+1 yılEski bir ilişkiyi unutmak bazen zor olabilir, ancak zamanla ve doğru yaklaşımlarla bu süreci daha kolay hale getirebilirsiniz. İşte eski sevgiliyi unutmanıza yardımcı olabilecek bazı yollar:
1. **Zamanı Tanımak:** İlişkinin sona erdiği anda hemen unutmak mümkün olmayabilir. Zaman, duygusal iyileşme için önemlidir.
2. **Kendinize Zaman Ayırmak:** Kendinize odaklanmak, kendi ihtiyaçlarınızı keşfetmek ve bireysel olarak büyümek için önemlidir.
3. **Sosyal Destek:** Arkadaşlarınız ve ailenizle zaman geçirmek, duygusal destek almanıza yardımcı olabilir.
4. **Yeni Şeyler Keşfetmek:** Yeni ilgi alanları edinmek, hobileri geliştirmek veya yeni deneyimler yaşamak, zihninizin meşgul olmasına yardımcı olabilir.
5. **İleriye Bakmak:** Geçmişe odaklanmak yerine geleceğe odaklanmak, yeni hedefler belirlemek ve hayatınıza devam etmek önemlidir.
6. **Duygularınızı İfade Etmek:** Duygusal olarak hissettiğiniz şeyleri ifade etmek ve gerekirse bir terapistle konuşmak duygusal iyileşmenize yardımcı olabilir.
7. **Sosyal Medyadan Uzak Durmak:** Eski sevgilinin sosyal medya hesaplarını takip etmek, süreci uzatabilir. Bu nedenle uzak durmayı düşünebilirsiniz.
8. **Düşünceleri Kontrol Etmek:** Eski sevgiliyi düşünmek normaldir, ancak bu düşüncelere takılıp kalmamaya çalışın.
9. **Geri Dönüşleri Engelleme:** Eski sevgilinizle iletişimi kesmek ve her türlü geri dönüşü engellemek, duygusal iyileşme için önemlidir.
10. **Profesyonel Yardım:** Eğer süreç zorluyorsa, bir terapistten profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz.
Herkesin duygusal iyileşme süreci farklıdır, bu yüzden kendinize sabır gösterin ve kendinizi desteklemek için gerekli adımları atmaktan çekinmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunların hiçbirini yapacak güç bulamıyorum ki kendimde 😔😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak diye bir şey yok.
Yokluğunu kabullenir ve alışırsın.
Başka manita yap diyenlere bakma. Kalbi kaşarlaşmış onların12 Yorumla
Soran+1 yılYa evet yeni manita nasıl yaparım ben bu içimdeki acıyla baskasina nasıl gidip onun da hayatını mahvederim
- +1 yıl
Yara bandı olur o manita değil
+1 yılEski sevgili içinde açan bir çiçek ona bakma sulama zamanla solup gidecek fakat sürekli düşünürsen açacak dallanıp budaklanacak
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tespit ve yerinde bir tespit teşekkür ederim
+1 yılhöngürdemlerini sinirini tolere ede bilecek bir insanla sohbet etmen gerekir bir de bakmışsın unutmuşsun
125 Yorumla
Soran+1 yılHöngürdemler?
- +1 yıl
ağlamanın romantik hali sen ağlayınca höng höng yapmıyon mu
Soran+1 yılYok be doğru düzgün ağlamam bile
- +1 yıl
yav bu kızlara ne oluyor ya eskiden en azından ağlardınız peçete verirdik sümüğünüzü silerdiniz
Soran+1 yılBen hep içime atarım yavrum
- +1 yıl
lütfen bayan efendi saygınızı taknınız ben sizin bildiğiniz erkeklere benzemem ne oluyor yavrumlu mavrumlu öyle
Soran+1 yılŞaka yaptım ya 🤣🤣
- +1 yıl
bende şaka yaptım ki 😁😁
Soran+1 yılFark ettim yavrum da belli etmeidm 🥺🤣
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
acaba bir ihtimal isminin Baş Harfi B Olabilir mi
Soran+1 yılNo b harfini hiç sevmem 🤣
- +1 yıl
yav benim bu gizliler üzerinden sherlockçuluk oynama tutkum ne olacak ya birde tuttursam
gel tanışak mı matematik seviyorsan sana ornitoreng alırım
Soran+1 yılHahahahaha matematik de sevmem 🤣
- +1 yıl
ah be oysa ne kadar da yavrum diyen ekonomi uzmanına benziyodun uzaktan hayal edince
Soran+1 yılAhhahaha senin hayaller siyah poşete dostum tıpkı benimkiler gibi 🥲
- +1 yıl
oh f*ck the system ben gidip espresso içeyim
Soran+1 yılAfiyet bal sugar
- +1 yıl
ornitoreng aşkına sen kimsin çok o gizliden böyle bir varlık neden daha önce karşıma çıkmadı
Soran+1 yılBsbshsjsjsjjsjsks
- +1 yıl
yok artık içim rahat etti sen o değilsin
Soran+1 yılNsnsnsnsnsnsm keşke olsam sjjsjsns ne güzel. olurduuu
- +1 yıl
olamazsın bacım olamazsın o bitane
Soran+1 yılAyyyyyyy. ne güzel aşk
- +1 yıl
erkek ruhundan hiç anlamıyorsun ya yontulmamış odun
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Herhangi bir yola başvurursan hata yaparsın. Akışına bırak. Ağlamak istiyorsan ağla. Anlık öfke nöbetleri geliyorsa doya doya söv.. Ama unutma çabasına girme... Hata yapar kendine zarar verirsin
00 YorumlaBenim profilime gir benceler kısmına gel orada bu konu ile ilgili yazdığım yazılarım var. Onları oku bi iyi gelebilir 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim hemen bakayım🌸
+1 yılYerine başka birini koymadığının sürece unutamazsın ama zaman içerisinde bıraktığı acı elbet azalır.
