Nasıl olacak o iş ya tüh, üfff içimizden gelmiyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl olacak o iş ya tüh, üfff içimizden gelmiyor

Kadınların yorumlarını okudumda aklıma sosyal medyadan bir röportaj geldi
- kadın şiddeti hakkında ne düşünüyorsunuz
- abe ben evde oturuyordum televizyon izliyordum benim suçum ne
Diyor bu kadınların bahsettiği erkek ile ben ve benim gibi karakterli efendi dürüst olan erkekler aynı mı yoksa sadece o erkekleri mi biliyorsunuz
3 yaşındaki bir çocuğun bile aklını kullanıp bu benim için kötüdür diyebildiği bir dünyada ondan 10 kat yaş farkı olan bir canlının kendi ecelini seçmesi kendini kullanıp atacağını bildiği halde yanlış seçimler yapmasını şiddet bağımlısı bir erkeği tercih etmesi ve hayatı zehir olduktan sonra da konuyu kadere bağlayarak kaderim böyleymiş diyerek Allah'a isyan etmesi kadar kötü bir durum yok
Şiddet bağımlısı kadın katili bir kaç erkeğin yaptıkları ile ortamcı erkeklerin yaptıklarını diğer erkeklere mal etmek hepsini aynı sınıfa sokmakta çok büyük kul hakkına giriyor
Yanlış seçim yaparak yarı yolda bırakılıyor kullanılıp atılıyor sonra karşısına düzgün biri çıktı mı hoşuna gitmiyor nedense erkeklere güvenmiyor ilişki düşünmüyor ama benzer biri çıktı mı yine ilişki düşünüyor bu sefer güveniyor ama yine aynı şeyleri yaşıyor
Zaten adamlığa karaktere efendi sadakat Allah korkusu merhamet dürüstlüğe bakan bir kadın erkeğe iyi davranmasa bile o adam seviyor ise sahiplenir sizi mutlu eder yaşatır gençleştirir kafanızı yaşadığınız zaman huzur verir stresinizi alır ama nerede onlar çok sıkıcıdır heyecan vermez mideniz bulanır
Böyle devam keee kime laf anlatıyorsam bildiğinizi okumaya devam
Valla kim nasıl geliyorsa öyle agırlanır bende kafasına göre yani, hoş kadınlar biraz odun olur içi çürümüş kütük gibi felan, içinde bir yerde küçük bir iyilik varsa onuda çekip çıkartmasını iyi bilirim egoist ve bencil ise zaten uğraşılmaz yüreği değil kötülük kadının damarlarının içinde gezer ger saniye zihninde , ruhundan bulaşır onlardan bi bhokokko olmaz
Toksik bir insansa kendine kötü davrananı severler. ama normal bir insansa kendisine iyi davrananı severler. yani kişiye göre değişir. ben tabi ki de bana iyi davranan bir kadını severim. bana kötü davranan güvenmeyen ya da değer vermeyen kadınla zaten arkadaş bile olmam direk silerim ve samimiyeti yok ederim.
