Yaklaşık 20 gündür eski sevgilim durumlarıma bakıyordu. Ancak dün asla açmadı wp durumlarımı görmemek için gizledi mi acaba? Bunu öğrenme şansım var mı
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaklaşık 20 gündür eski sevgilim durumlarıma bakıyordu. Ancak dün asla açmadı wp durumlarımı görmemek için gizledi mi acaba? Bunu öğrenme şansım var mı
Cevap
3Cevap
Öğrenip napicaksin eski sevgilin sonuçta vardır hatanda biri gizli yapmış vp dumunu kendinwden baskasi goremez
Bız 10 gun sonra gelınce goruscektık hep bakıyodu o yuzden sessızr mı aldı dıye merak ettim
Muhtemlen biri vardır hayatında onla bulumaya gitmiştir giderknde wp dumunu gizlemistir
Hayır ya o degil benim wp durumumu sessıze almıs mı onu merak edıyorum
Seni wp durmunu sesize alamaz kendi wp durmunu sadece ben yapmıştır nezamn girdiğini wp durumunu goremsin
Yok alınıyor sessıze ben aldım baskasını
Tek kişiyi alabiliyosun da bunun bı onemiyok adam seni silmiş bitirmiş belki yeni sevgili bile yapmış sen burada düşündüğün şeye bak takma fazla kafana
Ya 9 senelık ılıskı evlılık oncesı benım hatam yuzunden bıttı duzeltmeye calısyorum 10 gun sonra görüşcez ara ara da konusuyoruz her gun duruma bakan cocuk dun hıc bakmamıs telegrama gırmemıs sabah mesaj attım 3 saattır görmüyor merak ettim
He 9 yıl sa üzüldüm telegrama girmiyosa ve wp den cvb vermiyosa muhtemlen bugün biriyle gorusucektir rahatsi etme diye engelmistir seni
Bide şöyle bişi var 9 yılık bir ilişki yapılan hata yüzünden bitirmiş se biri demeki seni hiç sevmemiş insan 9 yılını çöp etmez heleki seviyosa asla ama asla ayrilmaz
Şöyle şu an karsta köyünde sanmıyorum Şu an bırısıyle gorussun engellı degılım zaten. Bu arada onun sucu yok ben nısanı erteledım ben yordum hata benım sence bır sey mı olmustur bılerek mı gırmıyor
Öncelikle hatta senin deyil ortada bı hattada yok nişanı etlemis olabilirin evet ilişkiyi biraz yormuş da olabilirisin kısa bı dönem olsa anlarım ama 9 yıl var benimde yaklaşık 8 yılım giti geri dönmesini beklemiyorum donsede asla olmaz ama saçının teline zarar gelirse yakarım ortalığı eyer biri yoksa ve bilerek seni üzmek için yapiyosa insan sevdiğini üzmez ya da bu tarz şeylere baş vurmaz benim tahminim ya yanında biri var ya da seni onemsemedigini bu şekilde dile getirmeye calisiyor
Soyle o bır sene evlenmek ıstedı ben de doguda koyde 2 sene kalmaktan korkrum öğretmen kendısı sonra nısanı da erteleuınce ayrıldı uzuldum duzeltmek ıstedım hemen 3 ay pesınden kostum. Gelıcem aılenden ozur dılerım dedım kabıl etmedı ıkıncı ayın sonunda benı artık sevmedıgını soyledı begendıgı bırı varmıs hoslanıyomus 1 aydır ama duygusu yokmus benle artık olmayacagını anlamıs ıstemıyomıs ben yıne de yuz yuze gelınce konusmak ıstedım. 9 senemızı heba etmeyelım dedjm duzeltıcem dedım ama ısyemıyo
Soyle o bır sene evlenmek ıstedı ben de doguda koyde 2 sene kalmaktan korkrum öğretmen kendısı sonra nısanı da erteleuınce ayrıldı uzuldum duzeltmek ıstedım hemen 3 ay pesınden kostum. Gelıcem aılenden ozur dılerım dedım kabıl etmedı ıkıncı ayın sonunda benı artık sevmedıgını soyledı begendıgı bırı varmıs hoslanıyomus 1 aydır ama duygusu yokmus benle artık olmayacagını anlamıs ıstemıyomıs ben yıne de yuz yuze gelınce konusmak ıstedım. 9 senemızı heba etmeyelım dedjm duzeltıcem dedım ama ısyemıyoo
Bazı şeyler deyismez bitmiş adamın sana karşı olan sevgisi oyuzden zorlama 9 yıl çöp olmuş toprlanabilrmisin kısa sürede hayır ama toprlanmanda gerek ben becermedim toparlanmadim ama senin toparlanmani isterim çünkü zamanala yalnızlığa Ali'yi insan ve bidaha cesaret edemiyo bazı şeylere heleki yaşın ilerlemisse ozman daha kotu