09 Yorumla
Soran+1 yılYerine başka birini koyamam ki
- +1 yıl
Dediğim gibi bu zaman alan bir süreç. Bir süre ciddi bir şekilde acı çekiceksin bundan kurtulma şansın yok. Zaman geçtikçe başka insanlara şans vermek isteyeceksin zaten. Ama bu süreçte eski sevgilinle hiç bir türlü iletişime geçmemen gerek. Ondan haber almamalısın. "Gözden uzak gönülden ırak" misali.
Soran+1 yılÇok karışık çok olaylar oldu ama anlatacak kimsem de yok gözden uzak zaten başka şehre taşındım onunla olan anılar yüzünden
- +1 yıl
Başka şehre taşınman güzel olmuş. Anılarının olduğu yerlerde gezmek süreci uzatırdı. Olur da olayı anlatmak istersen dinlerim eğer seni daha iyi hissettireceksr.
Soran+1 yılÇok uzun mesele canını sıkmak istemem
- +1 yıl
Benim teklifim sen istediğin sürece geçerli.
Soran+1 yılİstiyorum aslında ama çok uzun ve dalga geçmenden korkuyorum
- +1 yıl
Ben dalga geçmek için bu teklifi sunmadım. Anlatmak sana iyi gelecekse eğer seve seve dinlerim. Sen istemediğin sürece olay hakkında bir yorum yapmam. Çünkü haddime değil.
Soran+1 yılİstek attım size
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılSenin için çabalamayan birine kendini göstermek için çabalama lütfen r
14 Yorumla
Soran+1 yılBitmesi gereken bir ilişkiydi sevilmedim değil çok sevildim.
- +1 yıl
Sorun kimdeydi
Soran+1 yılGenel anlamda ilişkimiz sorunluydu aynı zamanda sorun bendeydi. de
- +1 yıl
Zor Bi durum
+1 yılEski aşkını unutmanın tek yolu
Yeni aşklara yelken açmak
Yoksa boş kalan yanın hep eski sevgilini zikredersin...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol bir ara unutuyorsun unutmaya çabalama. Başka şeyler ile uğraş.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şeylerle uğraşmak bile içimden geliyor iyice içime kapandim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önüne bak kafanı meşgul et kimse umursamıyor sen yoluna devam et
03 Yorumla
Soran+1 yılKafam sürekli onda keşke Başka şeylerle meşgul oslam
Soran+1 yılİnanır misin hepsinde geliyor aklıma 🥲🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYolu yok. Sevilen kişi eskimez, eskimeyen kişi unutulmaz.
00 Yorumla
+1 yılÇivi çiviyi söker git bul birisini evlen
Sevgililik değil evlenecek insan bulun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ☹️ama her şey zaman ne yazıkki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de aynı hisleri yaşıyodum birden bu gece bi soğuma geldi daha sabah üzülüyordum ayrıldık diye çok garip
026 Yorumla
Soran+1 yılKalbim sancilaniyor keşke geçse
Cevap sahibi+1 yılBenim de en başta öyleydi işte ama yaptıkları vs beni soğuttu heralde. Ne kadar oldu ayrılalı
Soran+1 yılSuçlu. olan benim 🥺🥺yeni sayılır aslında çok uzun ve karmaşık
Cevap sahibi+1 yılBenimki de aynı şekil. Ben suçluyum ve karmaşık 1 ayı biraz geçti
Soran+1 yılNe olacak bizim bu halimiz 🥺
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki zamanla acı vermicek sonra başkasını sevicez. Mesela en başlarda libido iştah ve her şey sıfırdı resmen kilo verdim vs. Şimdi libidom durduk yere tavan yapıyo gayet iştajlıyım.
