Asiktim acildim ama redetmisti bu kadarini soylicem
Unutamiyorum onu
Yuzunu bakisini konusmalarini aramizda gecenleri
Bu ne bu ya biktim vallahi
Agla agla bittim
Asiktim acildim ama redetmisti bu kadarini soylicem
Unutamiyorum onu
Yuzunu bakisini konusmalarini aramizda gecenleri
Bu ne bu ya biktim vallahi
Agla agla bittim
Reddedilmek insanın içine dokunuyor çünkü sadece bir kişiyi değil, o kişiyle kurduğun hayali de kaybediyorsun. İki yıl geçmesine rağmen aklına gelmesi zayıflık değil, yarım kalmışlık hissi. Ama silmeye çalışmak genelde ters teper. Zorla unutulmaz, zamanla yer değiştirir. Onu aklından atmaya uğraşmak yerine, o dönemdeki senle vedalaşmayı dene. Kendine şunu hatırlat; seni istemeyen biri, senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Bazen insan kişiyi değil, ihtimali özler. Ve o ihtimal artık gerçek değil.
Bide s@lak gibi ondan sonra sevmedigim biriyle sevgili oldum o da terketti ve hayatimi mahvetti 20den fazla kilo aldim
Zamana bırak zaman herşeyin ilacıdir ağlamak istediğinde ağla ama sonra devam etmeyi bil hep takılı kalma bunun sana faydası yok elbette duyguların var üzülüyorsun ama böyle devam edemezsin ki kendini hiç uğruna yıpratma önceliğin kendin olsun 🌼
Yalnizlik cok zor geliyor artik bana
Onu dusundugumde bu his gidiyor ama nebileyim
Kalbin çok yorulmuş, yazdıklarından resmen hissediyorum 😔💔 İki sene bu duyguyla yaşamak gerçekten ağır… Reddedilmek insanın özsaygısını da zorluyor, bu yüzden bu kadar takılı kalman çok normal aslında.
Unutmak zorunda değilsin, ama onun hayatında yeri değişebilir. Şu an sanki “tek o vardı” modundasın, halbuki senin yaşında hayat daha yeni başlıyor. Kendini suçlama, “Niye unutamıyorum?” diye kendine kızma. Her aklına geldiğinde “Bu his geçecek, ben iyileşiyorum.” diye kendine hatırlatma.
Mümkünse onu tetikleyen şeyleri azalt, sosyal medyadan, ortak anılardan biraz uzaklaş. Boş kaldıkça zihin eskiye kaçar, o yüzden kendine yeni rutinler, hobiler, insanlar ekle. Yeni birine hazır değilsen bile, sosyal hayatını hareketlendir, kalbin yavaşça hafifler. 🌸
Senin için en zor an hangisi oluyor, gece mi mesela, yalnız kaldığın zamanlar mı? Biraz daha anlatmak ister misin? 🥺💬
Cevap
6Cevap
2 sene çok olmus stalkı bırak onunla alakalı her şeyi sil hayal kurmaya kalktığında kendini uyar ve gerçekliğe dön unutursun
Stalk yapmiyom hic
Ama hayalimde o da olmazsa yalnizim
başkasını bul o seni istemiyo kendi kafandakiyle yasayıp gidiyon
Baska biriyle sevgili oldum zaten s@lak gibi ve onu sevmiyordum o da 1 ay bile surmedi oysa arkadastik bu olay ile basladi arkadasliginiz 7ay sonra sevgili oldum narsist biriydi hayatimi mahvetti yarabandi olmak kullabilmak bu tarz hisettim terketti ve yetinmedi hizini alamayip bana psikolojik zararlar vurdu
Kendini meşgul etmen lazım sana ilgi duyan birini bul ve sohbeti elinden geldikce kesme kafanın dolu olması düşünmene engel olacak
Ya sinir oluyorum ya yok iste yok
Biri yok
Ben de birine bisey hisetmiyorum
Bu takinti bendeki
Ondan once de bir takintim vardi o da bi degisikti erkek degildi yani
Unutacaksın geçmişte kalmış karşına sevebileceğin birisi çıkacaktır o zaman tamamen unutursun
Siz ağlayıp rahatlayabiliyırsunuz
Kendine gel mal mal dolanma ortada
Başkasını bularak
Yok ama olmuyir
Baska biriyle sevgili oldum zaten s@lak gibi ve onu sevmiyordum o da 1 ay bile surmedi oysa arkadastik bu olay ile basladi arkadasliginiz 7ay sonra sevgili oldum narsist biriydi hayatimi mahvetti yarabandi olmak kullabilmak bu tarz hisettim terketti ve yetinmedi hizini alamayip bana psikolojik zararlar vurdu
O da herhalde mutlu simdi yurtdisina okumaya gonderdi babasi okulunu birakti
Asik oldugum ise redettikten sonra bana nefret etti yuzume bile bakmadi yolunu degistirdi ayni yerde bulundugumuzda olaylar karsiik kiz arkadasimdan hoslaniyordu cunku o da bana gore mi ne onu redettigini dusundu ve kizla onun hakkinda eskrta gidiyor sanirim diye demistim (bir arkadasim dedim iyle dedi bana suphe etmis cocuk hakkinda ama dogru mu bilmiyorum) demekki kiz ona demis yoksa niye benle konusmasin o bile redetti sonra rededildi ama arkadas kaldilar sanirim sonra is hayatina basladi