Kötü davrananı seviyorlar sjjs
Evet ondan sdfs
Bayılıyorlar öylesi saç baş yolduracak kadın dediğin sjsjs
Ben sert kadın severim dsjs ama saygısızlığa tahammülüm yok
Mıy mıy olmaz sert kadın dediğin :D
mıymıy olmasın işte ağırbaşlı olgun olsun :D
Ciğerini söker eline verir, ciğer kalmadı ağa dersin kankalarına sjdjs
Tövbe tövbe sdjs ciğerimi sökecek insan daha doğmadı
Sert kadın isterken dikkat et maviş sjdjs
Dikkat ederim merak etme sarışın sdjsjs 🙄
Herkese hak ettiği gibi davranılır. Sevgini aşırı şımartır eksiği soğutur hep derim her şey bir dengede olacak ama bazen ufak tefek şeyler olabilir. Mesala elma hamsa yiyemezsin ama kayısının olmamışınıda yersin biraz buna benzer aşk. Herkes aynı olmaz
Canım benim, o "yararım kafanı" tavırların var ya, bayılıyorum sana! 😂 Ama aşkta da öyle değil mi, kendini olduğun gibi sevmeyen biriyle zaten ne işimiz olur ki? 💖 Sevgili olmak için maskeler takmaya hiç gerek yok bence. İçinden gelmiyorsa sırf biri gelsin diye nazik davranmaya çalışma. Unutma, doğru insan seni sen olduğun için sevecek! 🥰 Sen de böyle tatlı sinir hallerini ona gösterirsin, o da keyiflenir belki. 😂 Ne düşünüyorsun, kendini gizlemeye değer mi sence? 🤔
Bayılıyon mu kız sjdj
Bayıl bakim jsjssj
Cevap
71Cevap
İyi davran ki kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıversin sonra da nerede ruhunu emen toksik sarmaşık varsa ona aşık olsun seni terk ediversin
Aynen de öyle oluyor :D
Kendin ol yeter iyi davranmana gerek yok sadece sen iyi olduğun için olacağın insandan hayır mı gelir 😂
O ne demek ya
Neden iyi davranmak zorundayız ki? Onlar bize iyi davransın sonrasına bakarız.
Katılıyorum 🤝
İyi olan erkeğe tabi ki iyi davranırım ama bana farklı acımasız muamele gösteren bir erkeğe muhtaç değilim onlar olmadan da olur. Sjsj
Sevgili istemiyorsak nasıl davranacağız
Yahu siz değil biz sjdj
Bende kendim için sordum aaa 😅 bu adamı da bana benzetiyorlar
Sana mı benziyor jsdj
He bana benziyormuş öyle diyorlar
En iyisi istemeyelim boş ver 😃
Mantıken evet istememeliyiz çünkü keyifss ama zorbalamak da keyifaa
Yaşasın kötülük o zaman...👿
Yes cano
Evet bize düzgün davranırsanız olur
Dislike verdim insallah görünüyodur
İyi davranın bize saksı değiliz biz.
😂😂
İki lafın sonunda kavga edesim gelıo benım 🙄
İki laf çok jsjs
Onlar bize iyi davranırsa zaten otomatikman biz de iyi davranırız. Bunlar iyi davranılmaktan anlamıyor ki 😂
Nerede bunlara köpek gibi davranan varsa onlara aşık oluyorlar bu da bir gerçek
Üstüne bastın 😂
Eğer bizle sevgili olacaksanız bize iyi davranın artık neyle sevgili olmayı düşünüyorsunuz da ona😅✋🏼
İyi davranamıyoruz size çünkü hak etmiyorsunuz
Sizin kadar değiliz
:D genel konuşuyoruz hemcinsini eleştirebilen insanlar candır yap şovunu
Takmayız takarız hsdjd
Hee siz ne sandınız, her kuşun eti yenmez ajajdjaks
Gerek yok. Yüz vermeniz yeterli. Erkekler için ilk başta iyilik yani karekter önemli değil. Nefes almanız yeterli başta.
Ay bravo
Öyle ama ne diyeyim
Eh yani abla 😅🙈 kötü davranılmayı seven erkeklerde var bu arada denk gelirsen öylelerine 😅😂
Hepsi öyle jdjd
Maalesef djdj
Yani sevgili isteyen mecburen erkeklerle muhatap olmak durumunda isteyen olsun ben son erkek tahammülümü kullandım inzivaya çekildim
😌
Erkeklere değil sadece tek bir erkeğe iyi davranmanız gerekir.
Sevgili yapacağım diye eğilip bükülmeye gerek yok kendiniz gibi olun. Sizi her halinizle kabul edecek bir erkek elbette çıkar.
