Sizce de görüştüğüm kişi tam bir karaktersiz değil miymiş?

Sosyal medyadan tanışmıştık, başta elde edene kadar haftalarca peşimden koştu, engelledim ertesi gün sistemden numaramı buldu yalvardı ben sensiz bir gün bile geçiremedim dedi nolur bize bi şans ver pişman olmayacaksın falan dedi, takıntı yapmış gibiydi resmen. Evlilik hayalleri falan. Annesine bahsetmiş benden, hazır olun 1 ay sonra kız istemeye gidicez vs diyodu ailesine, aşırı hevesliydi. Annesiyle telefonda konuştum her şey çok güzeldi onun bu ilgisinden çabasından etkilenmiştim duygularım oluştu, bu sefer o elde etme rahatlığıyla daha az iletişim kurmaya başladı 1 ay gibi kısa sürede azaldı ilgisi. Sesli konuştuğumuzda normal özledim seni diyo romantik davranıyo, ama gün içinde mesajlaşmalarımız azalmıştı. İş stresi, tayin stresi falan bunları bahane etti. Kafam bozuk diyodu. 4-5 saat yazmıyodu. Okeye gidiyodu ya da uyuduğunu söylüyodu ben defalarca onunla bağ kurmak istediğimi söyledim daha çok iletişimde olmak istedim ilişki içindeyken bile özlüyodum ama en son ne kadar sevsem de dayanamayıp gittim. İnsanlar bunu neden yapıyor? Elde edene kadar çabalayıp sonra neden ilgiyi azaltıyolar?

Sizce de görüştüğüm kişi tam bir karaktersiz değil miymiş?