Soran+1 yılBende sorun şu ki yemek yiyorum sıkıntıya girince bunun sebebi çok düşünmekten şeker isteği oluyormuş kilo. aldim 🥺
Cevap sahibi+1 yılBende de tam tersi işte kilo verdim ama işime geldi. O varken sporu bırakmıştım birden kilo verince eski formun parçalı görüntüm oluştu. Karın kaslarım tekrsr çıktı. Zamanla alışırsın. Benim tek yapamadığım onu hâlâ beklemem gerekiyo mu gerekmiyo mu karar verememek. Böyle olunca da başkasına şans vermek zor oluyor.
Soran+1 yılKeşke senin gibi aşk acısı vücudumu şekillendirseydi🤣🤣belki seninki yeni bu halini beğenir de dönmek ister şanslısın
Cevap sahibi+1 yılYok be dönmez eski flörtüne yazmış bile. Ben de burada cinsellik sorularına cevap vermeye bile çekiniyorum aldatmak sayılmasın diye. O kadar yani. Sen de biraz evde de olsa antrenmam yap ncmskckdf
Soran+1 yılEski flörtüne yazmış bile derken? Nasıl yani, siz konuşuyor musunuz nasil haberin oldu? Yani bence aldatmaktan artık vazgeç bitmiş ilişki abartmasan mi? Ben tombik oldum hbsjsjs
Cevap sahibi+1 yılYani bir şekilde öğrendim dayanamadım eski flörtüne yazdım ckdlckldd ama benim olaylar da baya karışık. Bitmiş ilişki ama ben akrep erkeğiyim biraz libidom yüksek burada biriyle denl gelsem kendimi tutamam olay s*tinge kadar gidebilir. mastürbasyon falan derken o iş bitince olan pişmanlık beni geriyo ve ben yaparsam o da yapar düşüncesi sarıyo
Soran+1 yılEski flörtüne yazdın abovvv bence kız duyarsa senden tiksinir ha bu arada belki. de çocuk kıskandı sana yalan söyledi 🤣🤣 diğer konuya gelecek olursam. da bitmiş bir ilişki den sonra ne yaparsan yap kıza ne yani
Cevap sahibi+1 yılEvet öğrendi ve beni hastalıklı olarak düşünmüş asıl canımı sıkan o ckmdkcldkf. Bir de diğer konuda her an yapmak istiyo bazen canım özellikle gece bu geç saatlerde ama yatakta yap sonra kalk duş al çok üşeniyorum mcmdmcmsmkc. Yoksa patlatırım
Soran+1 yılEringenlikte var tâbi.. hahahahah ya kusura bakma ama ben de eski sevgilin gibi düşünürdüm üzülme yine de sen. Amaaaaa seviyorsun ne güzel keşke benimki de beni sevseydi 🥲🥲🥺🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılEringenlik var tabi hele patlattıktsn sonraki yorgunluk yerimden kalkmaya bile engel olabilir ncmdnckdkckdkf. Yaşadım biliyorum. Az sabah kalkıp gusül alırım ya diye uyumuşluğum yok. Diğer mevzuda da kız arkadaşımı kullanıyordu resmen çocuk ben uyardım arkasından argo falan kullandı. Ben uyardım dediğim kuzenine söyledim. Ardından çocukla muhabbet kesilmiş ama bana da hastalıklı dedi ve çocukla konuştuklarını hiç ama hiç çekinmeden söylüyordu utanmadan
Soran+1 yılAnladım bu kız sevmiyo seni
Cevap sahibi+1 yılEvet muhtemelen artık sevmiyo. Ama bi süre sonra öfkesi vs geçince belki özler ne biliyim. Sence özler mi?
Soran+1 yılÖfkelenme. sebebine göre değişir
Cevap sahibi+1 yılBenim ilgisizliğimden ve kıyafetine karışmamdan
Soran+1 yılŞimdiki değil de bundan önceki sevgilimde böyleydi bitti daha da dönmedim bence sen kızın üzerine gitme eski flörtüne falan da yazma şimdi oldu yani kızın sana niye hasta dediği... Sen kızı sal özür mesajları falan atma gayet tatlı tatlı hayatına devam ediyormuş gibi yap sıfır iletişim kur. Onu sosyal medya hesaplarindan çıkar.
