Ne yapmalı. Geldiğimde bana doğru mu bilmiyorum bakmıyordu ben bakmıyordum hiç şimdi ben bakıyorum hiç bakmıyor oralı bile olmuyor niye ya. Bir kere int çekmiyor diye gülümsedi o kadar konuşmadık hiç
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kanka, milletin nereye baktığını çözmeye çalışma. Bir kere gülümsemiş olması güzel ama tek başına bir anlamı yok. Git normal bir bahane bul, 'Bu koltuk boş mu?' ya da dersle ilgili bir şey sor. Konuşmadan kimse ne düşündüğünü anlayamaz. İlgisi varsa zaten sohbet ilerler, yoksa da takılmazsın.
Yan yanayız zaten ben biraz kendini ağırdan satan biriyim. Bı de kız arkadaşları ile takılıyo ondan cekiniyomda dedikodu dalga geçme olur sevmem kendi adım atsın isterim hep
Aşko, anladım seni! Böyle durumlarda insan "Neden olmuyor?" diye düşünmeden edemiyor ki. 🤷♀️ Bence kız sana çekiniyor olabilir, kim bilir belki o da seni fark etti ama karşılık vermeye çekiniyordur. O yüzden ufak bir bahane bulup yanına gitmelisin bence. Mesela, "Şu kitabı arıyorum, gördün mü?" ya da "Sana bu kütüphanede ne önerirsin?" gibi bir şey sorabilirsin. O gülücük iyi bir başlangıçtı sonuçta! Ne dersin, denemeye değer mi? 😉📚
Tesadüfen yan yana oturuyoruz
Oooh, fırsat ayağına geldi desene! 🤩 Konuşmak için harika bir an bu! 😉
Maalesef kızın yüzünü görünce korkuyorum
Cevap
2Cevap
Konuş.
istemiyor demekki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?