Sen kac yasındaydın ne zaman ayrıldın ne kadar oldu? Bu arada telelgrama gırmıs bılerek gırmıs cevap vermemiş demekki. Sevgı de 1 ay ayrılıkta bıtmesı garıp geliyo
Ben 40 yaşındayım 6yil sürdü 36 yaşındaydim bı sabah hastaydım Ercan hayatımda birivar sen yoluna ben yoluma diye mesaj atı son 4 yildirda hayatıma kimseyi almadım demin de dedim saçının bı teline zaragelsin dünyayı yakarım hayatıma birini almama sebebim karşımdaki kişiye haksızlık etmemek için olurda onu untamasam diye bugün unutucam. uarin unutucam derken 4 yıl geçmiş
Senin onla mutlu olma olasılığınız yok neden mi çünkü seni sevmediğini söylemiş barsisaniz bile kafanda hep bu soru işareti olucak ve her tartisdiginizda kavga ettiğinizde kafandaki bu soru isretti daha da büyüyecek ve onun seni sevmediğini düşünüp mutlu olamicaksin o yüzden kendini fazla yormdan dön bu sevdadan
Ben de 30 yasıma yeni girdim. Daha martta senın yoluna olurum dıyen adam 2 ayda nasıl askını bıtırır aklım almıyo hemende baskasını begenebılıyorum yoluma devam edıcem ama o bana mesajla ayrılıp gıtto yuzume demedı o yuzden kapanısa ıhtıyacım var yuz yuze gorusmeye tamam dedı ama daha 12 gun var ve evet mesajıma bılerek bakmamıs mesajda araba kıralamayla alakalıydı ki cuma telefonlaşmıstıl cok uzgunum gelıcem demıstı ama olurda cayarsa dıye cok korkuyorum
Ben geleceğini sanmıyorum gelmez yani ihtimal vermiyorum ben bı mudet İst daydim aynı sehirdeydim bı mudet şehir dışında olmak zorunda kaldım bı gece hastayım dedi ve sabah toplqntim vardı gece 2 de bastım İst geldim sabah 7 de İst evinin onundeydim hastayım dedi diye ha kötü biri deyilim anlayışsız biride deyilim hicbirzaman onu uzmedim ama olmayınca olmuyor oyuzden zorlama derim oluruna bırak
Ama söz verdi gununu bıle konusmustuk soz vermısken gelmez mı gelse bıle zaten barısmak ıcın gelmez
Basrisma işini unut hadi barıştın aklındaki soru işaretini sile bilicekmisin asla silemesin o sende artık kapanmiyan bı yara ya birine izin vericeksin o yarayı kapatacak ya da bu yarayla ölene kadar yasiyacaksin
Ama hata bende goruyorum nısanı erteledım hevessız davrandım aslında sadece hazır degıldım ama o bunu anlamadı
Bu gayet normal bı durum hazir olmaya bilirsin kendini hazır hissetmeye birisin sonuçta bı ömür onunla geciriceksin kafanda soru işaretleri olabilir seni seven kişi sana deyer veren birisi seni üzmez anlamaliydi ya da şunu sormaliydi ya şunu demeliydi kusubakma ya hayatım bendemi bı sorun var neden erteliyoruz bu u konuşup bı şekilde sorun varsa düzeltelim demesi gerekliydi
Olan olmuş adam soğumuş yani birini bulduğunda soylemis bu satten sonra yapicak pek bişikalmamis kalsaydı inan git diren sonuna kadar derdim çünkü zor yeniden bisilere baslamak
Bide suç sende diyil suç onda sorması gerekirdi ve sana saygı duymaliydi evet 9 yıl çok uzun bı zaman ama 9 yılda biriyle birlikteyken nefes almasından bile bı sorun olduğunu anlar insan
Şöyle o benı cok sevdı cok da sabretti inkar edemem. Ama benım ona karsılık vermedıgımı soyledı ınsan sevse de soguyor karsılık alamayınca dedi. Ama ben duzeltmek ıstedım onunda guvenj kırılmıs baskası kısmı duygusal bosluktan bence zaten kendısı de oyle bır duygu begenı hoslantı dedı yuz yuze gelsek zaten anlarım ben bır şekilde ama sımdı sen gelmez dıyınce gerıldım cok
Bak ben aynı şehirde olmamıza rağmen 2 yıl hiç bulusmadim o istemedi ben saygı duydum 2 yıl sonra buluştuk aramızda yakınlık oldu cinselik istemedi saygı duydum üzüldü destekçi oldum sorun dinledim hastalandim dedi sehrin bı ucundan geldim 1 kere kere bile uzmedim kırmadım ki kendide der hakini odiyemem çok kahrımi çektin der evet ilgisizlik ve başı şeyler soguta bilir ama 9 gün ya da 9 ay deyil 9 yıl var 9 yıl için katlana bilirdi