Ben bi b. k olamadim
Psikoloğa falan da gidiyorum ama bos sanki hersey benle alakali yapmiyroum diye boyleyim ama boyleyim diye de yapamiyorum zaten
Biliyorum da nasil olucak o
2 gundur herseyi ust uste yasiyorum kafamda yatagimdan kalkmadim hic
Bu aksam markete ciktim geldim
Son olarak onu unutamadigimi ve bu hisleri neden oldugunu da gordum ama simdi napicam
Neden bu kadar korkuyorum insanlardan neden iliskim yok yalnizim hep
Spor bile yapamiyorum yapsam en azindan psikoloğum oyle diyor o iyi gelir diyor da neden yapmiyorum
Dogru bu bana onceki birini hatirlatiyor bir kizdi neyse iste onda da benzerdi
Ben hasta miyim acaba
Anladım rahatsız ettigim icin kusura bakmayin o zaman
Teşekkür ederim ama ben utaniyroum bu seylerden his mi dusunce mi ne
Rahatsiz ediyor bide
O yuzden oyle
Kacma istegi geliyor herkesten aslinda
Sen de mi yasadin nasil yani
Aa
Ama ben bu cocuk ve o kiz ikisine de takinti yapmisim ve rahatsiz edici bi sey gi I kafamda kalmis cozulmuyor sanki
Normalde hatirlamam ama bazen boyle oluyor ama hatirlamasam da hayatimi sabote ediyorum
Baska seylere odaklaniyorum gercek seylere degil
O kiz bana sunu derdi: kalk bisey yap. hayatinda bir sorunun yok
Sorunun olmadigi halde bile kendine bir sorun bulup kafayi ona takiyorsun
Psikoloğumla son gorusmem de buna benzedi o kizin dedigi gibi
Cocuga gelince ise hasan o da demisti ki
Ikimiz de ayniyiz aslinda tek sorun benim biseyler yapiyor olmam (bide depresyonda oldugumu soylemisti bikez)
Yalniz degilim yani
Ama bu cocuk bi baska nebileyim onun da unutamadigi biri vardi anladigim kadariyla ama nebileyim ya of of ona benzeyen birini gordugumde de boyle oluyom
Yeter ama artik cik kafamdan diyorum
Bir yandan icim onun gibi olmak da istiyor ask degil bence bu yoksa niye onun gibi olmak isteyim
Hayatla iyi mucadele ediyordu demekki fazla hayrandim ona
Bunu da hisetmistim baslarda kizi bilmem ama cocuga oyleydi
Ve bazen gercekten oyle mi yaparim yoksa bana mi oyle geliyor da diyordum diyorum
Bana da bir iki kisi sey dedi psikoloğum da dahil hani onu sevmiyorsun psikolog oyle demedide ben kisaca kabaca diyorum
Hani dis gorunus sadece kisaca boyle diyelim
Kime desem ki hatta mesela durusttu birbirimize benziyoruz onda bana tanidik gelen bir his var hani nedense biyle diyorlar cunku en basta dis gorunusunden bahsediyroum hep
Bide sey dusundum ben acaba o kadar da guzel degil miyim huna iyle uzulmem yani sey icin teselli icin degil gercek ne onu bilmek istiyorum sadece
Peki ben o zaman o kadar mi korkagim ki o mukemmel ben ama yapamiyorum diyroum kafamda onu yani kendimi olmak istedigimi onun uzerinden eger hayal ediyorsam ya yani kadin mi degilim? Cinsel kimlikle bi sorunum mu var acaba ya da ne yani anlamadim
Haklisin aslinda da kafamda sikinti var iste diyorum bende var biseyler
Niye biyle yapayim ki kendimi onun gibi olmasini isteyim ama ona arzu duyuryoum ablamiyorm hic kendimi
O kiz da oylr normal degil cunku hemcinsime boyle hisetmem bununla ayni hani ask farkli da bu degisik fantezi tarzi boyle psikopatlik anormallik
Kendimde ama iyi bisey olsun hayor kabul etmem birisinde olunca hayran olurum veya birisinde onu yaratirim sanki boyle daha mukemmel olsun isterim ama ben pek yapmam da o yapsin isterim sonra da boyle iste potansiyele dedigin gibi bi hayale asik olmak
Ben psikoloğa bublari anlatamam
burada anlatinca noluyor ki hem rahatsiz mi ediyorum
Ay tamamm
Tamam
Peki guzel olmadigimdan mi begenilmiyorum sence ne
O cocuga gore cirkin miydim
Genel olarak cok da guzel degil miyim ben sence kirilmam merak etme
Nasil degisir ki kim adriana limaya guzel degil der
Guzellik o kadar goreceli degildir
Gosterebolirim
Hm ben de bilmiyorum yani begendigi kiz da bisey degildi pek
Ama saygi duyuyorum