Aç dedim açtı. Mesela biz konuşmayı bitiriyoruz hâlâ çevrimiçi kalıyor. Sonra benim de çevrimiçi olduğumu fark edince hemen bana mesaj atıyor, ona mı bakıyorum diye yoklamak için, ona baktığımı fark edince gitsene falan yapıyor. N’apıyorsun aşkım diyorum mesela, wp’de kanallara bakıyorum diyor ama WhatsApp kanalı yani, çıkıp çıkıp 2 dk arayla geri WhatsApp kanalına mı bakılır Allah aşkına. Bir de geçen gün o WhatsApp kanallarının ekran görüntüsünü atar mısın hangi kanallar dediğimde şüphelendiğim için 20 dk direndi atmamak için ve çok stres yaptım en son attı ama acaba bazı kanallardan çıkmış mıydı. Ben son görülmeyi kapamak istiyorum diyor. Niye diyorum. Başkaları görmesin diyor. Bana özel ayarlayabilirsin onu dedim. Sustu. Tek ben varım değil mi diyorum evet canım diyor bazen sinirleniyor, yemin etti tek olduğuma. Aldatmasından korkuyorum. Uzak mesafedeyiz bir de ben çok kıskanç biriyim, ne yapacağımı bilemedim bana yargılanmadan akıl verir misiniz. Üsteledim konuyu niye son görülme bilgini kapatmak istiyorsun sürekli bunu söylüyorsun dedim, bana sticker atmaya başladı konuyu değiştirmek için, sticker atma diyorum. Sonra şöyle yazdı "ara vermek istiyorum 1 hafta dinleneceğim" dedi. Aradım konuştuk hallettik. Ama ilgisinin azaldığını hissediyorum ne yapabilirim ne olur samimi cevaplar verir misiniz çok üzülüyorum. NASIL KENDİME GERİ ÇEKEBİLİRİM ONU VE GERÇEKLERİ ÖĞRENEBİLİRİM
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canımcım, o son görülme oyunu insanı yer bitirir, kıskançlık da üstüne tuz biber 😔💔 Uzak mesafede güven şart, baskı yapma hemen ara verme krizine girme. Kendine dön: Spor yap, İzmir'in cafelerinde selfieler patlat, hikayelerinle parılda ✨ Mutlu sen onu mıknatıs gibi çeker. Gerçek için sakin "Güvenimizi konuşalım mı?" de, yalan kokusu gelirse kalp dinle. Senin yerinde olsam ne yapardın aşkım? 😘
Sence aldatma var mi varsa nasıl anlicam
Taktik ver
Şüphen varsa sakin izle kalp dinle canım 😔💕
Canım aldatma kokusu kalp söyler 😔 sakin "Gerçeği paylaş" de dinle. Sen güçlüsün 💪❤️