Cevap sahibi+1 yılZaten daha konuşmuyorum hesaplardan da çıkmıştık. Sen eski sevgilini sonradsn hiç özledin mi
Soran+1 yılGizliden çık bence istek atayım özelden konuşalım uzun bir mesele ve kızı çok iyi anlıyorum kızı sana geri döndüreceğim bari sen mutlu ol🌸
Cevap sahibi+1 yılÇıktım İnşallah döner ya cndmkckdf
Soran+1 yılO iş bende🤣🤣istek attım Xper az sen yaz
Cevap sahibi+1 yılYazdım
+1 yılHelal olsun, güzel sevmissin, ne olduda ayrildin acaba merak ettim,
Senin gibi seveni olsa insanin gerisi boş
Her şeye bedel
Ama karsidaki anlamadimi. ne yaptida bitti
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim hatalarım yüzünden bitti keşke güzel sevmeyi becerebilseydim.. sevdim çok sevdim ama güzel sevemedim.
- +1 yıl
Ne hata yaptın özel deilse
Soran+1 yılÖzel değil defalarca kez aldattım ve yalanlar söyledim
- +1 yıl
Bu olmadi şimdi, unutamiyacagin birisini aldatamazsinki, gözün kimseyi gormez, seytanami uydun
Soran+1 yılOlay çok uzun ve çok karmaşık
- +1 yıl
Merak ettim, ozelden yazarmisin
Meditasyon yap iyi gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim deneyeceğim
+1 yılSeni kaybetti diye o üzülsün sen değil kimse için üzülmeye değmez
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında kaybeden benim çok güzel seviyordu hatalı olan bendim🥺
- +1 yıl
Hatalı olan sen isen demek kırmışsın üzmüşsün ki bitmiş. Hayat işte hatalar biz insanlar içindir kalbini almanın yolunu bul eğer çok seviyorsan sevginin arkasında dur
+1 yılYeni hobiler edinebilirsin ya da aşağıdaki bir kişinin de dediği gibi meditasyon yapabilirsin. Kafanı meşgul edecek şeyler yapman çok iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılHala yarım kalanlar varsa önce onları tamamla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. Unutmak öyle kolay mı sandın 🎶
11 Yorumla
Soran+1 yılKolaysa söyle hemen unuturum 🥺
+1 yılhayata devam zaman unutturur
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 💕😔
+1 yılGözden uzak olan gönülden de uzak olur
02 Yorumla
Soran+1 yılŞehir değiştirdim yine aklımdan çıkmıyor. Başka bir ile taşındım yeniden sıfırdan başladım hayata.
- +1 yıl
Zamanla unutursun çivi çiviyi söker
DELETE / SİL tuşlarını kullanmak
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o kadar basit olsa 🤣
Soran+1 yılEngellemeyi o yaptı 😲
Soran+1 yılOlaylar biraz karışık
+1 yılZamanla unutursun, neler unutulmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ya
+1 yılonu kizla hayal etmek
03 Yorumla
Soran+1 yılHayali bile ağlatıyor 🥺
- +1 yıl
neyin hayali
Soran+1 yılOnu başka biriyle hayal etmenin hayali.
+1 yılUnutulmuyo zaman diyeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Yolu yoktur kafada bitireceksin
00 YorumlaUnut yaz 1903 e yolla
00 Yorumla
+1 yılbaşkası ile olmak sanarsın ama o da unutturmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kendini biseylere ver spor gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çivi çiviyi söker
00 Yorumla
+1 yılUnutamazsın, alışacaksın..
00 YorumlaBen çok basit hemde çok zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYeni sevgili yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanın acıya acıya unutacaksın acısız bir yolu yok
00 Yorumla
+1 yılBenimde acıyor bilen yazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılDert ortağım 🌸🌸
Yeni yol çizmek
04 Yorumla
Soran+1 yılBir başkasıyla mi
Soran+1 yılBir başkasıyla olmuyor ya
+1 yılBaşka birini bularak
06 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız.
- +1 yıl
Neden ben unutturabilirim
Soran+1 yılHhahahahhaa
- +1 yıl
Gülmeyi bırak istersen
Soran+1 yılSen de ufak at da civcivler yesin
- +1 yıl
Unutturabilirim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayal ederek
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılYenisini daha iyisini bulmakda bir yöntem 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Yolu zaman
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum bilsem onu bende yapicam
00 Yorumla
+1 yılhayatına yeni birini almadığın sürece zor.
00 Yorumlayenisini bulmak güzelim ciivi civiyi söker
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyenisini bulmak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYeni sevgili yap
00 Yorumla
+1 yılacımasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni sevgili
00 Yorumla
+1 yılZaman geçmesi lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılZamanla acısı daha çok artıyor unutmuyorum ki
+1 yılBaşkasını bul
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum