benliğiyle anlaşılmak ister. Sonrada verilen değeri sonuna kadar hissetmek.. Zaten bu ikisi olduktan sonra, müthiş bir uyum, uyum sonrasında da delidolu sınırsızca sevme gerçekleşir..
Anlaşılma ve değerli hissettirme sadece önem verdiği tek insan ben olmam ve bana küçük bir bebek gibi davranması ve bana bakması ilgilenmesi sevmesi. Benim ihtiyaçlarımı ve isteklerimi yapması beni koruması ve huzurlu hissettirmesi beni şımartması.
kendimi rahatça ifade edebileceğim, güven dolu bir ortamda olmak isterim. Samimiyet ve anlayışla yaklaşılması, sevginin en güzel hali olur.
Değerli hissettirmeli, bol anlayışlı olsun. Çok az kıskançlık da iyidir. Ama her yaptığına çok seviyorum ondan diye kılıf bulursa s… çekerim.
Şefkat dolu , çocuksu bir sevgiyi isterdim...
karşılıklı iletişim empati yapabilme alttan alabilme birbirini anlayabilme dürüstlük saygı ve sorumluluk gerisi kendiliğinden gelir
R. İ. P 🙄
Kendimi olduğu gibi kabul edebilmeli, ben olabilmeliyim o ilişkinin içindeki sevildiğimi anlayabileyim..
Kaossuz , gürültüsüz , içten samimi ve hissettirilecek şekilde
Bebek gibi sevsin beni sanki bu dünyada tek kişiymişim gibi... Prensesler gibiii 🩷🥹
Aman bana deli dolu gerek yok. Böyle hanım hanımcık istiyom.
Baskı altında hani böyle masumca ama tepeden inmeden
Gözler sever, dudaklar susar..
Öpülerek sevilmek isterim..
Her anlamdan mükemmel bir şekilde olsun olacaksa... Sevgiden çıldıralım pls
Kadın sılıgımı hiset direcek kibar nayif davranacak
Ben artık sevilmekten bile yoruldum ne ben sevim ne de biri beni sevsin
Değerli hissetirilerek mutluluktan havaya ucursun beni
Lütfen deli dolu olsun yeri gelsin duvara vursun yeri gelsin pammbıklara sarsın😅
Tam da açıklamadaki seçeneklerin hepsinin bir arada olduğu şekilde
Kendinize ne sekilde sevgi ve muhabbet istiyorsanız, fazlası değil aynısı gibi olsun kafi. 😔😔
Böyle yarmagülün bi sevgilisi vardı döverek seviyordu öyle :D
Anlaşılmak, değerli hissettirilmek, deli dolu, gözlerine bakarak seni anlayan.. ❣️🌸
Yalansız dolansız berrak belirsizlik olmadan sadakatlice.
Gerçekçi olunursa her şey hissedilir, yaşanır zaten, seviyorsa seviyordur ve mutlu etmek için de kaybetmemek için de çaba gösterir. Gerçek bir ilişkide kişiler hayatlarını kolaylaştırmak için vardır, zorlaştırmaz.
Bedenimi hissettirecek şekilde amuda kalkarak askim
Bir şekilde sevilmek isterim herkesin sevgi dili farklı olur bana hissettirsin ve sevgi ile beraber saygı da olsun yeter
Hepsi olmuyor mu?
Olur
Siparişi mi ne zaman alırım?
İçin için sevilmek isterim. Dolu dolu, bazen deli dolu, bazen sakin ama samimi
Yemek yapsın yeter gerisini ben organize ederim. 😂🤣
Çeşitleri mi var onun da ya 😅
Deli dolu olsun be😅
Seven hepsini yapar zaten seni tüm kusurlarınla sever hazmetmeye çalışmaz
Bir hanımefendi tarafından özene bezene sevilmek isterdim.
Benim ona değer verdiğim gibi değer versin yeter bana
Mezara kadar aşk ile
Ortaya karışık olsun saydıklarından 😂
Çıkarsız, abartısız ve samimi sevilmek isterdim
Deli doluu ❣️🐣
Sağlıklı sevilmek isterim. 😅
Zarar vermeden. İncitmeden.
Karşı cinsin ruhunu okşayarak
Sevildigimi sonuna kadar hissetmeliyim
Bilmem yaşamadıgım bir duygu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?