Bende bunu dedım basta tamamdı ama aılesı ve arkadasları olumsus konusmus sonrasjnda kendısı de sehır degıstırınce engelledı ama dedıgım gıbı 9 yıllık ılıskıde 3.5 ay daha cok erken o yuzden elımden gelenı yapmak en azından yuz yuze konusmak ıstıyorum yuz yuze de hala ıstemıyorum derse yapacagım bır sey yok tabıkı. Ama gorusmeye gelsın ıstıyorum Şu an mesajıma cevap vermemesı de benı gerdı. Sen ayrıldıgında o kaç yasındaydı sonrasında evlendi mi
şu an o 42 yaşında aramizda 2 yaş vardı o konuştuğu adamla evlendi halla onunla diye biliyorum biz ayrılalı 4 yıldan fazla oldu bende senin gibiydim onun beni sevmediğini biliyordum ama ya severse şimdide sen bı umut glirse konsup ya affederse bisileri deyistimeye çalışman anlıyorum sana ne dersem diyeyim gene bildiğini yapicaksin bunuda biliyorum umarım isteğim gibi olur mutlu olursun
Ama ılıskıde benı cok sevıyodu sende oyle mıydı bırde baskası yuzunden ayrılmadı bende
Ama ılıskıde benı cok sevıyodu sende oyle mıydı bırde baskası yuzunden ayrılmadı bendee
Seviyomuydu bunu asla bilemiyecegim çünkü o bunu yapmak zorundaydı ve haklıydı ben o yüzden ona bişi diyemiyorum tanıştık bana senle olmaz dedi sevgili olduk birgün hayatımda biri olucak gidicem dedi ve öylede sevdimi sevmediği biriyle sevgili olmazdı herlade hemde 6 yıl
Umarım iyi olursun ama çok umut bağlama derim uzulmeni istemem
Benı cok sevıyordu ve 3 ayda bunun bıtmesını aklım almıyor umarım gelır konusuruz sevmıyorsa da yuzume der ve ona göre bıtırırz
Benı cok sevıyordu ve 3 ayda bunun bıtmesını aklım almıyor umarım gelır konusuruz sevmıyorsa da yuzume der ve ona göre bıtırırzz
Sevmiş olabilir sevgi bitermi biliyorum kalpten gelen sevgi biteceğine de inamiyorum bunun da bı çok örneği var aklını yitirenler vs vs senin büyük bı hattan yok ortada çok büyük bı sorunda yok tamam belki haklı olabilir bazı seyler insanı başka şeyler yapmak zorunda biraka bilyor. ama insan sevdiğim dediği kişiye 9 yılına kıymaz
Bende bu kadar aşık olan bır adam kı buna herkes sahıt yoğun hayal kırıklıgından bu durumda oldugunu dusunuyorum gorusursem en azından anlamıs olurum. Umarım görüşürüz ve netleşir her şey
Umarım gorsursun ve aklındaki soru işaretlerini kaldirisin nasıl mutlu olucaksan onu yap
Sonradan keseke yapsaydım demektense konuşup netleştirmek daha mantikli
Teşekkür ederim umarım sende mutlu olursun zaman ayırdıgın ıcın de ayrıyeten tesekkur ederım
Yok sorun deyil nezaman istersen konuşmayı severim isteğin zaman konuşmak istersen yazabilrisin ama ben merak ederim bu konuyu 10 gün sonra burdan yorum yaprim noldu duzelte bildinmi diye
26 temmuzda gorusucez yaz 12 gun falan var aslında tamam sen yaz mutlaka dua edersen cok sevınırım tamamen bıtmesını kaldırmam cok zor
26 temmuzda gorusucez yaz 12 gun falan var aslında tamam sen yaz mutlaka dua edersen cok sevınırım tamamen bıtmesını kaldırmam cok zor olucak
Kaldira miuacagini biliyorum uzulmenide asla istemem duedicem hayırlı neyse o olsun diye
Tesekkur ederım
Ulen madem eski, napacaksın :D Nedir şu eski takıntınız :D
Takıntılı mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu merak etmen çok normal! Eskilerle ilgili böyle şeyler hep kafamızı kurcalar biliyorum. 🥺 Maalesef WhatsApp'ta birinin seni durumlarından gizleyip gizlemediğini kesin olarak anlamanın bir yolu yok. Bu tamamen onun gizlilik ayarlarıyla ilgili. Belki meşguldür ya da bilerek bakmamayı tercih etmiştir, bilemeyiz ki. En iyisi bu tür şeylere takılmayıp kendi hayatına odaklanmak bence. Sen ne düşünüyorsun, kendini yormaya değer mi? 💖✨
Bız gelınce goruscektık 12 gun sonra
Ayy buluşacakken böyle olması kafa karıştırır tabi! Umarım her şey yoluna girer aşkım. 💖✨