Yıllardır unutamadığım, gururumdan geri dönemediğim eski aşkımı nasıl bırakabilirim?

Merhaba benim yaklaşık 3-4 yıl önce okulda benden 1 yaş küçük sevdiğim bir kız vardı. Ben bu kıza teklif ettim ama ne konuşmuştuk ne başka bir şey, sonuç olarak reddedildim. Daha doğrusu reddedilmedim bile cevap dahi vermedi. Ben hiç sevgili yapmadım kız ortamı fazla olan bir çocuk da değilim her gece onu düşündüm 2 defa daha teklif ettim hepsi cevapsız kaldı. O 12 oldu ben de mezun oluyorum bu sene okuldaki son günümde ortak arkadaşımız geldi ve bana durmadan çok yakışıklı olmuş teklif etsem kabul eder mi çok pişmanım diyor istersen ayarlayayım dedi. Tabii gururuma yediremedim tam unutmaya başlamışken geri geldi nasıl olsa daha görmem diye reddettim. Ama aklıma bir kez tekrar girdi yine gecelerimi onu düşünerek meşgul ediyorum sağım o solum o olmuş durumda herhangi bir konuda aklıma o geliyor ne olursa olsun aklıma o geliyor. Kim benimle konuşmaya çalıştıysa onun için reddettim, kimi ayarlamaya çalıştılarsa onu aklıma getirip reddettim. Artık arkadaşlarım bile delirdin mi unut artık onu diyorlar. Anlatacak akıl alacak kimsem de kalmadı son çare buraya yazmayı düşündüm. Lütfen bana bir akıl verin artık dayanamıyorum onu istemeye gururum el vermiyor korkuyorum ama onsuz da olmuyor.

Yıllardır unutamadığım, gururumdan geri dönemediğim eski aşkımı nasıl bırakabilirim?