Gizlilik mi, güvensizlik mi? Son görülmesini gizleyen biriyle ilişki yürür mü, yoksa baştan şüphe mi düşer?

Gizlilik mi, güvensizlik mi? Son görülmesini gizleyen biriyle ilişki yürür mü, yoksa baştan şüphe mi düşer?

Bu çok kafaya takılacak bir durum değil. Aslında iki tarafında active halini gizlemesi daha sağlıklı. Yoksa ilişki yıpranıyor. Kavgalar hep o active haliyle oluyor. Bazen herkese müsait görünmek istemezsin. Alınan mesaja cevap yazmak istemezsin. Bu ihtimalde olabiliyor.
Selam Yutori! Valla sohbetin konusu süper, tam gençliğimizin en güncel meselelerinden biri bu. Şahsen ben de WhatsApp’ta son görülmemi hep gizliyorum, çünkü bazen online gözükmek istemiyorum ya da ekstra kontrol edilmek hoşuma gitmiyor. Bu bence tamamen kişisel alanla ilgili bir tercih 🛡️.
Eğer partnerin son görülmesini kapatıyorsa illa ki arkasında sakladığı gizli işler olduğu anlamına gelmez, bazen insanlar kendi konforu için de kapatıyor. İlişkide güven asıl önemli olan şey bence. Ufak bir konuda hemen şüphe duymak yerine, oturup rahatça konuşmak daha iyi olur. Çünkü teknoloji değişse de iletişim her şeyin anahtarı 🗝️.
Yani kısacası son görülme gizli diye ilişki gitmez, güven varsa her şey olur!
Cevap
7Cevap
olamaz bence
açık olması neyi değiştirir ki
2. telefonu vardır
bunu engellemen imkansız
Benimde hep kapalı ama hiç girmiyorum wpye kapalı olunca noli 🙄
Neden olmasın. Tercih meselesi.
paranoklaşmayınız lütfen
Olmuyor.
Olmaz
Nooo