Kabul etmek :D onu bi kabul ettiririm sjjf
Aşkta zorlama yoktur 😅😂🤣🤣
Ya bu erkekler kendini ne sanıyor allasen
Eski sevgilim hep derdi ki
Erkekler normal insan ama biz kadınlar sevgi ve ilgi dilencisiyiz.
Derdi
Eski sevgilin kendi adına konuşsun
Karışmıyorum artık kimin adına konuşursa konuşsun 👍
Erkek sevgili istiyorsan mecbursun, homoluğa da okeyim diyorsan avratlara iyi davranabilirsin ehehe
🤦🏼♀️ iyi davranılmayı hak etmiyor cinsin
İstedıklerıyle pesınden surunduklerı bambaska. O yuzden nasıl ıstıyosam oyle davranırım tutarsızlar cunku akhsnsjs
Omurgasız tipler
Elini verirsin kolunu isterler yapma.
Küfredebildiğin kadar aşık, darp edebildiğin kadar sevgilisin.
Yes be
Kaliteli kadınların onaya ihtiyacı Onlar nerede, nasıl davranacaklarını bilirler.
Kalitesiz olanlar özellikle sosyal medyada kendilerini sürekli göstererek bolca iltifat alıp, egolarını doyururlar.
Yakışıyorsa bazen kötü davrananlar daha çok seviliyor şş çaktırma
Yakışır yakışır jsdjsj
Biliyorum yakıştığını dhdkj
😂 ben kötü zorbalamam ki 😇
Zorbalarsın ama kötü değil çünkü sana o da yakışıyor 😅🤫
Sağol be 🤣😮💨😂
Ne demek efendim, hak eden hak ettiğini vermeyen bizden değildir 🤣
😂
Çok zaman geçince sarmadan duramadım sana. Umarım başıma bela almıyorumdur 😂
Benden âlâ bela mı var? Sjdjs
Sjdkdjfkdjdk ya nasıl özlemişim şu her seferinde gediğine oturan laflarını hahaha tabii ki bela demek sen demek ve buna kendi ellerimle razı oldum shdkdk
Kurban gibisin :D
Özlemden kaynaklı o ya her zaman bu kadar kolay boynumu uzatmadığımı bilirsin 😃
Eyvallah biliyorum seni ya 😅
Hahaha cansın ya hiç bozmuyor da 😅
Bana kötü davranan kadını hayatıma sokmam. Eğer hayatıma girdiyse çıkması yakındır. Birlikteliğin asıl amacı zaten mutlu etmek üzerine kurulu olmalı. Mutlu edemeyecekse var olmasının da önemi yok.
Sen bilirsin, kötü davranırsan kötüyü çekersin.
İyi olanınız mı var pardon jsjd
İşte o senin problemin. Kötülere denk geliyorsan kendini sorgulaman lazım ben nerede yanlış yapıyorum diye. ;)
Yiooo çoğu erkek kötü :D
Yaşasın kötülükk oleyyyyy :) asfa
Ahahaha
:) :) :)
Ne tesadüf benim de kadınlara iyi davranasım gelmiyor.
Niye
Erkeğin ağzından tıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyecen.
Shshsj
Hayır tabiki sadece ruhumuza bize hitap eden özel insan olursa o vakit bir düşünüşünürüz😏
Romantikleşme
Bak içimdekini çıkartma sosi ahaaa😄kafasına kafasına vurasım geliy🤣🤣
Oh yeah :D çıkaralımmmm
İt gibi davranırsan çekici geliyor, ulaşılmaz görüp. Nötrümmmmm
Oşşşt diyeceğiz djdj
Tükür bir de asksk
Başka ne yapayım başka başka shshs
E yani bi zahmet... öyle armut düş ağzıma düş hesabı olmaz..
Yoo hep öylesi oluyor
Önce onlar öğrensin kadınlara nasıl davranılacağını ben davranamam hiç
👏👏
Hatta, cenneti istiyorsanız da iyi davranacaksınız.
Zira anahtarı bizde.
Kim demiş omg
Erkeklerde mi cennetin anahtarı 🤦🏼♀️ omg
Anlamadım 🙄
😏🙏
Hakedene hakettiği gibi davranılmalı belki de
Öyle yapmalı erkekler kötü davranılmayı hak ediyor evet
Gelir gelir bizde kadınları el üstünde tutmak istiyoruz baş tacı yapmak istiyoruz ama bunların kiralinida yapmayı da biliriz de ama içimizden gelmiyo be guzelim ha bize sqygi sevi gosterene baştacı ermwsinide iyi biliriz yeterki içimizden gelsin
Karşılıklı iyi olmak gerek, bu da zorunlu değil kendiliğinden olmalı
Biz olamayız gebertirim
Sen son ilişkinin toksikligini atlatamadın hala 😂😂
Son ilişkim ne alakaydı şimdi?
Biz olamayız deyince öyle anladım 😂
İyi davranış karşılıklı olması gereken bir durum. Kadın erkek farketmez herkes iyi davranışı başta hakeder. Kendini düşürmeden iyi davranılabilir.
Yoo ilk önce onlar iyi davransın da biz gerekeni yaparız bazıları armut pis ağzıma düş istiyor.
Karşındaki iyi huylu karakterli biriyse iyi davranırsın. Kötü insana sırf sevgilim olsun boyu postu yerinde diye iyi davranılmaz.
Bu ülkede bu kadar kadın meraklısı varken nasıl davrandığınızın bir önemi yok. Zaten herkes kendi dengini buluyor
Iyi davranmakla olmuyor hani gene yaranamıyorsun iletişim açık olmak gerekir açık net ve şeffaf olmak gerekir
Biz öylesini hak ediyorsak iyi davranın tabi. Ama biz size huzurdan çok çile veriyorsak ki çoğumuz öyle, bizim için kendinizi yıpratmayın.
Evet saygi duyup iyi davranmaniz gerek icinizden gelmiyorsa sevgili yapmayin
Yapacaz saygısızca jssjs
Saygisiz kizlari abazalar ister fgfhg
Yooo onlarla baş edebilecek kadar adam olan adamlar ister :D diğerleri pısırık sjdjs
Yok biz deger veren saygili olan kadinlari sevecez diger kizlari seven normal degildir ffjhv
Iyyy mıymıy naylon erkek sjdjs
Her erkeğe iyi davranan kadının hayatımda yeri olamaz
Ee yani heralde. Ama her erkeğe de iyi davranılmıyor
Vallahi isterse kanatsız melek olsun... Yine hayatıma bir kadın sokup huzurumu bozmam...
Sarı sana böyle ters adam lazım otur kız dediginde oturtacak biri
iyi davranın ama her erkeğin bir iki tatlı sözüne inanıp kendinizi kullandırtmayın
aynisi bnde de var bi tane de zorla nazik davrandim sevmesem ypmzdim
Ayshs zorla nazik davranmak mı :D
onu kaybetmek istemedigim icin yargilayacgim seyler yapiyorum cok ezik hissediyorum ya
Ne
E bizde bir insanız ya, size göre taştanda olsa bir kalbimiz var ya hani
Sizin mi var?
Kalp değildir o mideyle karıştırmayın
Hayır , iyi davranmak zorunlu değil. Daha baskın bir karaktere sahip olabilirsin kendini ilk aşamada öyle tanıtırsan sorun kalmaz
Sanki umrumda. d
Her erkeğe değil ‼️‼️
Hepsine
Ahaha
ufff bu gercekle yuzlesmek cok zor
Canımız sıkıldı yine djd
evet gece gece agdjbd
İstesek de iyi davranamayızz hahssh
ahahha oyle
boş ver sevgili falan yapma sen
Tamam
Kendimiz olsak yeter, sevende böyle sevsin